|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
...a když se přitom cipínek nezasere, mohli byste skórovat |
to néé :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | 27 ledna přijedou do Prahy Slipknot. V pátek 9:00 se začaly prodávat lístky a ještě v pátek už prakticky žádné nebyly já to kurva nestihl |
na takové zásadní věci si je potřeba dávat pozor, lístky na Sabaton do Brna se prodávaly dlouho a už jsou jenom k sezení a možná ani to ne, taky jsem to prokaučoval, pořád, že je dost času a pak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
Já už objednávám na březen.
UDO. Zlin rock cafe je tam malá kapacita. Tak abych se nedivil😀 _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
no ... jsem hodně naštvaný
alespoň že mám doma lístky na Manowar do Ostravy :o)
Ale možná ty lístky na Slipknoty příští týden seženu, ale ta cena bude jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 6:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
Sníh....mimo sjezdovky je to úplně zbytečná záležitost. No nic, zítra přezout.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | LIDI, NEKUPUJTE si hovězí steak Chuck tender (nejlépe už nic) od Mojemaso. Ten hnusný zkažený zápach na blití a vyhozené prachy .... Jo a kupoval jsem to v Tescu, to je taky funny obchod. | Maso mohlo být OK, skladování dělá své. Kupovat maso v Tescu je docela odvaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | LIDI, NEKUPUJTE si hovězí steak Chuck tender (nejlépe už nic) od Mojemaso. Ten hnusný zkažený zápach na blití a vyhozené prachy .... Jo a kupoval jsem to v Tescu, to je taky funny obchod. |
Co si stěžuješ, asi byl dobře vyzrálej
Já kupoval maso v Tescu mnohokrát a nikdy nebyl problém. I když takové to nejlevnější mleté vepřové/hovězí bych tam nekoupil a vnitřnosti asi taky ne :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jo takové věci a jiné už nikdy více asi .. jak když dají slevněný džus na pokladnu, co má být v chlaďáku. |
Džus v chlaďáku???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|