|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
VeruseOstrava

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
| rebl napsal: | | čau děvče, je to celkem jednoduché, přestaň přetěžovat ramena a porostou samy, ramena a bicepsy jsou nejpřetěžovanější svalovou partií |
Jednoduché....dokud jsem je cvičila 1x týdně, nic se nedělo, teď je prostě drtím a konečně se aspoň začínají hýbat....takže takto
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | rebl napsal: | | čau děvče, je to celkem jednoduché, přestaň přetěžovat ramena a porostou samy, ramena a bicepsy jsou nejpřetěžovanější svalovou partií |
Jo, tuhle taktiku jsem musel nedobrovolně vyzkoušet, když jsem s rameny měl problémy... moc to nepomohlo hele. |
No :-D mě teda vůbec....ještě když jsem žena a my to máme celkově prostě složitější díky našeu hormonálnímu systému :-D jinak regenerujeme, jinak rosteme, jinak vstrebavame ziviny :-D ale vsude se pise jen o tom co funguje na muze.....fuck :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
mrkni na katerinu kyptovou  vsak ta to drtia jak to roste... jako z vody a ty tu píšeš něco o hormonech... výmluvy
(  )
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 2:53 am Předmět: |
|
|
| VeruseOstrava napsal: | | eSko napsal: | | rebl napsal: | | čau děvče, je to celkem jednoduché, přestaň přetěžovat ramena a porostou samy, ramena a bicepsy jsou nejpřetěžovanější svalovou partií |
Jo, tuhle taktiku jsem musel nedobrovolně vyzkoušet, když jsem s rameny měl problémy... moc to nepomohlo hele. |
No :-D mě teda vůbec....ještě když jsem žena a my to máme celkově prostě složitější díky našeu hormonálnímu systému :-D jinak regenerujeme, jinak rosteme, jinak vstrebavame ziviny :-D ale vsude se pise jen o tom co funguje na muze.....fuck :-D |
Tak ale tento zaver je spravny, fuck na muzov funguje _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | mrkni na katerinu kyptovou vsak ta to drtia jak to roste... jako z vody a ty tu píšeš něco o hormonech... výmluvy
( ) |
No prave proto je budu drit taky ale rozhodne ne 1x tydne :-D zadne vymluvy ;-) kdyz se chce vsechno jde....musi :-D i kdyz o ni a hormonech bych mirne pomlcela.....
Naposledy upravil VeruseOstrava dne pá říjen 16, 2015 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | VeruseOstrava napsal: | | eSko napsal: | | rebl napsal: | | čau děvče, je to celkem jednoduché, přestaň přetěžovat ramena a porostou samy, ramena a bicepsy jsou nejpřetěžovanější svalovou partií |
No :-D mě teda vůbec....ještě když jsem žena a my to máme celkově prostě složitější díky našeu hormonálnímu systému :-D jinak regenerujeme, jinak rosteme, jinak vstrebavame ziviny :-D ale vsude se pise jen o tom co funguje na muze.....fuck :-D |
Tak ale tento zaver je spravny, fuck na muzov funguje |
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
To jsou super ramena a naprosto odpovídají celku  Nemáš na nich vůbec co dohánět, vypadá to fakt dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
No nevim, pro srovnani by to jeste chtelo fotku treba zezadu a trochu niz, at to lip vynikne
ne sranda, mas lepsi ramena jak ja _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, vypadá to moc dobře _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:12 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem kolik měříš? _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
| Royi napsal: | | Mimochodem kolik měříš? |
173 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 7:51 am Předmět: |
|
|
Ta holka má ale závodní formu, podle mě bys ho měla taky.
Mimochodem kam chodíš do fitka? Zdá se mi to nějak povědomé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|