|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Nevidim nic špatnýho na tom, že si někdo dá trochu koňskýho masa. Lepší než chodit deset let do posilovny a pořád vypadat jako nějakej somrák _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
vykecat z čeho?...nemám potřebu se z čehokoliv vykecávat.
Z Tebe ale nevylezlo i přes to, že jsem Ti to psal co chceš vlastně vědět... bylo tam pár blitků, ale to doufám, že nečekáš, že by Ti kdokoliv odpověděl. Pokud po mě něco chceš - napiš to normálně ( a rád Ti odpovím) nebo se smiř s tím,že se Ti na to vyklašlu a ty napíšeš ještě jeden nebo dva přiblbé příspěvky kde zmíniš, že Ti neodpovídám na Tvé buranské příspěvky.
Takže naposledy - pokud Tě zajímá k tomuto tématu moje odpověď, napiš normálně a bez těch Tvých přiblblých keců co vlastně chceš vědět a dostaneš jasnou odpověď.
Jen mě překvapuje Tvá naivita v tom, že si myslíš, že když mi napíšeš stylem který umíš jen ty:o)))))))))))))...že mě to nějak pohne k tomu udělat to co píšeš...tomu přeci nemůžeš věřit ani ty:o))))
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:33 pm Předmět: |
|
|
[url]...[/url]
Jak prezentovat - přečti si to celé - já napsal...pozor-pasáž pro pomalejší to hezky rozepíšu - pokud uvažuje o pašování anabolik, tak za svoji blbost by si zasloužil, aby ho chytili...protože za to riziko to nestojí...a na místní policii by si jistě brzy uvědomil co udělal za kravinu. A na tom trvám. Nikde nepíšu o tom, že je něco synonymem něčeho apod. To jsou prostě nesmysli a excitovaný ygg, který má dnes prostě problém.
Zbytek jsou pak blitky páně ygga, který chrlí urážku za urážkou s "spravedlivým" hněvem člověka, který si nevidí na špičku nosu.
Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 04, 2015 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte, ono je to hlavně už jedno, tyhle tvé prázdné řeči a pokusy o uhýbání jsou odpovědí samy o sobě. Protože každý si může přečíst co jsi napsal. A jsou jen dvě možnosti .... buď jsi v nějakém záchvatu něčeho napsal pitomost, a teď nemáš koule to přiznat. Nebo bys Diamondovi fakt přál ... kdyby byl tak blbej, což samozřejmě není ... aby ho s tím chytili a měl tak průser. Třetí možnost ... bohužel pro tebe ... není.
Takže jsi buď zbabělý ješita, který neumí přiznat úlet, nebo skutečně člověk, který přeje druhému, ač tento nikomu ničím neškodí, něco zlého. Jak takového člověka nazvat, to nechám na každém, patřičných výrazů má naše mateřština více než dost.
No, v každém případě jsem se o tobě zase něco dozvěděl. Sladké sny. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: je to spatny protoze je to nelegální. :DDDDDDDDDD TO ME POSER
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | [url]...[/url] |
A?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
furt to nejak nedava odpoved na to, jestli je to možný převážet pro svou potřebu v malem množství, v článku je zdurazněno vyšší množství... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
Ptal ses na to jestli to je přestupek nebo trestný čin...na to jsem ti poslal odkaz - co z toho vyvodit?...že by ta odpověď byla v tom článku?:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
Deadlift zase dělá nejchytřejšího - pokud já jsem z jiných zdrojů správně pochopil, tak větší množství je více než jedna ampule nebo více než jeden blistr a akorát už tam není uvedeno, jestli do té jedné ampule to je přestupek nebo není, nicméně to stoprocentně není trestný čin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:49 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 04, 2015 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Diamonde - když Ti někdo pošle odkaz a ty mu odpovíš A?...tak předpokládm, žes to asi nepochopil.
Bude to přestupek...ale v ČR! Netuším jak v Egyptě...a netuším, proč to vlastně řešíš:o) |
Já to neřešim, ale ty by ses měl naučit pořádně číst příspěvky - seš tady mimo dost často a i v jiných topicích. Určitě mi to může hodně lidí tady potvrdit.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 04, 2015 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Jak prezentovat - přečti si to celé - já napsal ...pozor-pasáž pro pomalejší to hezky rozepíšu - pokud uvažuje o pašování anabolik, tak za svoji blbost by si zasloužil, aby ho chytili ...protože za to riziko to nestojí...a na místní policii by si jistě brzy uvědomil co udělal za kravinu. A na tom trvám. Nikde nepíšu o tom, že je něco synonymem něčeho apod. To jsou prostě nesmysli a excitovaný ygg, který má dnes prostě problém.
Zbytek jsou pak blitky páně ygga, který chrlí urážku za urážkou s "spravedlivým" hněvem člověka, který si nevidí na špičku nosu. |
vs
| Deadlift napsal: | Chápu to správně, že chceš pašovat anabolické steroidy, které jsou sice v Egyptě k dostání bez receptu letecky na území EU? Tak doufám, že Tě chytí .
Se divím, že Ti to slečna schvaluje. |
A teď tu o Karkulce, ty náš pohádkáři .... urážený a neprávem osočovaný.
A jinak to o výchovném působení policie, to je taky hezký! Prostě jsi Diamondovi přál, aby ho chytili, ale čistě pro jeho dobro. :-)))
Jo, a až mi zase budeš vyčítat moji expresivní mluvu burana, jež tě uráží a není tě hodna, tak bacha na nesmysli! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|