Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1071, 1072, 1073 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeman jak Švejk ... na pohled idiot, ale rád všechny správně vytočí. Když to nedokázal ten přizdisráč Sobotka, tak snad aspoň zeman pošlě někdy Obamu do prdele...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Zeman je velmi inteligentní člověk. Je to demagog, hraje na nacionalistickou strunu a říká, co chce masa průměrných jedinců slyšet. Získává si tím body do příštích voleb.

Zajímavé je, že vždy když někdo mluví o mase průměrných jedinců, tak se zpravidla považuje za něco lepšího, ačkoliv se obvykle liší pouze názorem, nikoliv ve své průměrnosti.

Pokud by politik v demokracii říkal něco, co chce slyšet pár výjimečných jednotlivců, nemusel by vůbec kandidovat, to je snad samozřejmé.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Pr!nc napsal:
Zeman je velmi inteligentní člověk. Je to demagog, hraje na nacionalistickou strunu a říká, co chce masa průměrných jedinců slyšet. Získává si tím body do příštích voleb.

Zajímavé je, že vždy když někdo mluví o mase průměrných jedinců, tak se zpravidla považuje za něco lepšího, ačkoliv se obvykle liší pouze názorem, nikoliv ve své průměrnosti.

Pokud by politik v demokracii říkal něco, co chce slyšet pár výjimečných jednotlivců, nemusel by vůbec kandidovat, to je snad samozřejmé.

Ano, jistým způsobem máte pravdu, nepovažuju se však za něco lepšího, spíš za informovanějšího a kriticky uvažujícího. Nesleduju zpravodajství České televize a snažím se udělat vlastní obrázek o situaci kombinací více pohledů na věc.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Jirka Kalous napsal:
Pr!nc napsal:

Ano, jistým způsobem máte pravdu, nepovažuju se však za něco lepšího, spíš za informovanějšího a kriticky uvažujícího. Nesleduju zpravodajství České televize a snažím se udělat vlastní obrázek o situaci kombinací více pohledů na věc.

Nic proti tobě, ale přesně tohle o sobě tvrdí i imbecilové diskutující v těch největších žumpách typu Aeronet, AC24, Nová republika atd...
Ve skutečnosti to funguje tak, že drtivá většina už ten obrázek dávno má a chodí si pro informace jen na taková místa kde ví, že dostanou takové informace, které jim jejich světonázor potvrdí.
Co se týče Zemana tak je to pro mě neuvěřitelně samolibý blb, mstivý člověk vyhledávající konflikty a libující si v nich. Bohužel, otázka migrantů je pro mě tak zásadní, že jsem nucen všechno toto velkoryse přehlédnout a jsem rád, že není prezidentem Scharzenberg, Fisher nebo dokonce Dienstbier.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tyhle žumpy rozhodně nenavštěvuji. Tím jsem myslel např. Britské listy, což je pro mě důvěryhodná stránka.
A jestli věříte Zemanovi, že za nějaký čas nás utečenci připraví o krásu žen, jak řekl včera, tak si tomu věřte...
Neříkám, že s ním nesouhlasím ve všem, ale v otázce migrantů nesouhlasím.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasrali mě ty zkurvenci na invii, který si nejsou schopný ohlídat na svých stránkách, že v termínu, který nabízejí je volná jen jedna letenka. Nicméně mě nenasrali zas až tolik, protože jsem si o tomhle jejich chování načetl už dopředu, takže jsem to očekával . . .
Ikee

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...jinak audit je úspěšně a bez neshod za mnou...klepu si na rameno a sám sebe chválím (bo nikdo jiný to za mě stejně neudělá:o))

Gratulace, tak alespoň já chválím!
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po dobrati celeho balenia aminostar actionwhey vanilka mozem zodpovedne prehlasit, ze vacsie hovno som v zivote nepil tak hnusna a chemicka prichut, to som este nezazil...plus rozpustnost je na urovni strku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlobí mě silná alergická reakce-resp. atopie. Čas kortizolu a Zyrteku je zpět:o (
Po Zyrteku jsem nepoužitelný-okamžitě usínám. To je naprd tohle:o ( To zas bude týden...dva na práškách.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Antihistamika už trochu pokročily od časů Zyrtecu:) každopádně i ty nové generace na mně působí velice spolehlivě, pokud se chci 12 hodin vyspat bez jediného probuzení, vsadím na ně a nikdy nejsem zklamán:)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Antihistamika už trochu pokročily od časů Zyrtecu:) každopádně i ty nové generace na mně působí velice spolehlivě, pokud se chci 12 hodin vyspat bez jediného probuzení, vsadím na ně a nikdy nejsem zklamán:)

...a máš nějaký tip? Dříve jsem projevy atopického exému neznal...čím jsem starší, tím mám pocit je to horší. Stačí hodně citrusů, kávy, coly....překyselit se + stres a je to v prd...

Náladu a energii mám dnes na bodu mrazu - musím vystopovat co to spustilo - sázím na pomerančovou příchuť v triade. Tj. vysadím a uvidím.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, jenom vím, že už je druhá i třetí generace, mladá něco nosí od doktorky na běžnou alergii, tak jí to občas vezmu, mně je líp bez těchhle věcí /mám jenom sennou rýmu/ ale na atopický ekzém je tady tuším expert Cizopasník... pomohla mu očista střev tuším... ale nechci mluvit za něj.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
ne, jenom vím, že už je druhá i třetí generace, mladá něco nosí od doktorky na běžnou alergii, tak jí to občas vezmu, mně je líp bez těchhle věcí /mám jenom sennou rýmu/ ale na atopický ekzém je tady tuším expert Cizopasník... pomohla mu očista střev tuším... ale nechci mluvit za něj.

Atopik mě zlobí už roky. Kdysi mi pomohl bylinkový detox (výtažek z yuccy, grepu + hladovky/dieta), pak jsem měl víc než rok úplně klid, nicméně v průběhu tuho detoxu (cca měsíc) jsem shodil 8 kilo a atopik se mi rozjel tak, že bych to nikomu z Vás nepřál zažít.

V podstatě jsem nedokázal vysledovat, čím je ovlivněné, jestli mi dělá problém, nebo ne. Nejhorší je to vždycky na podzim a v zimě, pomáhá hodně promazávat kůži a pravidelně odstraňovat tu kůži, co rychle odumírá a loupe se. často měnit povlečení, spát v dobře větrané místnosti, aby se člověk moc nepotil atd, prostě taková ta "atopická klasika". No a když je nejhůř, marná slávy, nasadit na krátkou dobu kortikoidy.

Derek Poundstone
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Hulkie napsal:

...a máš nějaký tip? Dříve jsem projevy atopického exému neznal...čím jsem starší, tím mám pocit je to horší. Stačí hodně citrusů, kávy, coly.... překyselit se + stres a je to v prd...

Náladu a energii mám dnes na bodu mrazu - musím vystopovat co to spustilo - sázím na pomerančovou příchuť v triade. Tj. vysadím a uvidím.

Myslis prekyslenie organizmu?
Petey

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked sa organizmus prekysli tak umries, cize nemas problemy s ekzemom

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1071, 1072, 1073 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: