Úzká ramena

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úzká ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Úzká ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
ja je cvicim s hrudnikem, ale malokdy samotne uz, akorát bolej když jim dám tolik cviku pak tolik cviku na kozy, to už mi nevyhovuje.... prepalit ramena je dost naprd, pak tě to omezuje u cviku na zada atd...
však jasne taky sem hodne podprumer co se tyka ramen, hlavne vzhledove uplne nanic, jako clovek co necvici, pritom jezdim jako jedinej ve fitku tlaky ve stoje s osou, vyrazy s osou ve stoje, snatche jednorucky, upazuju v seuperseiich a hovno

Me se je jeste nikdy nepodarilo prepalit :-D :-D Zavist....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:
Mravenec1 napsal:
ja je cvicim s hrudnikem, ale malokdy samotne uz, akorát bolej když jim dám tolik cviku pak tolik cviku na kozy, to už mi nevyhovuje.... prepalit ramena je dost naprd, pak tě to omezuje u cviku na zada atd...
však jasne taky sem hodne podprumer co se tyka ramen, hlavne vzhledove uplne nanic, jako clovek co necvici, pritom jezdim jako jedinej ve fitku tlaky ve stoje s osou, vyrazy s osou ve stoje, snatche jednorucky, upazuju v seuperseiich a hovno

No právě, jestli to neni ten problém... že jsou přepálený...

Jedu ramena jen jednou tejdně (těch několik silovejch sérií + upažování )a jsou na tom líp, než když jsem je dával dvakrát...

Ono někdy míň je fakt nakonec víc :)
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
VeruseOstrava napsal:
Mravenec1 napsal:

No právě, jestli to neni ten problém... že jsou přepálený...

Jedu ramena jen jednou tejdně (těch několik silovejch sérií + upažování )a jsou na tom líp, než když jsem je dával dvakrát...

Ono někdy míň je fakt nakonec víc :)

No já je právě před tím jezdila 1x týdně, co je ted jedu aspon 2x týdně se s nima neco začíná dít :-D :-D možná.... :-D :-D
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro rozvoj ramen je nejdůležitější se naučit techniku na boční a zadní delty, což 95% lidí v posilovně neumí a místo toho zapojují trapézy a přední delty.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Pro rozvoj ramen je nejdůležitější se naučit techniku na boční a zadní delty, což 95% lidí v posilovně neumí a místo toho zapojují trapézy a přední delty.

souhlas... ja třeba nerikam ze to umim, ale citim ty středy a zadní delty po treninku...

hodně mi v tom pomohlo video Michala Širůčky, kde jel s expanderama ve vlogu kdysi a vysvětloval to.. nerikam, ze treba kdyz ve vlogu jede např: Mester a Vinogradov, ze to delaji blbe kdyz zapojujou práve ten predek deltu..., ale kdyz cvicim tak jak to vysvětloval Širůčka tak to cejtim
on tam právě říkal, jak ramena je treba tlačit dolu a loket mit výš než zápěstí, hezky bylo vidět, jak se při opaku zapojí přední delt, což je chyba kdyz chcem cvičit středy...atd.. kdyz sem na to v te dobe koukal, tak to pro me bylo objeveni ameriky
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Možná 99%. Je to neuvěřitelně těžké a prakticky se to nedá naučit. Jára Cimmerman byl poslední co to uměl.
Slečna na obrázku má ramena úměrné zbytku svalového rozvoje a až přibere celkově zlepší se jí i ramena. Nedělal bych si starosti s obrázkama fitnessek, co se ládujou kde-čím.
Máš fakt hezkou postavu.
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Myslím si, že techniku mám ok....trenér mě hlídal a teď když cvičím sama, tak vždy cítím sval, který cítit mám když ho cvičím a ne jiný :-)
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Pr!nc napsal:

Možná 99%. Je to neuvěřitelně těžké a prakticky se to nedá naučit. Jára Cimmerman byl poslední co to uměl.
Slečna na obrázku má ramena úměrné zbytku svalového rozvoje a až přibere celkově zlepší se jí i ramena. Nedělal bych si starosti s obrázkama fitnessek, co se ládujou kde-čím.
Máš fakt hezkou postavu.

Opět jsme u otázky chemie :-D myslíte si že ty bikini už na tom jedou taky? Co znám osobně např. Janu Slívovou, tak ta jede čistě (alespoň to tvrdí a jako velká vypadá jak v dietě tak v objemu, není vyfouklá jak na chemii, tak bych tomu i věřila) :-D Ale zajímalo by mě jak na tom jsou ty bikini co cvičí tak jako já a už vyhrávají...to pak člověka celkem dojebává, že se dře jako kuň a ty výsledky tam takové nejsou :-D
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Jana Slívová aspoň co vidím na google má ramena o kousek větší než ty... resp. nic, čeho bys časem nemohla dosáhnout taky. To co jsi ale dávala jako svůj ideál z FB to nepochybně není natural...
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Ale Jana Slívová aspoň co vidím na google má ramena o kousek větší než ty... resp. nic, čeho bys časem nemohla dosáhnout taky. To co jsi ale dávala jako svůj ideál z FB to nepochybně není natural...

fnuk :-D :-D sakra.....ta kulturistika je v pr...
Royi

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:

fnuk :-D :-D sakra.....ta kulturistika je v pr...

:D Vítej v realitě! A to buď ráda, že nejsi chlap, kde jsou ty vzory chodící chemička
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
dejvinho napsal:
ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku

A nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že možná děláš něco prostě špatně, než že by ses vymlouval na genetiku?
premyslel, ale co se tyce cviku myslim ze lepsi veci vybrat nemuzu, jinak se nevymlouvam jen rikam jak to je, genetiku proste bez sypacky tezko vochcijes..chce to jen cas a porad makat a cekat proste, ty bys to mel znat jako ektomorf taky
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
DiamonD123 napsal:
dejvinho napsal:
ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku

A nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že možná děláš něco prostě špatně, než že by ses vymlouval na genetiku?
premyslel, ale co se tyce cviku myslim ze lepsi veci vybrat nemuzu, jinak se nevymlouvam jen rikam jak to je, genetiku proste bez sypacky tezko vochcijes..chce to jen cas a porad makat a cekat proste, ty bys to mel znat jako ektomorf taky

Já jsem spokojenej s tím, co jsem udělal za rok
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo bikiny sou taky v chemii a ty kozy si vem, ze sou plne tuku, takze je jasne ze tam je asi ten silikon nebo neco a na to aby meli velmi nizky procento tuku tak pouzivaj chemii, normalne to neni mozny.. rikala to i jedna zavodnice Misa Mazacova s trenerkou kterou tady na ronnie kazdej kritizoval, tak ji sleduju na yt kanalu
(to cele muj nazor ano..nemusi to byt ubec pravda ok?)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Přesně!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úzká ramena Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: