Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mam 80 na tlak na ramena ve stoje..povedlo se mi dnes* 70 1x a 2 byli push.... ale už to byl nezdravej průhyb v zadech
hele zkus je nahodit vit.. třeba ti to pude, oni nejsou tezky... ja si zas nahodim padesatky, ale nevytlacim je na rovný lavici na kozy
..cvičit ale se 40tkama tak kozy necejtim ubec... kdybych chtěl kozy cítit tak maximalne 25kg pak už to je přes ramena, tricak..

..zkusim též úplně naširoko činku chytit...uvidi se
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
jenže já si vůbec nedovedu představit jak si nahodit ty čtyřicítky, ...

a když ti někdo tu druhou nahodí, tak s tím něco odcvičíš? mě většinou stačí, když si nahodím váhu, se kterou dám pět opáček.
Cmeni

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk: nééééé...o čtyřicítkách jsem ani v životě neuvažoval :D ale když jsem zkoušel jednou myslim třicítky, tak mi je kamarád musel pomoct nahodit ale dal jsem s nima asi 8 opáček v pěknym rozsahu. Prostě už i u těch 20 kg cejtim, že to neni sranda.

Mravenec: 70 kg to ti závidim . Já se nemůžu dostat ani přes těch trapnejch 60 kg. Nějak se začínám smiřovat s tím, že ta omdesátka je u mě asi nereálná jediný do čeho ted vkládám naděje jsou ty pushpressy, který by možná mohly dát těm ramenum nový impuls (hlavně ta negativní fáze)
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
ale když jsem zkoušel jednou myslim třicítky, tak mi je kamarád musel pomoct nahodit ale dal jsem s nima asi 8 opáček v pěknym rozsahu.

tak potom je to jasný... potřebuješ se naučit ty jednoručky nahazovat

jsou na to různý fígle... dá se odkoukat, načíst, najít na youtube... já se taky nemoh dostat přes třicet a s těma fíglema pak šly i čtyřictíky ;)
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk: no jo jenže ty jseš krapet větší bedna

Včera večer jsem dal fotbálek 1.5 hodiny. Masaker, dneska mě bolej celý nohy, fakt nezvyklej pohyb, špatně se mi dýchal ten studenej vzduch ale jinak super. Krásně jsem se zpotil, taková příjemná radost z pohybu se v posilovně nezažije.

29.10. Čtvrtek - Nefunkční softcore trenink 9
Posilka

Mrtvolný tah - deficitere
2x140 kg
1x150 kg
1x160 kg
1x170 kg
4x140 kg klasika

Shyby podhmat
5x10 kg nadhmat
1x20 kg
1x30 kg
1x40 kg
1x50 kg

Kliky na bradlech + přítahy kolen ve visu
10x + 8x
10x + 10x
10x + 12x

Břicho
Strečink

Ze svalovky na nohou jsem udělal nohy totálně sračku :D kvadráky mě ted berou při každym kroku. 170 byla brutální, při pokládání jsem měl uplně tmavo
Z OHS minulého treninku mě hrozně bolela pravá ruka, zejména malíček a ukazováček při stisku, takže jsem to po mrtvole už jen tak došolíchal kompenzačníma cvikama, protože to nebylo moc příjemný, hlavně kliky na bradlech byly dost bolestivý
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukal jsem se na videjko toho deficitu... tvl tos jel hodně nízko... pěkné video hele, bylo vidět, že to bylo nakrev
nechybí ti výbušnost? všeobecně u jakéhokoliv cviku... vim ze se 140 nebo 170 tahá výbušně blbě..
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo výbušnost by to chtělo, já dělam všechno hrozně zpomaleně i se stovkou by to bylo pomalý určitě bych to chtěl nějak do budoucna napravit, zatim ale v téhle oblasti dost tápu a mam strach ze zranění

pro lidi, kteří mají problém se spodními zády či vyhřezlými plotýnkami NEDOPORUČUJI koukat na toto video, obzvláště NE na poslední opakování se 170 kg

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je u mrtvoly výbušnost zbytečnost (když nejsi lifter), hlavní je to zvednout plynule a technicky, u většiny lidí ta výbušnost znamená spíš pěknej paskvil
decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Podle mě je u mrtvoly výbušnost zbytečnost (když nejsi lifter), hlavní je to zvednout plynule a technicky, u většiny lidí ta výbušnost znamená spíš pěknej paskvil

S tymto suhlasim - ak to dvihnes plynulo a technicky spravne a bezpecne (ano, drzo to pisem po svojom poslednom videjku ) , nevidim dovod sa pokusat do toho zdola vletiet. Navyse od urcitej vahy proste ta vybusnost proste... nie je To je proste individualne, tak ako postoj a uchop.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Cmeni

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak promin mravenče ale Maerlyn0 s carabasem tě přehlasovali, takže budu cvičit pořád zpomaleně

31.10. Sobota - Nefunkční softcore trenink 10
Posilka

Bench
5x70 kg
10x70 kg
10x70 kg

Homodecpeck

Tlaky jednoruč hlavou hore
do 8x25 kg

Rozpačky

Trochu kladiva a tric

dneska jenom takové pimpam, neni síla, už od čtvrtka na mě něco leze. Naštěstí můj superodolný organismus tuto chorobu porazil ale sebralo to nějaké síly. Včera večer opět 1.5 hodiny fotbálek ale vůbec to nešlo, totální masakr po pár minutách hrozně zadejchanej, funěl jsem jak lokomotiva a to jsem tam spíš postával, než že bych moc běhal.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne listopad 01, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.11. Neděle - Nefunkční softcore trenink 11
Posilka

Přední dřep
do 5x80 kg

Military press
5x40 kg
5x50 kg
1x60 kg
1x60 kg
1x60 kg
5x40 kg

Mrtvolný tah
5x5 100 kg

Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.11. Středa - Nefunkční softcore trenink 12
Posilka

Military press
4x8 30 kg
-start každých 2:00

Přítahy vč v předklonu
4x7 60 kg

Bench
1x90 kg
1x100 kg
5x5 82.5 kg
-start každých 2:30

Shyby nadhmat
4x4 25 kg
-start každých 2:30

Split squat?
do 5x15 kg jednoručky

Kliky na bradlech + přítahy nohou ve visu
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x
15x + 15x

Strečink

Konečně po tejdnu už trochu lepší trenink ale pořád to není vůbec ono. Před dvěma týdny jsem se cítil mnohem silnější
Bench na krev, myslel jsem, že po té stovce se to bude zdát lehčí, ale hned první opakování s 82.5 kg mi málem oddělilo hlavu od těla. Vytrápený jak svině ale dal jsem to. Možná to je i PR na serie x reps, zkusim projít log.
Ted si vychutnávám Svijanský máz jako odměnu za ten prašivej bench a už se nemůžu dočkat až se vrátí kámoš Diamant a přiveze šťávičku doufam, že potom konečně začnou padat PR a pořádný váhy
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
tak promin mravenče ale Maerlyn0 s carabasem tě přehlasovali, takže budu cvičit pořád zpomaleně

jen tam tu výbušnost cpi ono je jedno, že to pak na videu vypadá zpomaleně, ale pokud jedeš v hlavě na maximum, ta Ti to jenom přidá

ps: jo, a pěkný deficity
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk: díky moc, myslim, že jsi to vystihnul nejlíp, takže se tím budu řídit
jinak ty deficity asi už takhle dělat nebudu, nejsem si jistej, jestli maj takhle totiž cenu, protože osu jsem musel mít trochu dál od holení, blíž už nešla, protože by mi stála na nártu a z toho vychází další problém: musel jsem opatrně pokládat (a to já nerad ), abych si to nehodil na nohu

5.11. Čtvrtek - Nefunkční softcore trenink 13
Doma

Shyby nadhmat
6x6
-dole stopka, nahoře stopka

Asistované pistole ve futrech
4/4/4/4/4

HSPU
2/2/2
-na úzko

Ring dips
10/10/10

Skin the cat
4/4
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spousta lidí, co mají dost zkušeností říkaj, že smysl má deficit, ale já když začínal tak sem rok tahal s 15kg kotoučema a když sem pak cvičil poprvé v jiném fitku, kde měli dvacky, tak mě to nepomohlo, ba naopak mi přišlo těžší a jakoby mi chyběla ta dráha...
prostě něc ve smyslu jako když jedeš kratší benč... zdá se ti to těžší než když jedeš normálně (draper by mohl vedět, co myslim)
dotahy by mohli bejt cesta třeba, ale na to taky kašlu, to prostě neni ten tah, co máš rád že?

to samé dodřepy, pokavas neumis správně sednout třeba a správně se zvednout z boxu tim, že zapojis prdel a hamstringy, tak to je taky o zkurveni kolen docela..
..asi pro nás kondiční cvičence postačí obyčejny základní provedení

ty speed deadlity mě zajímali, jesi to neplánuješ ject nebo jakej mas na to nazor...
..to jak tu nekdo píše o tom, že do toho vlítnes je pičovina, protože nikdo nepíše o vlítnutí a ten dynamickej deadlift neni o vlítnutí, je o rychlim provedení prostě..neni v celem pohybu žádný škubnutí - už ubec ne od spodu..

naopak od spodu se má si myslim zabírat postupne tahat postupne viz. železná koule článek na FB od Jakuba... váha činky 150kg... tak prostě zpevníš se všecko, a zabíráš postupne tlačíš do země nohama jakoyb to bylo 80kg, 90kg, 100..... až 150kg a pak se činka odlepuje...
a tou dynamikou sem myslel, že ted by mělo přijít dynamický provedení a né vlítnout na 130kg činku silou jakoby měla 180kg... to je o zdranění.

na dynamiku sem se zeptal, protože mě zajímal tvuj názor, nic sem nedoporučoval, jen mě to zajímalo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: