Však aj dotestovali, môžu dať do zberných surovín akurát.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Tohohle jehovistu nemůžu vystát... Má kliku, že je relativně pěkně stavěnej a lepí se mu to na dobrejch místech, ale jestli se bude chystat na závody, tak jsem zvědavej, jak bude vypadat po dietě a kolik toho z něj zbude.
podle mě to video dělal někdo, kdo možná v životě necvičil. Vadí mě, že jsou tam lidi, kteří zkouší maximálku a jen třeba a rozumně, když nemají sparinga to třeba u dřepů zkouší v rámu zároveň s naprostýma dementama.
Strasne me serou 2 Rusaci, co si pokazde, kdyz cvici nohy, zaberou hacken a LP prakticky na cely trenink (okolo 2 hodin to dneska bylo)
Nejprve jeden cvici pres hodinu hackeny se 400kg , kde kazdych 15 minut udelat tohle (sry za nekvalitu) Jako at si kazdej cvici jak chce, takze nekritizuji hloubku , ale nejhorsi je, ze si tam nalozi 8 kousku 50kg kotoucu, ktere nejsou zrovna moc pohodlne prenosne (nejsou poradne za co chytnout a jsou tezke :D ) , takze je skoro nemozne se tam s nema stridat. Mezi tim ten druhej ve stejnem tempu cvici legpress. Asi po hodine a ctvrt (dneska jsem to meril) se vystridaji, ten v tom cerevenem si navali pres okolo 600kg na LP a druhej naopak zabere hackeny, kde jsou opet oba asi hodinu a tempo jedna serie za cca 15 minut , takze oba dva stroje na 2 hodiny mimo provoz. Krome toho nic proti nim, jsou to sympataci, ale tohle me stve a nastesti se nase vzajemne treninky nohou zatim mijijou
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Strasne me serou 2 Rusaci, co si pokazde, kdyz cvici nohy, zaberou hacken a LP prakticky na cely trenink (okolo 2 hodin to dneska bylo)
Nejprve jeden cvici pres hodinu hackeny se 400kg , kde kazdych 15 minut udelat tohle (sry za nekvalitu) Jako at si kazdej cvici jak chce, takze nekritizuji hloubku , ale nejhorsi je, ze si tam nalozi 8 kousku 50kg kotoucu, ktere nejsou zrovna moc pohodlne prenosne (nejsou poradne za co chytnout a jsou tezke :D ) , takze je skoro nemozne se tam s nema stridat. Mezi tim ten druhej ve stejnem tempu cvici legpress. Asi po hodine a ctvrt (dneska jsem to meril) se vystridaji, ten v tom cerevenem si navali pres okolo 600kg na LP a druhej naopak zabere hackeny, kde jsou opet oba asi hodinu a tempo jedna serie za cca 15 minut , takze oba dva stroje na 2 hodiny mimo provoz. Krome toho nic proti nim, jsou to sympataci, ale tohle me stve a nastesti se nase vzajemne treninky nohou zatim mijijou
jsou to rumuni a na dřepech dělali to samé... cca 15 minut přestávky
Na dřepech jsem se s nima vždy pravidělně střídal já tak 6-7 serek a oni jednu resp. ten malej červenej jednu, ten druhý snad ve stojanu necvičil nikdy:)
Nastesti se ted venuji strojum, tak u cinek je klid. Fenomenalni ovsem je, kdyz se rozhodnou cvicit nejaky superserie. Kdyz mas pocit, ze je volno, dolitne po case jeden, ze tam vlastne cvici .. ale sou slusny, da se s nima dycky domluvit
Pisu to sice ke kazdemu jeho videu, ale porad nemuzu pochopit, ze si ten "psychopat" neco neurve
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru