Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koľkokrát vidím, že borec omotaný v bandách a stiahnutý opaskom na trest si naloží váhu, s ktorou má problém spraviť 3 kroky vzad a potom to aj tak drepne To mi nikdy nejde do hlavy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

určitě s váma všema souhlasím (i když t toho zrovna nadšenej nejsem ) ale na druhou stranu u toho dřepu je ta technika takhle špatná jenom výjimečně... až na výmky, kdy si chci dřepnou váhu tak dělám ty dřepy technicky o dost líp nechci teď bejt branej jako někdo kdo nemá žádnou techniku a rve tam váhy na který nemá... v normálním tréninku jedu s rozumnou váhu a ty dřepy vypadají dost jinak což teda neznamená že bych se nějak vymlouval, tu techniku ještě určitě budu dost pilovat

odpověď na decarabase: bandy+pásek nepoužívám zase tak často teď chystám na 2 měsíce technickej trénink úplně bez pomůcek se zaměřením na stabilizátory atd, takže se tohle snad dost zlepší

odpověď na magumiho: já právě zase tak moc objemy teď nechci... příští rok bych chtěl odzávodit v kat. do 83kg, takže moc nabírat nemůžu (po tý sezoně dám pořádnej objem - chtěl bych se dostat tak na 95-100kg postupně) a jinak si ani nemyslím že mám talent řekl bych že to mám celkem vydřený... s občasným cvičením s vlastní vahou sem začínal na nějakých cca 50kg a vždycky sem byl všude nejhuběnější (nebo jeden s nejhuběnějších)

odpověď na vlka: vím že to myslí dobře sem rád že když tu lidi vidí jak se někdo kurví, tak že poraděj maximálky zase tak často nedávám, ale teď jak se mi blíží těch 17, tak chci ještě něco dát, aby to nějak vypadalo

odpověď na danta: musím se na něco zeptat...měl jsi někdy na nohou pořádný bandáže? nejspíš ne protože to by si asi věděl, že je těžký s tím udělat 3 kroky i bez tý činky natož se 180kg na zádech a obzvlᚍ když za tebou nikdo není... navíc sem dřepoval s bandama dá se říct poprvý v životě -takže to je odpověď na tvůj "dotaz"

jinak dneska (úterý 6.10.) -nějaký protahování a studená sprcha (potřebuju zregenerovat nohy, tak snad to pomůže) -mimochodem potřebuju je zregenerovat, abych dřepnul ještě víc... vím že je to píčovina to dělat, ale chci dát těch "vysněných" 500kg na trojboj ještě v 16ti a nejsem si úplně jistej, jestli bych zbývajících 12,5kg dal na mrtvolu (to by vycházelo na 212,5), takže musím dát aspoň 185 na dřep, pak už na dlouhou dobu nepřekročím ani 140

jinak díky za komenty a všem přeju hodně síly a zdraví, je to dost potřeba v tomhle oboru
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč je pro tebe proboha tak moc důležitý, jestli těch 500kg na trojboj dáš v šestnácti, nebo sedmnácti?
Magumi

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem tréninkový objem, snížit intenzitu a snažit se pilovat dobrá opáčka v pětkách s rezervou. Jinak chápu, že to kulaté číslo láká; na dřepu určitě pět kilo rezervu máš. Ale běž si to aspoň zkusit do posilky s pořádným parťákem, co tě bude jistit, jinak si koleduješ.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diamond: no je to pro mně docela důležitý jsem prostě v tomhle ohledu dost ambiciózní a dát 500kg bez dresu v 16 byl takovej můj malej sen

magumi: jo, to dělat určitě budu problím je, že většinou ani neplánuju dát nějaký váhy, ale prostě to pak přijde z ničeho nic... těch 180 bylo tenhle případ, jinak na maxka cvičím vždycky s někým (prostě sem dal poprvý bandáže a nechal sem se unýst tím jak to s nima krásně šlo...)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som to myslel skor obecne, ze je prekvapujuce ze to clovek drepne ked s tym nevie ani chodit. Bandaze nepouzivam a ani neplanujem ale uz to chapem.
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 8.10. -dřeeeep

dřep -od 125kg pásek, od 150kg bandáže
-rozcvičení (12xosa,8x55,5x95,3x125,1x150,1x170)
1x190
1x200
-tady jsem si naprosto dokonale zavázal bandáže, krásně mně to dole vystřelilo nahoru...

-pokud vás ta váha překvapuje s porovnáním těch 180kg tak bych k tomu rád dodal, že těch 180kg byla 10. serie v tréninku, bez jištění a navíc mně bolely lehce nohy a záda, tady jsem byl plně zregenerovanej a krásně to sedlo (600mg koffeinu odvedlo svojí práci ) -a jinak tam nebyla téměř žádná dopomoc , jestli to tak vypadá (což doufám nevypadá...) jak na mně měl ruce

potom nějaký pumpování na bicák a nakonec jsem nahej skočil do ledovýho rybníka

tady je video, doufám, že tu nebude tolik komentářů k technice (vím že je na hovno, takže mi to nemusíte všichni psát )

nohy dneska mimochodem obvod 67 a 66

t ak jsem splnil svůj úkol 500kg na trojboj (mám dokonce 7,5kg rezervu ), ještě si dám v úterý mrtvolu, pak začínám odpočinkovo-technickou fázy... abych nezůstával pozadu, dám si do konce 17ti další challenge, tentokráte 666kg tam už ale počítám s nějakým tím dresem díky všem sledujícím a ať to roste
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyser se na to - fakt

Btw přes nohu nemáš 67 ani ho*no - to možná tak jestli sis to měřil přes prdel

Naposledy upravil DiamonD123 dne čt říjen 08, 2015 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě, že si měl ty kolena velmi tvrdě zabandážovaný
tohle je hazard jsem pro prasárny a pro všecky možný cheatingy... proč ne, ale musí to mít zdravej základ... tohle je riskovani se zdravím
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:

a jinak si ani nemyslím že mám talent řekl bych že to mám celkem vydřený...

V 16ti letech 200 kg na dřep a nemáš talent? Kdyby to bylo o vydření, jak píšeš, tak ti garantuju, že tu půlka fora dřepuje přes 300 kg raw.
balbi

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě spíš udivuje, že z toho máš takovou radost, když sám musíš vědět/vidět, že to neni dobré.
Místo nesmyslných cílů ve smyslu vah by sis měl dát cíle naučit se techniku a vědět, že to budeš schopný dát i třeba za 5-10let a nebudeš mít žádná zdravotní omezení, protože mi věř, že pokud budeš takto pokračovat, tak dřív nebo později něco přijde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Technika je fakt šílená, dělej s tím něco, nebo skončíš s liftem v 18ti a proděláš si pár operací. Teď když ti je náct to jde všechno mimo tebe, ale ono se to ozve, neboj. Ony se všechny ty přiliš dynamické opakování, neprohřáté klouby, zkrácené svaly, dysbalance jednou ozvou.

Výkon jako takový je to pěkný, přeju ti ať se daří i dál.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu...nečum na grznara a řeš techniku.....tělo se ti odvděčí...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chceme vidiet 210! Chceme vidiet 210!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní výkon. Jsem rád, že chceš zvolnit. Doporučoval bych zajít za nějakým zkušeným trenérem a pilovat techniku pod dohledem. A neupínej se příliš na nějaká čísla, to ještě přijde, na to máš čas.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: