taky to si dobrý, tohle bych neudržel předpokládam, že jsi všecko tahal nadhmatem celou tu dobu, co jsi jel tyhle tréninky a proto ti posílil úchop
je vidět, že bys prasácky dal víc
aji ti ten kratší postoj u sumo vyhovuje jak sleduju
pěkný ten mrtvý tah, opravdu, pokud by šlo ještě o kapánek více narovnat záda, tak už by to bylo perfektní, ale možná to tak jenom vypadá na tom videu. jinak pořádná váha a ještě k tomu nadhmat a když se pak vyprsíš, tak to musí být něco pro fanynky ;)
Hodnocení tréninku: Dneska se mi fakt kurevsky, ale kurevsky nechtělo z posilky, tak jsem to tam prodlužoval dokud to šlo Teď halt asi bude 3 dny volno a další trénink až v pondělí.
Hodnocení tréninku: Ale jo - docela to šlo. Teď bohužel týden a půl pojedu tréninky tak nějak "lajdácky" bez nějakého systému, protože pak odjíždím na dovolenou, takže nemá smysl na necelý dva týdny rozjíždět něco nového.
vypada pekne, tam bych se taky nejakej rok podival.. na kolik vyjde nejaky last minute?
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
vypada pekne, tam bych se taky nejakej rok podival.. na kolik vyjde nejaky last minute?
S pojištěním a vizama nějakých 16.5k, ale když budu počítat fakt dovolenou úplně se vším všudy, tak 20k za jednoho. Ale věřím, že se by se cena dala reálné stáhnout tak na 18k. Je to 7 nocí.
Asi 5x0x75kg, postupně jsem se snažil vymyslet, jak na to a na poslední pokus jsem zabojoval a padlo
1x75kg
Nicméně hned po prvním pokusu mě začlo zlobit pravé rameno a bolelo mě až do konce tréninku
Tlaky s JČ v sedě
Cca. 3x6x30kg stopky dole
Pak nejspíš byly dotlaky
Nějaký sérky se 100kg, 110kg, board byl 10cm a na závěr padlo 3x120kg. Dalo by se 4x, ale chytil jsem křeč do kyčlí
Jonáš si tam mezitím jel nějaký sérky na DL
Myslel jsem, že tam má 185kg, tak jsem to zvednul. Bohužel po přepočítání jsem zjistil, že tam je jenom 175kg, tak jsme pak s Darkkillerem přihodili na 185kg a zvednul jsem to Sice jsem říkal, že se nebudu znova pouštět do žádných divočin, ale trénink s Milosvalem není každý den, tak jsem prostě musel a nakonec to i bylo pocitově o dost lehčí než těch 180kg.
Pak už nevím co jsme dělali - asi jsme šli na kufry - nejdřív jsem byl z toho zesranej a naložil jsem si tam asi 55kg na každej kufr. Bohužel jsem úplnej dement a nepoznám rozdíl mezi 10kg a 15kg kotoučem, takže jsem na každým kufru měl úplnou jinou váhu aniž bych si toho všimnul
Nakonec jsem se vyhecoval na ty 90kg kufry, které mi ze začátku tréninku vůbec přišli těžké odlepit od země a zjistil jsem, že se i poměrně úspěšně s nima dá i cupitat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru