Úzká ramena

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úzká ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Úzká ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
riker

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna je to fotkou, ale me pripada ze v pomeru k bokum jsou ty ramena uz ted hodne siroky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě taky nepřijde, že by ta ramena nějaký výrazně zaostávala, ale možná chce mít děvče ramena přes celý záda...
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mno...jak to říct upřímně a přitom neurazit. Máš pravdu-není to tam. Zaměř se víc na ty boky, klidně vícekrát týdně. Necpat tam vysoké hmotnosti na upažování, ale cvičit perfektně a striktně. Tj. nic co vidíš kolem ve fitku - kdy cvičíš s lokty v úhlu 90°. Hodně makej na zadcích ramen (i když nic nevidím). Ono to u holek trvá - vybudovat ramena. Trpělivost.

Neurazíš....ono to tam prostě fakt není :-D A je to zoufalost, když na tom člověk maká víc než na čemkoli jiném a ono nic :- ( Právě že doteď to dělám maximálně striktně.... No trpělivost růže přináší - tak snad....
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
mozna je to fotkou, ale me pripada ze v pomeru k bokum jsou ty ramena uz ted hodne siroky...

Blbá fotka....vážně :-D Prostě to nemá tvar nic.... :-D
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 4:02 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Tak já přihodim svůj názor. Asi půjdu hodně, hodně proti proudu, ale mě na ramena nejvíc pomohly těžký push jerk za hlavou, tlačený vždy z mrtva od krku. Vlastně jsem se paradoxně nesoustředil na "procítění ramen" ale na to to prostě dostat silově nad hlavu, takže ramena/triceps/vršek zad...

vždycky push jerk nad hlavu, chvíli podržet a pak co nejpomaleji negativní fáze ( i když je jasný, že to padá rychle :D )

2x8 + 3x5

no a nakonec 3x12 rozpažky

Nepůjdu tu určitě proti radám hodně zkušenějších kulturistům, je to čistě to, co jsem zkoušel na sobě.
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 7:33 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Tak já přihodim svůj názor. Asi půjdu hodně, hodně proti proudu, ale mě na ramena nejvíc pomohly těžký push jerk za hlavou, tlačený vždy z mrtva od krku. Vlastně jsem se paradoxně nesoustředil na "procítění ramen" ale na to to prostě dostat silově nad hlavu, takže ramena/triceps/vršek zad...

vždycky push jerk nad hlavu, chvíli podržet a pak co nejpomaleji negativní fáze ( i když je jasný, že to padá rychle :D )

2x8 + 3x5

no a nakonec 3x12 rozpažky

Nepůjdu tu určitě proti radám hodně zkušenějších kulturistům, je to čistě to, co jsem zkoušel na sobě.

Vyzkouším už cokoli
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 7:52 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

maxpoint... když jsem četl tvůj příspěvek, tak jsem si myslel, že je to blbost, ale když se na to podívám z té stránky praktické, tak vlastně ty crossfitacky atd maj krásný kulatý ramena... a to žádný upažování moc necvičí, pokud ubec
..podle mě docela dobrá rada
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crosfiťačky bych do toho netahal...na tlaky je ideální mít těžkou váhu a na upažování zase pumpa, na tom se shodne myslím většina lidí. Možná je to blbost, ale není to prostě tím, že má slečna hmoty málo celkově? Prostě nemůžu přibrat na ramenou, aniž bych přibral všude, a pokud na to nemám dispozice, tak jinde přiberu i víc, než na ramenou?
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Crosfiťačky bych do toho netahal...na tlaky je ideální mít těžkou váhu a na upažování zase pumpa, na tom se shodne myslím většina lidí. Možná je to blbost, ale není to prostě tím, že má slečna hmoty málo celkově? Prostě nemůžu přibrat na ramenou, aniž bych přibral všude, a pokud na to nemám dispozice, tak jinde přiberu i víc, než na ramenou?

To bych netvrdíla....záda mám luxusní, nohy rostou jako z vody, pres biceps 31,5cm.... na brise pekac....nevím, ale tak nějak vše roste kromě ramen....kvůli tomu jsem letos nešla ani na soutěže, protože tohle jedine fakt kazi symetrii a ja nejsem blbka co tam poleze aby byla in....
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:
Maerlyn0 napsal:

To bych netvrdíla....záda mám luxusní, nohy rostou jako z vody, pres biceps 31,5cm.... na brise pekac....nevím, ale tak nějak vše roste kromě ramen....kvůli tomu jsem letos nešla ani na soutěže, protože tohle jedine fakt kazi symetrii a ja nejsem blbka co tam poleze aby byla in....

Proto jsem z toho zoufalá....
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:03 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
maxpoint... když jsem četl tvůj příspěvek, tak jsem si myslel, že je to blbost, ale když se na to podívám z té stránky praktické, tak vlastně ty crossfitacky atd maj krásný kulatý ramena... a to žádný upažování moc necvičí, pokud ubec
..podle mě docela dobrá rada

Mnoooo proc to nezkusit neco to do sebe má
Krokodyll

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

Asi tak no, jinak problem mit masivni plna ramena muze mit i chlapek na steroidech, natoz holka jen tak, nevim jakou ma predstavu o tech ramenech, ale mozna dost nerealnou vzhledem ke svemu svalovemu rozvoji.
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodyll napsal:
Maerlyn0 napsal:

Asi tak no, jinak problem mit masivni plna ramena muze mit i chlapek na steroidech, natoz holka jen tak, nevim jakou ma predstavu o tech ramenech, ale mozna dost nerealnou vzhledem ke svemu svalovemu rozvoji.

Tak já teda nevím, ale svalově jsem na tom jako pár bikin co k nám chodí makat a dost známých, ale nechci je do toho tady zatahovat (biceps, nohy apod., ne-li větší), ale ony ty ramena tam mají...já ne :- ( prostě ten tvar, ty obloučky.... Ono ty fotky i dost zkreslují...bohužel - světlo udělá své.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

někdo to má od přírody, nekdo to musí vydřít
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
někdo to má od přírody, nekdo to musí vydřít

mno.....asi budu muset věřit a makat :-D vidím to na zkoušku předunavení a pak pořádné váhy :-) Málokdy je totiž úplně ničím....druhý den je téměř nikdy necítím....at peru mega váhy nebo je drtim do slz nekonečným opakováním.....a fakt, že někdy ty slzy fakt tečou :-D takže žádný tak light cvíčo....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úzká ramena Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: