|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Bombay napsal: |
2) o prachách to je rozhodně. Někdy jsou ceny jídla v marketu fakt nesmyslné (viz. kuřecí maso kolikrát drahé jako prase). |
Nevim proč mají lidi pořád pocit, že maso by mělo pomalu stát tolik co brambory. Produkce masa obecně je mnohem náročnější na energii/vstupy/zpracování oproti rostlinné výrobě (která vlastně vyrábí vstupní surovinu pro masnou výrobu).
Kdyby si někdy choval kuře, říkal by sis spíš jak je kurva možné, že v tom supermarketu je to tak neskutečně levné.. . vždyť to kuře stojí tolik, co kilo paprik nebo rajčat (to je jen díky industrializací odvětví). Kdyby se kuřata chovala stále tak jak třeba před 50 lety, stojí kilo násobně více, třeba 500,-/kg |
Nic ve zlém, ale myslím, že jsi myšlenku v diskuzi lehce minul:-). Ta byla totiž taková, že mnohé z nás udivuje (a občas sere), že v super/hypermarketu stojí například to kuřecí skutečně výrazně více, než v klasickém řeznictví.
A jistě uznáš, že náklady na produkci, resp. cenou od dodavatele, ten rozdíl způsoben nebude. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 30, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
Důchodci mi pijou někdy krev ... jak může být někdo schopný si s klidem přebíhat přes cestu nebo se snažit přejít přes železniční přejezd před vlakem (naštěstí jsem toho blba stihl zastavit).
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 10:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že jsem furt nasranej poslední dobou.
Hodně práce v robotě, hodně práce o víkendech na chalupě, málo spánku, přestaly mi chutnat jídla, co jsem měl rád, unavený, namrčený, jen bych hrál na pc a souložil.
To chci teda navíc od dneška opět začít cvičit, tak aspon budu mít tu pravou nasranou náladu nahecovanou před trenálem.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
tak to máš dobrý :)
já sem nasranej permanentně, přestala bolet kyčel - supeeer!! dám zas po půl roce mrtvolu, dřepy...slabej jak pírko, ego že bych s tim vysklil vstupní dveře, naložim na dřepy, lup a kyčel na sračku zase a opět, už se blížím k 4 letému výročí nesnášení se kvůli tomu
FYZIO?! HELP
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Potkal jsem úžasnou koc co cvičí!
Je zadaná |
Každá zeď se dá zbourat.. (jen musíš mít větší byt a dražší auto )
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | tak to máš dobrý :)
já sem nasranej permanentně, přestala bolet kyčel - supeeer!! dám zas po půl roce mrtvolu, dřepy...slabej jak pírko, ego že bych s tim vysklil vstupní dveře, naložim na dřepy, lup a kyčel na sračku zase a opět, už se blížím k 4 letému výročí nesnášení se kvůli tomu
FYZIO?! HELP |
Když bolí kyčel, tak to často bývá od spodních zad, kde je problém a přitom to tam vůbec nebolí. Chce to odborníka, cétéčko apod. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
Diagnostikoval sem si to jako bolest sakroilialního kloubu - od doktorů žádnou diagnostiku nemám, protože na RTG je vše OK, rentgenů mám tři zadky, CT ani MRI mi ale ort-pedi napsat nechtěj.
Chodil jsem jak na rehab s poukazkama, tak i na soukromí cvičení za 500/h, ale zatím stále nic moc...
Takže co dělám je, že se v tomhle vzdělávám sám...a aplikuju to postupně na sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
Vylet do Brna:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Vylet do Brna:) |
Vy už nemáte čekačky v řádu čtvrtletí:-)? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 5:10 pm Předmět: |
|
|
Opět se přesvědčuju o tom, že česká žurnalistika je totální žumpa. V tomhle článku je podstatné uvést zakonné důvody, kdy může policista požadovat prokázání totožnosti:
http://zpravy.idnes.cz/zadat-doklady-bezduvodne-je-nezakonne-rozhodl-soud-fx4-/domaci.aspx?c=A151105_103657_domaci_zt
Ty důvody jsou v článku uvedeny takto:
Kdy policie může žádat doklady?
Policie je oprávněna vyzvat osobu, aby prokázala svoji totožnost, pokud jde:
o osobu, vůči které provádí úkon k plnění úkolů obecní policie
o osobu podezřelou ze spáchání trestného činu nebo přestupku či jiného deliktu
o osobu, od níž bude třeba požadovat vysvětlení
o osobu, která odpovídá popisu osoby hledané policií nebo osoby pohřešované,
na žádost jiné osoby, jestliže tato osoba má na zjištění totožnosti právní zájem
o osobu, která žádá o prokázání totožnosti jiné osoby
o osobu, která oznamuje podezření ze spáchání trestného činu, přestupku nebo
jiného správního deliktu
Z článku přitom jasně vyplývá, že policie prováděla konkrétní akci kvůli uprchlíkům. Proč tedy ve výčtu důvodů podle § 63 zákona o PČR chybí písm. l), kde je důvod, který je v tomhle případě zásadní:
l) při plnění jiného úkolu, je-li to nezbytné k ochraně bezpečnosti osob a majetku, veřejného pořádku nebo pro předcházení trestné činnosti.
Proč někdo vynechá kus paragrafu, jakoby se nic nedělo? Kam až může neschopnost či drzost naší mediální žumpy klesnout?
P.S. K osobě dotyčné právničky z nějakého sdružení, která je "aktivistkou" a vrtá se v našich životech, i když jí nikdo nevolil, se nemá cenu vyjadřovat. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Opět se přesvědčuju o tom, že česká žurnalistika je totální žumpa.
Proč někdo vynechá kus paragrafu, jakoby se nic nedělo? Kam až může neschopnost či drzost naší mediální žumpy klesnout?
P.S. K osobě dotyčné právničky z nějakého sdružení, která je "aktivistkou" a vrtá se v našich životech, i když jí nikdo nevolil, se nemá cenu vyjadřovat. |
Hele, rozčiluješ se hezky, ale má to jednu vadu. Je pravda, že v článku kus paragrafu chybí. Je to ale podstatné? Není. Podstatné je rozhodnutí soudu ... "Soudce jednání policie označil za nezákonné." . Nebo si myslíš, že soudce ten paragraf nezná celý a podle toho rozhodl? Ehm ....
Na osobu právničky se vykašli. Ji jsem viděl v jednom rozhovoru na DVTV, a přišla mi jako úplný mimoň, byť jsem s ní věcně souhlasil. Jenže o ni nejde, jde o rozhodnutí KS v Brně. A já jsem jí tentokrát vděčný, že to k tomu soudu dovedla. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
Občan by měl být povinnen předložit doklady na požádání policisty a to z jakéhokoliv důvodu a basta. Nemusím mu dát občanku, dejchnout nic...kde tohle jako skončí? Až budou mít podezřelýho ve vazbě a nějakej právník řekne, že je hrozně nehumánní, že po něm chtěj vzorek DNA a otisky prstů? _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|