|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Buchtič

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
Jakyrotejnmisto snidane a vecere do diety?
Mel by splnit vyzivu svalu a pokud mozno zaplnit brisko
Na veceri nejaky night protejn,ale u snidane vaham...jestli neco rychleho abych zasobil svaly po noci nebo spis neco co vydrzi vetsinu dne... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
Poradte mi prosím nějaký hydro protein :) Přemýšlím mezi extrifitem a prom-inem. Smartlabs vyrazne zdrazil : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Poradte mi prosím nějaký hydro protein :) Přemýšlím mezi extrifitem a prom-inem. Smartlabs vyrazne zdrazil : ( |
Zdražil? Kupoval jsem minulý týden a platil jsem stejně jako vždy (?)
Když už jsme u hydra - už si nekoupím delicate - je t sladké jako svině. Buď se událo něco v receptuře, nebo jsem se rozmazlil na traditional. Traditional do ledového plnotučného tatranského mléka vyměním kdykoliv za čoko shake z McD. Chuťově bomba a nutričně zcela někde jinde (i přes to mléko:o)
Jinak - kdybych vybíral mezi těmito dvěmi - vzal bych Extrifit.
|
|
| nahoru |
|
 |
standa0080

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
hydro prom-in , cokolada.Je dost sladka a to ja rad.
V davce 2g pridaneho glutaminu a slazeno stevii. _________________ Za dávných časů jsem měl v pase míň,než v ramenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
Caute, menší dotaz na Extrifit.Všiml jsem si, že se dost doporučuje, ale přitom, bylo to myslím loni, jsem nečetl moc pěkně reakce na tuto značku.Zlepšila se a nebo i moderátoři doporučují značku dle zadáni Ronnieho (bez urážky) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Vždycky najdeš někoho, kdo o značce A nebo B bude tvrdit dobré i nedobré věci. Na jedné straně to může být dáno tím, že značka je vážně nedobrá, na straně druhé opakem, značka je velmi dobrá, ale úměrně tomu z toho či onoho důvodu (který s kvalitou nemusí mít nic společného) někomu leží v žaludku (ono celkově psaní na internetu v diskusích o "kvalitě" je mnohdy vyjadřováním osobních sympatií nebo antipatií, nikoli reálným hodnocením faktů; o komerčních zájmech řady stran nemluvě). Nejlepší, co můžeš udělat, je vytvořit si názor sám ze své zkušenosti, pak budeš třeba mít jasno. Ostatně s tím, kolik má Extrifit teď jednorázových vzorků (a bude lépe), Tě to vyjde maximálně na pár kaček.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:54 pm Předmět: |
|
|
Pak je ještě třetí možnost .... výrobek je slušné kvality, ale je okolo něj humbuk, jako kdyby se jednalo o božskou manu. Takže když zákazník zakoupí, může být "jen" slušnou,ale přitom ne nějak výjimečnou, kvalitou zklamán.
BTW .... výše uvedené prosím brát obecně. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Slaboch napsal: | | Caute, menší dotaz na Extrifit.Všiml jsem si, že se dost doporučuje, ale přitom, bylo to myslím loni, jsem nečetl moc pěkně reakce na tuto značku.Zlepšila se a nebo i moderátoři doporučují značku dle zadáni Ronnieho (bez urážky) ? | Já vysloveně píšu na ronnieho objednávku:o)))
Proto kupuju hydro, které tu na webu není a dlouho i Scitec, který tu zpočátku taky nebyl.
Ronnie - máš asi pověst diktátora nebo co:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 5:55 am Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Poradte mi prosím nějaký hydro protein :) Přemýšlím mezi extrifitem a prom-inem. Smartlabs vyrazne zdrazil : ( |
SizeAndSymmetry DH32... top chut
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tak zkousel jsem ryzovy protein. No, chut hnusna. Barva hrozna. Prasnost extremni :D. Uz do toho nepujdu.
Z hydra jsem mel jen stary extrifit a ten mi chutove chutnal vic nez ten novejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil Survival Ultra Speed 80 a moje první dojmy:
- Rozpustnost hodně dobrá 9/10
- Stravitelnost skvělá 9/10
- Chuť WTF?? Četl jsem celkem kladné recenze, tak jsem se hodně těšil. Objednal jsem čokoládu a jsem vyloženě zklamán. Rozumím tomu, že bude mít hydrolyzovaná bílkovina hořkou dochuť, ale tohle mi vyloženě křivilo hubu. Je to jen můj dojem? Dřív jsem měl Amix ISO Prime CFM nebo Nutrend a oba tedy chuťově daleko dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so listopad 07, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
Chuť je hodně individuální ukazatel, prakticky u všech proteinů najdeš vždy několik hodnocení chuti "na pětku", tzn. i když protein může hodně chutnat absolutní většině, neznamená to, že bude chutnat naprosto každému. Níže jen grafy tohoto konkrétního. A jinak to slovo "prakticky" tam dávám jen z opatrnosti, že se mi nechtělo teď víc než několik pár produktů proklikávat, ale ono to bude dle mého platit pro úplně všechny. A i opačně, pokud je nějaký protein "všeobecně" hodnocený jako "fakt fuj", najdou se i uživatelé se zcela opačným názorem (některé sójové proteiny by o tom mohly vyprávět:).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|