|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:33 pm Předmět: Rada pro tlusťocha |
|
|
Ahoj, borci, chtěl bych se vás zeptat na váš názor. Je mi 21, měřím 185 cm a přes 90 kg. Do posilovny jsem chodil dva a půl roku. Teď jsem kvůli práci nemohl přes půl roku tam chodit a ted se to na mě podepsalo. Svaly mi celkem zmizeli (ne, že bych před tím měl nějaký extra - byl tam aspon náznak) a z menší pneumatiky na břiše se stala dvojnásobná.
Celý život se trápím s tím, že kdykoli vejdu do nějakého kolektivu, patřím mezi ty, na kterých je vidět, že by se sebou měli něco dělat. Když si jen vzpomenu na převlékání v šatně, bylo pro mě teror. Každý si na mě ukazoval, že takový špeky nikdy neviděl. Jednou mi dokonce vzali tričko, abych musel projít kolem holek a těm se to taky nelíbilo. Když bylo plavání, byl jsem rovněž terčem posměchu. Nikdy jsem nepatřil mezi Keny (od barbie), ale spíše o určitou verzi Shreka. Když jsem byl poprvé v posilovně, tak to celkem šlo, ale postupem času jsem si všímal, že ostatní z party dělali obrovský pokroky a já stagnoval. To mě taky pěkně dostalo. Rád bych vypadal alespoň nějak, abych byl se sebou aspon trochu spkojený a aby si mě holky všimly. Jak mám asi zapůsobit, když vedle mě stojí pohlední kluci.
Ted jsem se celý dny válel a každej den žral něco sladkýho. Jsem z toho docela smutnej, se celkem bojím vážit a podívat do zrcadla.
Co byste mi poradili, že bych měl udělat, když nemám čas chodit do posilovny a chtěl bych na sobě zapracovat? Nemám jakékoli vybavení (nejsou na to peníze) a luxus času.
Díky za názory.[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych dodal, že před těmi sedmi měsíci jsem dokázal aspon dát 50 kliků v kuse. Ted po sedmi měsících nic nedělání. Mám problém dát aspon 10 v kuse. Jsem na sebe úplně naštvanej - ne jen na tělo, ale i na svý výkony. Holt si za to můžu sám, kdybych hejbnul tím svým tlustym zadkem, mohl jsem vypadat líp a nemusel se bát, jestli vůbec zvednu benchovou tyč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
četl jsem jen poslední dva řádky, nečetl sem tamto dlouuhý nad tim,
ale jesi seš tlustej a stydíš se za sebe a udělaš jenom 10 kliků tak žer zdravě, žádný sladký jídlo, žádný sladky pití, žádný tučný, smažený.. nic takovyho, žádný rohlíky a salámy...
žer zdravě a snaž se hýbat, chodit pěšky všude kde to jde
a cvič ráno, večer, když máš čas.... hlavně se hejbej, projid se nekam kdyz mas cas... treba aji 30 minut ráno, 30 minut večer.... pij vodu čistou, žádný sračky šťávy...
a pak zakonitě zhubneš...
nebo tyhle sračky shrnu do nerovnice
výdej > příjem (kalorický)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
Myslíte si, že má smysl cvičit jen kliky a cviky na břicho - nepravidelně, ale aspon třikrát do týdne ? Dá to aspon nějaký výsledky ? Stačí třeba chodit jen 30 minut denně - fakt mě to nějak pomůže?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
| PetrZol napsal: | | Myslíte si, že má smysl cvičit jen kliky a cviky na břicho - nepravidelně, ale aspon třikrát do týdne ? Dá to aspon nějaký výsledky ? Stačí třeba chodit jen 30 minut denně - fakt mě to nějak pomůže? |
Určitě lepší jak drátem do oka ale ještě bych tomu něco přidal.
Co se týče cvičení, tak pokud chceš cvičit doma s vlastní váhou, tak doporučuju tři základní cviky na kterých prostě musíš stavět (a jejich variací). Dřep, shyb a klik. Břicho je jen doplněk, je to jen malá partie, která má na hubnutí minimální vliv.
Když k tomu přestaneš žrát sladké a budeš používat chůzi jak jen to je možné, tak se výsledek jistě dostaví ale varuju tě předem, nečekej žádné zázraky, kdyby to bylo jednoduché, tak máme pekáč buchet a 6 % tuku všichni _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: út listopad 03, 2015 12:48 am Předmět: |
|
|
Jak uz bylo receno, uprav jidelnicek. A myslim, ze do posilky dvakrat tydne se snad dostane kazdy. Nemusis tam stravit pul dne prece, staci hodka fullbody treninku. Ne ze by to bylo na Olympii, ale na zlepseni postavy to staci, ty kliky doma nevim, to radsi nejaky rotoped, at si das kardio jak se hodi a na posilku si udelas obcas cas. Jinak ta chuze nevim, urcite je to dobry, jenze kdyz nema moc casu to bude lepsi se jet MHD nebo cim jezdi a usetreny cas venovat posilce, nebo tomu kardiu doma na rotopedu, na ktery by se snad prachy nasly, muzes i nejaky z bazaru, nekdo to dava skoro zadarmo, kdyz mu to doma zavazi...
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
musis delat neco co te bude bavit jinak u toho nevydrzis a necekat zadne zazraky v blizke dobe
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 03, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
Neber si to prosim osobne, ale nejvetsi problem bude v tve hlave. Sikana vychazi jednak z jinakosti, jednak z maleho sebevedomi.
Vrele ti doporucuji si sebevedomi zvysit . Zaplat si trenera a zacni dvakrat tydne chodit do posilovny. Potom zacni chodit na box ci kick-box. Ne proto, aby se z tebe stal agresivni debil, ale abys jednak shodil, jednak nabral sebevedomi. A samozrejme, prestan jist jako prase. Staci, kdyz ze zacatku vynechas sladke a smazene
Pokud neudelas co ti pisu (a nebo neco chytrejsiho), budes se motat v kruhu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 9:59 am Předmět: Re: Rada pro tlusťocha |
|
|
| PetrZol napsal: | | Co byste mi poradili, že bych měl udělat, když nemám čas chodit do posilovny a chtěl bych na sobě zapracovat? Nemám jakékoli vybavení (nejsou na to peníze) a luxus času. |
tohle bude asi první problém, který musíš vyřešit - najít si čas na sebe a na - jakýkoliv - sport. druhý bude strava. pak se to začne zlepšovat a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
s7RanG
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
On si z vás tady utahuje a vy mu na to skáčete jeden po druhém. Tohle přece nemůže myslet nikdo vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
asi tak  v poslednej dobe je tu celkom dost trollov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
| s7RanG napsal: | | On si z vás tady utahuje a vy mu na to skáčete jeden po druhém. Tohle přece nemůže myslet nikdo vážně |
Proč? Dokážu si představit že takový lidé jak se popsal jsou, každý si určitě na někoho takového ze školy vzpomene...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | s7RanG napsal: | | On si z vás tady utahuje a vy mu na to skáčete jeden po druhém. Tohle přece nemůže myslet nikdo vážně |
Proč? Dokážu si představit že takový lidé jak se popsal jsou, každý si určitě na někoho takového ze školy vzpomene... |
Já s jednim takovym chodim do kanclu v práci. Je prakticky nemožný mu pomoct. Extrémní výmluvy, téměř nulová snaha cokoliv změnit, obecně strach z jakékoliv změny. Bydlí u maminky, holky ho nezajímaj a má asi na 170 cm 105kg v 28 letech. Když už něco změní, tak toho změní tak málo, že to nemá skoro žádnej efekt. Chce jíst, co mu chutná, když mu navrhnu cokoliv zdravějšího, tak prostě řekne, že tohle jíst nebude, že mu to nechutná.
Většina lidí zde na fóru mají tzv. growth mindset (jdou změnám kupředu, vyvíjí se), ti ostatní jako například ten můj kamarád mají fixed mindset (myslí si, že je vše předem dáno, odmítají změny). S tím se sakra blbě pracuje a rozhodně je takových lidí dost, akorát je tady na fóru nepotkáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
tomu mindsetu by som veril, takych ludi poznam. ale taketo prispevky a takto formulovane...to bude troll _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|