Mně se ty tvoje tréninky fakt líbí, přesně takhle nějak bych cvičil, kdybych chodil cvičit
Ne, podle mě je ta skladba ideální pro nás nenadané jedince, a budeš se takhle slušně zlepšovat.
doufam no, fakt mě to ted hrozně baví, ještě bych chtěl nějak pořešit rozdělení na objem x intenzita, lehké x těžké treninky a zařadit nějaké šikovné kompenzační cviky na zlepšení postoje atd. ale na takové věci si ted netroufam, tak to zatim necham jen tak plynout
mimochodem co udělat, takovou motivační hecovačku, aby tě to donutilo trochu víc cvičit...třeba...kdo dá do Vánoc víc na bench?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
doufam no, fakt mě to ted hrozně baví, ještě bych chtěl nějak pořešit rozdělení na objem x intenzita, lehké x těžké treninky a zařadit nějaké šikovné kompenzační cviky na zlepšení postoje atd. ale na takové věci si ted netroufam, tak to zatim necham jen tak plynout
mimochodem co udělat, takovou motivační hecovačku, aby tě to donutilo trochu víc cvičit...třeba...kdo dá do Vánoc víc na bench?
Ty vole hlavně doufám, že se časem nedostaneš k tomu, co máš v tvém podpisu
Proč zrovna bench, každá holka teď zvedá víc jak já... Ale jo, super nápad, aspoň se trochu hecnu Dáme to na max. váhu na 1 RM?
Přední dřep
5x50 kg
5x60 kg
5x70 kg
5x70 kg
-starty kurva nevim
Kliky na bradlech + přítahy kolen ve visu
8x + 8x
8x + 8x
8x + 8x
10x + 10x
-starty do prdele nevim
-dneska to bylo na hovno
-zapomněl jsem si hodinky!!!
-můj kšuntskej mobil nemá žádný stopky
-neumim ručičkový hodiny co visej v posilovně
-nebyla síla
-v posilovně samej smradoch a všude na zemi bordel
-těch smradochů tam bylo jak nasráno->všechno obsazený a pokaděný
-každá špína zvedala víc jak já
-bolí mě ze včerejška biceps na levé ruce (negativní opakování na jedné ruce)
-už abych si zařídil vlastní posilovnu
Neříkej mi, že kvůli týhle soutěži budu muset vysadit
Dneska jsem byl kvůli tobě cvičit (fakt), a zkušební bench skončil někde u 3x80, takže RM bude někde u 85 kg, tak uvidíme, jak to za dva měsíce dopadne Výsledný pokus ti samozřejmě natočím
Mrtvolný tah
3x100 kg
3x110 kg
3x120 kg
3x130 kg
3x140 kg
3x150 kg
3x160 kg shoes off
-zámečnický úchop
1/4 Shyby nadhmat naširoko
5x10 kg
5x20 kg
5x30 kg
5x20 kg
Kliky na bradlech
10/10/10/10
-snaha o max rozsah
-start každých 2:30
Břicho
Orbitrek 10 min
Strečink
Už to dneska nebylo tak hrozný jako v pátek ale pořád se cejtim tak divně, ospale, bez štávy. Mrtvola teror. Už stovka těžká jak tyranosauří kejty. Ale hecnul jsem to a nakonec spokojenost. Poctivci by napsali místo 3x160 3x1x160, protože pauzy mezi opakování byly brutálně dlouhý ale naserte si.
důkaz místo slibů
-u dřepu už atakuju brutální výkony, takže přemýšlím o bandážích, pásku, čpavku a nějakym beranovi co mi pomůže
-bench jsem chtěl 75 kg a měřit pauzy, jenže jsem nemohl najít potřebné kotouče a k tomu jsem se střídal s jedním borcem, který jel s 80, tak jsem jel podle něj...pauzy byly spíš menší ale těžko říct, mohla to být minuta nebo pět
-vysoké shyby začínají být problém, bojím se že trefim hlavou strop (u prvního opáčka, potom to rapidně klesá)
-tlaky s jč jsou uplně v prdeli, nechápu jak někdo může cvičit se 40 kg a víc, už ty dvacítky mi málem urvaly ruce
+ by Beran musel mít dres na sobě delam si prdel
..hele je to zajimavé, ale odjet 5x40kg je lehčí než 10 x 20kg..protože těch 10 trvá strašně dlouho... to je tak kdyz treba aji cvicim drepy po 3, 5 op.
a pak dam nekdy 10op... a pride mi to brutalni utrpeni... je to zvlastni prostě
hele cmeni... u toho OHS, ty dokážeš mít činku i ve spodní pozici fakt za hlavou furt?
mně se přesune dopředu at delam co delam dole vzdy, protože sem zkrácenej a uz nevim co stim prostě... co trenovat aby to bylo plnohodnotné ohs...
ohs davam v rozahřívačce, dobre mi to protahne zada vrchni ale to je tak cele... tyč jde furt dopředu mrtě
edit: jinak čpavek jdu kupovat tento týden kdyz sem videl darkkilera tak musim... i presto, ze se cpavek hodi na velmi vysoké váhy, což se da využit asi jen na maxka nebo strong discipliny.. tak ti pak reknu jesi to funguje
to by bylo, abych s takovou výbavou tu stovečku nedal
jenže já si vůbec nedovedu představit jak si nahodit ty čtyřicítky, když už ty dvacky mi připadaj jako by mě měly zamáčknout, možná s vypětím všech sil bych třicítky nahodil...s beranem za zády :D ale asi s nima začnu víc cvičit, protože je krásně vidět, že levačka je o dost slabší, tak abych to trochu srovnal
u toho ohs používam hodně širokej úchop, asi jako vzpěrači u trhu, nevim jestli je to tak správně ale je to jen doplněk, takže to neřešim. Na úzko bych to nedokázal. Ale teda než s ramenama mam problémy se zápěstím, to mě bere fakt dost.
aktualizace tabulky:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru