Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se ty tvoje tréninky fakt líbí, přesně takhle nějak bych cvičil, kdybych chodil cvičit
Ne, podle mě je ta skladba ideální pro nás nenadané jedince, a budeš se takhle slušně zlepšovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam no, fakt mě to ted hrozně baví, ještě bych chtěl nějak pořešit rozdělení na objem x intenzita, lehké x těžké treninky a zařadit nějaké šikovné kompenzační cviky na zlepšení postoje atd. ale na takové věci si ted netroufam, tak to zatim necham jen tak plynout

mimochodem co udělat, takovou motivační hecovačku, aby tě to donutilo trochu víc cvičit...třeba...kdo dá do Vánoc víc na bench?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
doufam no, fakt mě to ted hrozně baví, ještě bych chtěl nějak pořešit rozdělení na objem x intenzita, lehké x těžké treninky a zařadit nějaké šikovné kompenzační cviky na zlepšení postoje atd. ale na takové věci si ted netroufam, tak to zatim necham jen tak plynout

mimochodem co udělat, takovou motivační hecovačku, aby tě to donutilo trochu víc cvičit...třeba...kdo dá do Vánoc víc na bench?

Ty vole hlavně doufám, že se časem nedostaneš k tomu, co máš v tvém podpisu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2015 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

Proč zrovna bench, každá holka teď zvedá víc jak já... Ale jo, super nápad, aspoň se trochu hecnu Dáme to na max. váhu na 1 RM?
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamondo12346789:

Maerlyn0: Jo za to já jsem mega benčař ...přesně na 1 RM a steroidy jsou zakázaný :D

23.10. Pátek - Nefunkční softcore trenink 6
Posilka

Shyby nadhmat
5x5 20 kg
-starty do piče nevim

Push press
4x4 60 kg
-starty do hajzlu nevim

Přední dřep
5x50 kg
5x60 kg
5x70 kg
5x70 kg
-starty kurva nevim

Kliky na bradlech + přítahy kolen ve visu
8x + 8x
8x + 8x
8x + 8x
10x + 10x
-starty do prdele nevim

-dneska to bylo na hovno
-zapomněl jsem si hodinky!!!
-můj kšuntskej mobil nemá žádný stopky
-neumim ručičkový hodiny co visej v posilovně
-nebyla síla
-v posilovně samej smradoch a všude na zemi bordel
-těch smradochů tam bylo jak nasráno->všechno obsazený a pokaděný
-každá špína zvedala víc jak já
-bolí mě ze včerejška biceps na levé ruce (negativní opakování na jedné ruce)
-už abych si zařídil vlastní posilovnu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2015 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neříkej mi, že kvůli týhle soutěži budu muset vysadit
Dneska jsem byl kvůli tobě cvičit (fakt), a zkušební bench skončil někde u 3x80, takže RM bude někde u 85 kg, tak uvidíme, jak to za dva měsíce dopadne Výsledný pokus ti samozřejmě natočím
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0: to tam bude určitě 1x90 kg, na to že jsi teprve začal, tak jsem dost v prdeli

23.10. Pátek - Nefunkční softcore trenink 7
Posilka

Mrtvolný tah
3x100 kg
3x110 kg
3x120 kg
3x130 kg
3x140 kg
3x150 kg
3x160 kg shoes off
-zámečnický úchop

1/4 Shyby nadhmat naširoko
5x10 kg
5x20 kg
5x30 kg
5x20 kg

Kliky na bradlech
10/10/10/10
-snaha o max rozsah
-start každých 2:30

Břicho
Orbitrek 10 min
Strečink

Už to dneska nebylo tak hrozný jako v pátek ale pořád se cejtim tak divně, ospale, bez štávy. Mrtvola teror. Už stovka těžká jak tyranosauří kejty. Ale hecnul jsem to a nakonec spokojenost. Poctivci by napsali místo 3x160 3x1x160, protože pauzy mezi opakování byly brutálně dlouhý ale naserte si.

důkaz místo slibů
seeya

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je daka hviezdokopa alebo iny galakticky ukaz?
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya: souhvězdí smrduté futysiji

jak ted koukam na video, tak to byl solidní motokros

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natoč někdy mrtvolu z více úhlů - nejsem sice zrovna expert na mrtvolu, ale možná bych ti k tomu něco řekl Z tohohle vidka to není úplně jasný
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak řikej ne? chceš abych snad zaplatil nebo co?
z jakýho chceš úhlu?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta mrtvola nebyla špatná, jen jsi byl trochu zatuhlej a prkenej v kyčlích mi přišlo. Jinak už jsi stopro větší jak já
Cmeni

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hale jako upřímně...ve velikosti se nemůžeš rovnat někomu kdo má 25 % bf

27.10. Úterý - Nefunkční softcore trenink 8
Posilka

Dřep
5x5 80 kg
-start každých 2:30

Bench
5x5 80 kg

Military press
5x5 40 kg
-start každých 2:00

Shyby drcení bradavek
3/3/3/3
-start každých 2:00

OHS
5x30 kg
5x40 kg
4x50 kg
5x40 kg

Tlaky jč hlavou hore
do 8x20 kg

Strečink

-u dřepu už atakuju brutální výkony, takže přemýšlím o bandážích, pásku, čpavku a nějakym beranovi co mi pomůže
-bench jsem chtěl 75 kg a měřit pauzy, jenže jsem nemohl najít potřebné kotouče a k tomu jsem se střídal s jedním borcem, který jel s 80, tak jsem jel podle něj...pauzy byly spíš menší ale těžko říct, mohla to být minuta nebo pět
-vysoké shyby začínají být problém, bojím se že trefim hlavou strop (u prvního opáčka, potom to rapidně klesá)
-tlaky s jč jsou uplně v prdeli, nechápu jak někdo může cvičit se 40 kg a víc, už ty dvacítky mi málem urvaly ruce
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

+ by Beran musel mít dres na sobě delam si prdel
..hele je to zajimavé, ale odjet 5x40kg je lehčí než 10 x 20kg..protože těch 10 trvá strašně dlouho... to je tak kdyz treba aji cvicim drepy po 3, 5 op.
a pak dam nekdy 10op... a pride mi to brutalni utrpeni... je to zvlastni prostě
hele cmeni... u toho OHS, ty dokážeš mít činku i ve spodní pozici fakt za hlavou furt?
mně se přesune dopředu at delam co delam dole vzdy, protože sem zkrácenej a uz nevim co stim prostě... co trenovat aby to bylo plnohodnotné ohs...
ohs davam v rozahřívačce, dobre mi to protahne zada vrchni ale to je tak cele... tyč jde furt dopředu mrtě

edit: jinak čpavek jdu kupovat tento týden kdyz sem videl darkkilera tak musim... i presto, ze se cpavek hodi na velmi vysoké váhy, což se da využit asi jen na maxka nebo strong discipliny.. tak ti pak reknu jesi to funguje
Cmeni

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by bylo, abych s takovou výbavou tu stovečku nedal

jenže já si vůbec nedovedu představit jak si nahodit ty čtyřicítky, když už ty dvacky mi připadaj jako by mě měly zamáčknout, možná s vypětím všech sil bych třicítky nahodil...s beranem za zády :D ale asi s nima začnu víc cvičit, protože je krásně vidět, že levačka je o dost slabší, tak abych to trochu srovnal

u toho ohs používam hodně širokej úchop, asi jako vzpěrači u trhu, nevim jestli je to tak správně ale je to jen doplněk, takže to neřešim. Na úzko bych to nedokázal. Ale teda než s ramenama mam problémy se zápěstím, to mě bere fakt dost.

aktualizace tabulky:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: