DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidim nic špatnýho na tom, že si někdo dá trochu koňskýho masa. Lepší než chodit deset let do posilovny a pořád vypadat jako nějakej somrák
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vykecat z čeho?...nemám potřebu se z čehokoliv vykecávat.
Z Tebe ale nevylezlo i přes to, že jsem Ti to psal co chceš vlastně vědět... bylo tam pár blitků, ale to doufám, že nečekáš, že by Ti kdokoliv odpověděl. Pokud po mě něco chceš - napiš to normálně ( a rád Ti odpovím) nebo se smiř s tím,že se Ti na to vyklašlu a ty napíšeš ještě jeden nebo dva přiblbé příspěvky kde zmíniš, že Ti neodpovídám na Tvé buranské příspěvky.

Takže naposledy - pokud Tě zajímá k tomuto tématu moje odpověď, napiš normálně a bez těch Tvých přiblblých keců co vlastně chceš vědět a dostaneš jasnou odpověď.

Jen mě překvapuje Tvá naivita v tom, že si myslíš, že když mi napíšeš stylem který umíš jen ty:o)))))))))))))...že mě to nějak pohne k tomu udělat to co píšeš...tomu přeci nemůžeš věřit ani ty:o))))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to je fejk nebo není to netuším, i když vzhledem k ceně, kterou si fakt řekli euro za ampuli bych se ani nedivil. První fotka je výloha a druhá fotka už je normálně na vyžádání když jsem po nich chtěl "anabolic steroids". S cmenim jsme si včera dělali prdel, že bych si koupil jednu ampuli a pak si z ní udělal přívěšek a čichal jí při trénicích Ale jinak jsem přemýšlel, že bych jen tak ze srandy nebo z hecu? vyvezl jednu ampuli nebo jedno platíčko, protože to by v rámci našich zákonů mělo bejt v pohodě (nebo to je přestupek? každopádně ne trestný čin). Nicméně nakonec jsem si řekl, co bych s tím stejně doma dělal heh
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamond vás pěkně popíchl a vy jste se toho chytli jak puberťáci, nečekal bych, že zrovna vy dva se tady budete tímhle stylem prezentovat
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[url]...[/url]

Jak prezentovat - přečti si to celé - já napsal...pozor-pasáž pro pomalejší to hezky rozepíšu - pokud uvažuje o pašování anabolik, tak za svoji blbost by si zasloužil, aby ho chytili...protože za to riziko to nestojí...a na místní policii by si jistě brzy uvědomil co udělal za kravinu. A na tom trvám. Nikde nepíšu o tom, že je něco synonymem něčeho apod. To jsou prostě nesmysli a excitovaný ygg, který má dnes prostě problém.

Zbytek jsou pak blitky páně ygga, který chrlí urážku za urážkou s "spravedlivým" hněvem člověka, který si nevidí na špičku nosu.

Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 04, 2015 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte, ono je to hlavně už jedno, tyhle tvé prázdné řeči a pokusy o uhýbání jsou odpovědí samy o sobě. Protože každý si může přečíst co jsi napsal. A jsou jen dvě možnosti .... buď jsi v nějakém záchvatu něčeho napsal pitomost, a teď nemáš koule to přiznat. Nebo bys Diamondovi fakt přál ... kdyby byl tak blbej, což samozřejmě není ... aby ho s tím chytili a měl tak průser. Třetí možnost ... bohužel pro tebe ... není.

Takže jsi buď zbabělý ješita, který neumí přiznat úlet, nebo skutečně člověk, který přeje druhému, ač tento nikomu ničím neškodí, něco zlého. Jak takového člověka nazvat, to nechám na každém, patřičných výrazů má naše mateřština více než dost.

No, v každém případě jsem se o tobě zase něco dozvěděl. Sladké sny.
GodlikeX

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: je to spatny protoze je to nelegální. :DDDDDDDDDD TO ME POSER
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
[url]...[/url]

A?
Zlata

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

furt to nejak nedava odpoved na to, jestli je to možný převážet pro svou potřebu v malem množství, v článku je zdurazněno vyšší množství...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ptal ses na to jestli to je přestupek nebo trestný čin...na to jsem ti poslal odkaz - co z toho vyvodit?...že by ta odpověď byla v tom článku?:o))
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift zase dělá nejchytřejšího - pokud já jsem z jiných zdrojů správně pochopil, tak větší množství je více než jedna ampule nebo více než jeden blistr a akorát už tam není uvedeno, jestli do té jedné ampule to je přestupek nebo není, nicméně to stoprocentně není trestný čin.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamonde - když Ti někdo pošle odkaz a ty mu odpovíš A?...tak předpokládm, žes to asi nepochopil.

Bude to přestupek...ale v ČR! Netuším jak v Egyptě...a netuším, proč to vlastně řešíš:o)

Ve Skandinávii by Tě i za to posadili za katr http://kulturistika.ronnie.cz/c-23062-martin-kjellstroem-propusten-z-vykonu-trestu.html

Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 04, 2015 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Diamonde - když Ti někdo pošle odkaz a ty mu odpovíš A?...tak předpokládm, žes to asi nepochopil.

Bude to přestupek...ale v ČR! Netuším jak v Egyptě...a netuším, proč to vlastně řešíš:o)

Já to neřešim, ale ty by ses měl naučit pořádně číst příspěvky - seš tady mimo dost často a i v jiných topicích. Určitě mi to může hodně lidí tady potvrdit.
ygg

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Jak prezentovat - přečti si to celé - já napsal ...pozor-pasáž pro pomalejší to hezky rozepíšu - pokud uvažuje o pašování anabolik, tak za svoji blbost by si zasloužil, aby ho chytili ...protože za to riziko to nestojí...a na místní policii by si jistě brzy uvědomil co udělal za kravinu. A na tom trvám. Nikde nepíšu o tom, že je něco synonymem něčeho apod. To jsou prostě nesmysli a excitovaný ygg, který má dnes prostě problém.

Zbytek jsou pak blitky páně ygga, který chrlí urážku za urážkou s "spravedlivým" hněvem člověka, který si nevidí na špičku nosu.

vs

Deadlift napsal:
Chápu to správně, že chceš pašovat anabolické steroidy, které jsou sice v Egyptě k dostání bez receptu letecky na území EU? Tak doufám, že Tě chytí .

Se divím, že Ti to slečna schvaluje.

A teď tu o Karkulce, ty náš pohádkáři .... urážený a neprávem osočovaný.

A jinak to o výchovném působení policie, to je taky hezký! Prostě jsi Diamondovi přál, aby ho chytili, ale čistě pro jeho dobro. :-)))

Jo, a až mi zase budeš vyčítat moji expresivní mluvu burana, jež tě uráží a není tě hodna, tak bacha na nesmysli!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak když to říkáš zrovna ty - takový odborník na- ehm - různé věci:o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: