|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 27, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
mám někdy problém s vyhodnocením konzistence exkrementu, jestli to ještě zadržím nebo už ne..., zdá se, že s tím teď prohrávám... |
No, několikrát se mi stalo že to bylo malém...třeba v centru Paříže v dopravní zácpě...a já myslel že se poseru...no, normálně sem vyskočil z auta a vysral se na parkovišti mezi autama....když musíš, musíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út září 29, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
mám někdy problém s vyhodnocením konzistence exkrementu, jestli to ještě zadržím nebo už ne..., zdá se, že s tím teď prohrávám... |
Musíš cvičit svěrač
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: út září 29, 2015 11:16 am Předmět: . |
|
|
Neni tady zminka o GRZNAR CUP :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
Jsem dost zklamaný na prodejce czc elektro ... už nikdy více, už nestojí za nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jsem dost zklamaný na prodejce czc elektro ... už nikdy více, už nestojí za nic. |
Co ti provedli? Já si nemůžu stěžovat, vzali mi nedávno monitor zpět i po 3 týdnech i když nemuseli (zák. lhůta je 14 dnů). I jinak nikdy nebyl žádný problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
Už přes týden čekám na doručení jedné věci :D. Ale co jsem koukal po netu, tak lidi už moc nadšeni z jejich přístupu nejsou.
Btw Hitler by mohl dostat Nobelovu cenu míru in memoriam ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
chod s tym radsej za doktorom. nevravim ze to je velmi vazne ale ked sa to bude zhorsovat a za par rokov kvoli tomu budes musiet nosit plienky tak ti uz nikto nepomoze
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | cipinek napsal: | stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
chod s tym radsej za doktorom. nevravim ze to je velmi vazne ale ked sa to bude zhorsovat a za par rokov kvoli tomu budes musiet nosit plienky tak ti uz nikto nepomoze |
furt chlasce, to má z toho, ústrojenstvo na odpis _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 03, 2015 8:25 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Saphenus napsal: | | cipinek napsal: | stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
chod s tym radsej za doktorom. nevravim ze to je velmi vazne ale ked sa to bude zhorsovat a za par rokov kvoli tomu budes musiet nosit plienky tak ti uz nikto nepomoze |
furt chlasce, to má z toho, ústrojenstvo na odpis |
tento týden zatím dobrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Turakam napsal: | | Saphenus napsal: | | cipinek napsal: | stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
furt chlasce, to má z toho, ústrojenstvo na odpis |
tento týden zatím dobrý... |
Fakt si daj voraz a urob niečo so životosprávou aspoň na také tri mesiace bez chlastu a uvidíš, že sa zrazu ani posierať nebudeš, netvrdím, že si sám nerád vypijem, ale držím to v rozumných mediach, raz za mesiac-dva vybehnúť, ale interval týždenne či nebodaj viackrát do týždna, tam už zákonite po rokoch musia nastať kadejaké nepríjemné degeneratívne zmeny _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 03, 2015 10:11 am Předmět: |
|
|
Nesnáším programování-kdyby se v tom mém praso kodu někdo vyznal, nechal bych to dělat někoho jiného. Pořád si říkám, že si ten kod označím, rozdělím až bude čas...už je to skoro čtyři roky a ten čas ještě neodešel. Dnes migruji celý identifikační software na jinou doménu a jen taková trivialita jako přepsat cesty bude trvat půl dne, abych na něco nezapomněl.
Zlatá laboratoř :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 10:22 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Nesnáším programování-kdyby se v tom mém praso kodu někdo vyznal, nechal bych to dělat někoho jiného. Pořád si říkám, že si ten kod označím, rozdělím až bude čas...už je to skoro čtyři roky a ten čas ještě neodešel. Dnes migruji celý identifikační software na jinou doménu a jen taková trivialita jako přepsat cesty bude trvat půl dne, abych na něco nezapomněl.
Zlatá laboratoř :o) |
Ajajaj, špatný návyky při programování jsou hrozný zlo . Postni schválně screen nějaký obzvlášť vypečený části, ať se pokocháme (teda za předpokladu, že v tom úseku nejsou schovaný státní tajemství)
Třeba to bude i kandidát na: http://www.hovnokod.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
jó to znám, horší je ale po někom takový kód přebrat
Někdy se u toho ale i člověk zasměje => metody pojmenované ' jsemtamnebone ', proměnné jako $PICO_PORAD_RESIT_PICOVINY_VYMRDANE atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|