Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1062, 1063, 1064 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

o tom jak je prima číst jen mainstream .. jak si nechat gumovat hlavu

http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/475486/lzi-o-utonulem-syrskem-chlapeckovi-media-chrli-dal.html

před naaranžováním

do toho trochu tý pomoci, pomáhat je přece fajn:

policie neschopná bránit aspoň vlastní obyvatelstvo:

prima sluníčkový den všem přeju ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@mysH
to je ještě nic... Díval jsem se na Deep web co se píše o tom klukovy a celkově o uprchlících.. a říkám ti že to co posíláš je medík

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Ikee

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vážení, za vaše příspěvky si zasloužíte dozvědět se i výsledek. Poctivě jsem vyzkoušela všechny rady, tipy a triky i na svém pracovním zas*aném Lenovu ThinkPad L440. A? Marně. Nikde, a to vážně nikde, jsem nenašla jakýkoliv ovladač na Touchpad a to ani když jsem následovala nápovědy z Lenova stránek od xMichalx. Jediné, co se mi za asistence CIZA asi za hodinu povedlo bylo v BIOSu aktivovat klávesové zkratky, což zapříčinilo, že jsem měla zakázáné nastavení a využití Wifi připojení. S tím jsem se s prominutím srala asi další dvě hodiny, než jsem v BIOSu navrátila nastavení zkratek zpět a asi o půlnoci šla spát.

Nasraná jak vertel jsem dnes dala noťas povolanějším a to Iťákovi v práci. Sám asi hodinu hledal jakékoliv nastavení nebo volby od touchpadu, než to vzdal a raději mi nainstaloval aplikaci zakazující Touchpad. Čili vážení, má rada, vyhýbejte se noťasům od Lenova. Je svůj Lenovo mobil miluju, tak tohle je dle slov kolegy pěkná divočina.
DeGuise

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://support.lenovo.com/us/en/documents/ht075599

Každej sračkopad to má jinak a jestli nebude fungovat žádná verze, můj ajťák tvrdí, že na některejch sračkopadech (kde svítí zelená kontrolka) se to vypíná rychlým dvojdotekem v levým horním rohu.
Judson

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam pracovni Lenovo T430 a spokojenost, je to sice trochu pomaly, ale to je kvuli softwaru (virtualka).
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přelepit touchpad tejpovačkou a je to... #HardwareSolution
Ikee

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeGuise děkuju, i podle toho jsem to zkoušela a nic. Přelepovat nic nebudu, když není můj soukromý. Klepala jsem jak již někdo psal dříve a taky nic, ale dvojklik si dneska klidně můžu zopáknout. Ta aplikace mi to vyřešila, ale fakt jsem nad tím strávila pár hodin času, tak jsem chtěla poděkovat za všechny nápady a podporu.
ygg

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Čili vážení, má rada, vyhýbejte se noťasům od Lenova . Je svůj Lenovo mobil miluju, tak tohle je dle slov kolegy pěkná divočina.

U mého Lenova se to vypnout dá, a rozhodně nějak jednoduše, protože mi příslušná hláška občas naskočí na obrazovce. Co za prasárnu ale zrovna s tím ntb musím udělat, to jsem zatím nezjistil. Takže jsem neradil:-))).

Já mám ale nějaký relativně letitý low-end, ThinkPad je jiná liga, ten se třeba musí aktivovat kreditkou nebo tak něco:-))).
Ikee

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ikee napsal:
Čili vážení, má rada, vyhýbejte se noťasům od Lenova . Je svůj Lenovo mobil miluju, tak tohle je dle slov kolegy pěkná divočina.

U mého Lenova se to vypnout dá, a rozhodně nějak jednoduše, protože mi příslušná hláška občas naskočí na obrazovce. Co za prasárnu ale zrovna s tím ntb musím udělat, to jsem zatím nezjistil. Takže jsem neradil:-))).

Já mám ale nějaký relativně letitý low-end, ThinkPad je jiná liga, ten se třeba musí aktivovat kreditkou nebo tak něco:-))).

Řvala jsem na to Ninjááá a Ňak, marně.
DeGuise

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mýho ajťáka ještě napadlo, jestli máš stažený origo ovladače k tomu touchpadu. Ty majkrošousťácký prej moc nefungujou. To může být důvod, proč to nejde vypnout.
Ikee

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeGuise napsal:
Mýho ajťáka ještě napadlo, jestli máš stažený origo ovladače k tomu touchpadu. Ty majkrošousťácký prej moc nefungujou. To může být důvod, proč to nejde vypnout.

Aha, tak to nevím. Prostě jsem vyfásla nějaký nový notebook, kde mi alespoň přeinstalovali W8 na W7 a tím to zhaslo. Až ted mě to vlastně začalo štvát, protože jsem potřebovala psát delší texty a neustále přeskakování kurzoru a psaní slov někam do háje už bylo na mé nervy moc. Naštěstí se to vyřešilo tou aplikací, takže mám teď jednoduchou klávesovou zkratku a jsem spokojená. :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DeGuise napsal:
https://support.lenovo.com/us/en/documents/ht075599

Každej sračkopad to má jinak a jestli nebude fungovat žádná verze, můj ajťák tvrdí, že na některejch sračkopadech (kde svítí zelená kontrolka) se to vypíná rychlým dvojdotekem v levým horním rohu.

Tohle je ale nejspíš software (ovladače) od Lenova, pokud přeinstaluješ čistej Windows, nebudeš to tam mít (když to nestáhneš z webu Lenova a nenainstaluješ).
xnewstedx

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
o tom jak je prima číst jen mainstream .. jak si nechat gumovat hlavu

http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/475486/lzi-o-utonulem-syrskem-chlapeckovi-media-chrli-dal.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Kurdi
Turkey does not issue exit visas to refugees who do not possess referrals from the UNHCR. In Turkey, there are no "refugee camps". There are Turkish "temporary protection shelters". The Kurdi family had no Syrian passports, valid Turkish visas, or UNHCR refugee documents, and therefore did not qualify for exit visas.
Naozaj veris, ze podnikly cestu kvoli zubom?

K tomu naaranzovaniu:
https://dennikn.sk/235669/viete-co-zdielate-su-prekrutene-spravy-utecencoch/?ref=top
Odstavec 3 (je to ine dieta) + vyvratenia dalsich mytov

K tym videam sa vyjadrit neviem, priznavam, ze mozu byt solid. Stve ma vsak, ze si otvorim FB alebo ine fora a ludia su schopny zdielat videa a clanky z Britain first, parlamentne listy, knightstemplar (ci ako sa to vola) a pod zumpy a nadavaju druhej strane do slnieckarov a oviec. Nemam osobne jasny nazor na situaciu, ci ich prijat, kolko atd, ale cim ludia obhajuju svoje nazory, to sa mi az rozum zastavuje.
arkan

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odkud dováží islámský stát už rok zbraně a munici ?
Má snad v poušti nějaké zbrojovky?
Pokud ano, proč je nevybombardují?
BEZE ZBRANÍ A MUNICE BY SE DO TÝDNE SESYPAL A NEBYL BY DŮVOD K EXODU.
Komu tenhle stav vyhovuje?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1062, 1063, 1064 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: