|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Číča

|
Zaslal: út září 22, 2015 11:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,nahodou jsem narazil na tenhle tvůj log a rád bych se k tomu obecně vyjádřil,snad mě pochopíš dobře :) Nejprve kritika: Draper má pravdu,že to vypadá příšerně,rozhodně bych v nabírání nepokračoval. Co se týče síly..no,dobře,jsi začátečník :) Nicméně vzhledem k tomu,co píšeš jak to vypadalo předtím je to pěkné zlepšení a gratuluju,že jsi se jako jeden z mála rozhodl s tím něco dělat,myslím,že litovat toho nebudeš!
Samozřejmě máme každý jiné cíle,třeba jsi spokojený,máš to v píči a chceš sílit,nabírat svaly pod tím sádlem... No,dle mě by bylo ideální se na nějaké další přibírání vykašlat,stáhni sacharidy na 100,max. 200g denně a to ještě jen někdy. Navyš oproti tomu odpovídající množství bílkovin a pořádně makej ,hlavně na síle! :) Pokud to uděláš tak jak myslím,měl by jsi normálně shodit a síla se ti zvedne,což oceníš krome lepšího pocitu obecně i v další fázi,až bude rozumné pomalu přibírat. Napsal bych ti,že s dostatkem bílkovin ti nejspíš narostou i svaly,zatímco budeš hubnout,ale to bych tady dostal kritiku,že je to nemožné naturálně,bla,bla...tak si to nechám pro sebe :)
Rozhodně bych tam přidal nějaké cardio,dokud je venku pekne,v zime se nam tlustym hubne hur :)) Dalsi varianta by mohla byt (tim spis pokud nechces moc cardia) hodit tam na 3 týdny CKD dietu,jde to pěkně dolu,síla zůstává a ztráty svalů se stejně bát nemusíš.
Mej se pekne a at se darí progres v co nejlepsi mozne forme ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st září 23, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
| Ondrey napsal: | Tak Drapere, díky za radu a pomoc... [/irony]
Jinak co stojí za zmínku, bench 4x70kg, váha 89kg. Pak sem postnu foto nebo něco. Aktuálně jedu split. Prsa biceps, záda ramena, nohy triceps. Funguje to slušně... žádná věda. |
Jo nemas zac :)
Psal si mi jednu PM, rekl jsem ti, ze se na to pak mozna podivam, bohuzel jsem zapomnel a ty ses mi nepripomnel, to je jedna vec. Druha vec je ta, ze par lidem uz takto trochu radim a ono to vazne neni jednoduche nekomu uplne prekopat trenink a jidelnicek od zakladu jen tak pres internet a zaroven se mu i prubezne venovat a byt "bombardovanej! 10kama otazek (zadarmo ). Ja moc na to internetove poradenstvi nejsem, ale tak kdyz uz jsem to takhle "rozjeli" , tak dobre, zkusim ti nejak pomoct, i kdyz jak ctu, ses se svym splitem spokojenej a o pomoc uz asi nestojis ??? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: st září 23, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Dík za rady.
Hele Drapere čekal jsem, že se chytneš :D Záleží na tobě, zájem o to stále mám a potřeboval bych alespoň trochu pomoc ...
Se splitem jsem spokojený, asi tak jako s každým jiným tréningem... takže změním klidně.
Co jsem teď stáhl tak sachry a váha jde pořád dolů, aktuálně jsem na těch 89kg, ale plánuji jít tak na 80 a pak začít trochu normálně nabírat. Tak jak píšete... otázka je jak rozumně časově to zvládnout... _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
Tak od 23. září jsem na to doslova s*al. Doma jen plichtil shyby, triceps kliky a už mě to po měsící fakt nebaví. Nemám teď vůbec na cvičení čas, měním práci, spravuju byt, do toho další a další starosti tudíž budu chodit 3x týdně cvičit - jednoduchý tréningy.
1. Tréning
Bench VČ
10x5x50kg
Přítahy horní kladky podhmatem
10x5x50kg
Pullover
5x12x17,5kg
Triceps kladka
5x12x35kg
Břicho
3x50 _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
4. Tréning
Bench VČ
5x60kg
3x64kg
3x70kg
1x74kg PR!
5x60kg
5x60kg
4x60kg
3x60kg
Rozpažování s JČ
5x8x15kg
Přítahy horní kladky podhmatem
5x5x60kg
Pullover JČ
5x8x20kg
Triceps horní kladka + Biceps spodní kladka
5x8x45kg + 5x8x45kg
Břicho šikmá
3x50
Váha: 87kg
Tákže.... snažím se držet vašich rad. U hlavního cviku bench, dřep, tah jedu "pyramidu" (s tím že jedničkových sérii budu přídávat). Zatím zlehka, ale váhy budu navyšovat. Zbytek jedu po 5ti opakováních, s tím, že zátěž je zvolena tak, abych byl schopen udělat ještě jedno, dvě opakování.
Snažím se držet hodně bílkovin, sacharidy mít stáhnuty na minimum 100-120g max denně.
Kardio je pro mě chůze - snažím se hýbat co nejvíc. Váha leze pomalu ale jistě dolů což je paráda.
Tréning:
1. Prsa + Záda lehce
2. Záda + Nohy lehce
3 Nohy + Prsa lehce
K tomu vždycky doplňky podle toho co se mi chce a co je zrovna volné, tohle nemám pevně stanovené.
Děkuji všem za rady a budu se těšit na další :) _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|