|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Mě vždycky nase*e nějakej kokot kterej neumí číst cedulky a letáky - co kvůli tomu že mu napočítají jogurt 15,90 místo 11,90 zastaví frontu u poklady na 2 minuty... |
Nevim co to bylo za pripad a co presne si neprecetl, ale myslim ze kdyz ti zapocitaji spatnou cenu tak je dulezity se ozvat i kdyz je to treba jen par korun...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
řekl bych, že to spíš myslel tak, že - a to se mi stává taky občas - někdo stojí ve frontě, prodavačka mu něco napočítá, on ji říká "ale to má být v akci" a ona mu ukáže, že jo, ale
až za dva týdny atd.
co je horší postavit se v lékárně za upovídaného důchodce, co si nechá ukázat desatero prášků, vypovídá se ze všech problémů a ve finále řekne, že si to ještě rozmyslí: (
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
riker: hmh, tak ja ti to prelozim :D
Spazik psal ze ho se*ou lidi co neumi cist a blokujou kvuli tomu kasu. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
já to třeba nehrotim, nakoupim si rychle tak, abych nikoho nezdržoval, při vracení peněz si zkontroluju, jestli to sedí, pak si to o kousek vedle očima projedu na lístku jesi tam neni nějaka pičovina drahá a když to nesedí, vklidu si počkám až zaplatí někdo a k té samé paní na pokladně jdu a řeknu jí to... normálně to vystornuej, vrátí peníze nebo naťuká jinou částku... neni to problém, jsme lidi a stává se to
víc mě serou ty zkurvený lidi, co se k pokladním chovaj jako k hovnu... nato sem alergickej jako svině
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ygg dne st listopad 11, 2015 3:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
nevím proč, ale neuvěřitelně mě vytáčí tyhle smajlíky  , já vím, měl bych se jít léčit :-)
btw. nebylo to myšleno na nikoho konkrétního _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:11 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem chtěl dát jiný, ale Modrý život nedovolil:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
"Tady sef udelal kdysi video a dnes uz vsichni vedi, ze grznar Colemana prekonal a ze uz dnes drepuje vic!! Kdo se smeje naposled, ten se smeje nejvic... fock off Colemane, mam te!!!"
Filip Grznár
....tvl, tomu by měli sebrat svéprávnost
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 4:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | "Tady sef udelal kdysi video a dnes uz vsichni vedi, ze grznar Colemana prekonal a ze uz dnes drepuje vic!! Kdo se smeje naposled, ten se smeje nejvic... fock off Colemane, mam te!!!"
Filip Grznár
....tvl, tomu by měli sebrat svéprávnost |
Vidíš, jak mu to funguje, takhle mu děláš nádhernou reklamu :) I negativní reklama je reklama. Nesmíš ho brát ve všem vážně a možná si z jeho videí i semtam něco odneseš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/386062-cestujici-se-v-praze-zastal-ridice-autobusu-utocnici-ho-zkopali-pred-dcerou.html škoda, že policii neselhala pistole .... |
Skoda, ze tam nejsou jejich fotky, ja bydlim nedaleko a ten popis dost sedi na mistni partu alko nemakacenku (vcetne toho psa na volno bez kosiku). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/386062-cestujici-se-v-praze-zastal-ridice-autobusu-utocnici-ho-zkopali-pred-dcerou.html škoda, že policii neselhala pistole .... |
Skoda, ze tam nejsou jejich fotky, ja bydlim nedaleko a ten popis dost sedi na mistni partu alko nemakacenku (vcetne toho psa na volno bez kosiku). |
tak víš, co ti velí občanská povinnost, vytáhni devítku, napáskuj 2 plné zásobníky a ať jsou ty svině jako řešeto...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|