Tento rýden jsem najela na CKD :-) když ještě nemůžu liftovat, tak se pokusím dostat o kat. níž :-) celé vysvětlení je někde k začátku předchozí strany :-)
od 26. 7. - 2. 8. 2015
- nestíhala jsem zapisovat
- neděle carb up
- po - pá low carb (+ pořídila jsem si ještě MCT olej)
- so - ne carb up
TRÉNINKY
- ten týden se váždě dařili
po: hrudník a ramena, za zmínu stojí benchpress 10x30kg, 12x30kg a 14x30kg - super
út: 30min rotoped
st: nohy, za zmínku stojí dřepy, 2x5x50kg, 1x2x60kg, 1x1x70kg - poprvé více jak prázdná tyč po úraze
čt: asi volno, protahování a sm-systém atd.
pá: bic+tric a tak...
so-ne: volno, procházky se psy :)
A ráda bych oznámila, že se s největší pravděpodobností zúčastním MČ v benchpressu EQ v Klatovech 12. 12. 2015 - já bez toho závodění být nemůžu.... :) ruka vypadá, že by to vydržet měla.
3. zanožování s therabandem s nataženou DK + pokrčenou
3x10 + 3x15
4. břicho
- 4 cviky
5. strečink
JÍDELNÍČEK
1. 1/2 tučného tvarohu
2. 100g uzený losos + zelenina
3. 1 lžíce MCT oleje
4. kuřecí vývar s masem, zeleninou a sýrem
5. 60g pálivá klobása
A DĚJÍ SE DIVY, NAKONEC BUDU ZÁVODIT JIŽ V ŘÍJNU, CELÝ TROJBOJ RAW, NEBOŤ ROZHODČÍ BUDU AŽ V SOKOLOVĚ...SNAD SE JEŠTĚ STIHNU TROCHU DOSTAT DO FORMY...POWERLIFTING JE DROGA, ANI ZLOMENÁ RUKA MĚ NEVYŘADILA ZE SEZÓNY...
7. asi ještě lžíce oleje z vlašských ořechů
------------------
- radši si dám lžíci oleje než jídlo, aspoń to netlačí v žaludku :D nemám moc chuť k jídlu, max tak oběd a po tréninku : (
i kdyz ted uplne nestiham sledovat deni tady na ronnie, neunikl mi tvuj nazev s Kralupama. :) Na co se chystas? Jinak jsem moc rada za tu ruku, ze se nejakym zpusobem drzis. At se dari! :)
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru