MEN IN BLACK - já a Magumi World Class Celnice, do fitka jsem šel s deficitem tak 12 hodin spánku... už se těším na víkend :)
MOBILITA cca 15 minut + Silový trh od pasu, tlak za hlavou, dřep cca 10 minut
Čelní dřepy:
3x 65 kg
trik Magumiho - na začátek osy dáme 2,5 kg kotouče a až pak budeme dávat velké... prý aby se nám to líp počítalo :) no hned za náma přiběhl jeden cvičenec, co je to za trik, a jestli je ta činka pak lehčí... tak jsme ho zklamali, že váží furt stejně :D ale trik to je... opticky jsme tam viděli váhy bez té pětky, takže pohoda jazz ;)
3x 85 kg
3x 105 kg, prý že, vždyť je tam jenom stovka :D
1x 115 kg
5x 125 kg, 1. pracovní, Magumi +10 kg a sázel to tam jak vejce :D
5x 125 kg
5x 125 kg
5x 125 kg
7x 125 kg (PB max reps) no challenge... předávám štafetu Drejprovi, já už jsem nemohl :) (PB 5x5) předtím 5x4
splněno, ale dnes mi selhával úchop, takže jsem se musel soustředit, abych udržel osu a zbytek výkonu tím dost trpěl. škoda. příště to musím vyladit, protože bude potřeba překonávat rekordy ;) Magumi taky pořádně zabral a v páté sérii si vynutil pozornost nejbližšího okolí :) je to nezmar a když je něco předepsáno, tak jede do bezvědomí ;)
Military press:
5x 60 kg
5x 70 kg, 1. pracovní, potěšilo na to jak mi tenhle cvik nejde
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
bída to je, ale jsem rád, že jsem dnes odjel pracovní se 70
Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
1x 140 kg, nadhmat
5x 170 kg, 1. pracovní, střídavý úchop, napudrováno, Magumi +30 kg
5x 170 kg
5x 170 kg, 3. pracovní
první tři opáčka se dařily i docela plynule, ale pak už to bylo jenom do počtu... a to jsem ještě 10 kg pod maximem. Magumi dnes super-síla aneb když se jednou pořádně nadechneš, tak je škoda si to v průběhu série kazit ;) sledoval jsem, abych se přiučil, ale takhle cvičit s dvoukilem jde mimo mě :)
Váhovka: 96.2 kg
Pořádně nám už ty tréninky ztěžkly, pauzy neměříme, snažíme se přežít, cyklus je v závěru, je čas osobáků :)
Stafetu prijmam, ale ted koukam, ze budu muset dohonit Magumiho, ty jeho 5ky se 135kg se mi nejak (ne)libi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, dnes měli až od osmi
MOBILITA cca 15 minut + Silový trh od pasu, dřep, tlak cca 15 minut
Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 105 kg, malé kotouče jsme zase schovali na začátek osy, jako že tam nejsou ;)
3x 125 kg
1x 135 kg
1x 145 kg
1x 155 kg
1x 165 kg, vyrovnaný osobák, dnes technicky lépe, rezerva malá
4x 155 kg (PB max reps) , 1. pracovní, Magumi +20 kg
4x 155 kg
4x 155 kg
4x 155 kg
4x 155 kg, Magumi že prý ještě jednu, ale já už jel poslední opáčko nadoraz
4x 155 kg, 6. pracovní (PB 6x4) , vydřená, ale je tam
spokojenost, minule jsem s těma dvojkama zaváhal, ale dnes už jsem opět dohnal "plán", ovšem příště to na pětky nevidím, možná tak první série... musím vymyslet, jak se z toho vyvlíknout :) Magumi to opět vydřel... nevím, jak to dělá a příště to chce taky dát ;)
Military press:
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
4x 70 kg, nešloto
5x 70 kg, lokty dopředu a šloto :)
dobrý, lepší se to, časem snad zatlačím nějakou "dospělou" váhu, jako třeba 80 ;) Magumi jede jak píst...
Přítahy VČ k pasu:
10x 95 kg
10x 95 kg
5x 115 kg, už to bylo těžký, tak jsem si zkusil, co tahá Magumi ;)
Váhovka: 96.2 kg
Příprava na "Mikuláše" pokračuje, Magumi mě upozornil, že v sobotu mají pouze 12:00-17:30, takže bude potřeba tam jít hned na dvanáctou - sraz pro přespolní upřesním přes PM, nejmíň tři hoďky to vydá (asi víc), ale já pak budu muset oželet after-party a vyrazit s dětma do ulic na čerty, anděly a Mikuláše ;)
decarabas napsal:
Nasypanci, to je co trening, to osobak Urcite si pichate vselijake tie proteiny a dalsiu chemiu, inak si to nedokazem vysvetlit!
jo, to říká ten pravej, kterej si v jednom tréninku zlepší pět osobáků
ripperr napsal:
Paradne sa zlepsujete a treningy bomba . Drzin palce aj nadalej
díky, ty Tvoje tréninkový videa jsou velká inspirace a motivace, abychom to dělali pořádně
Draper napsal:
Stafetu prijmam, ale ted koukam, ze budu muset dohonit Magumiho, ty jeho 5ky se 135kg se mi nejak (ne)libi
já stál za ním a byly docela pěkný ale teď v pátek už nás přejde humor oba. držím palec, ať se daří přidávat série.
To musi byt psychicky blok na vyssie vahy. Drepnes 165kg a napises mala rezerva, pricom hned nato das 6x4 155kg . Fakt super progres s Magumim a len tak dalej. Drzim palce
Dnes nebylo nač se případně vymluvit a jediná možnost, jak odejít do šatny se štítem, byla makat ;) Včera dostatek jídla, tekutin, spánek celých šest hodin, aniž bych několikrát za noc musel nosit princezničku po bytě, když se jí řežou zoubky, ráno suplementový šejk, který by nakopnul dva horníky před šichtou a ještě před tím, mi váha prozradila, že pokud jsem někdy chtěl vážit metrák, tak jsem na dobré cestě :D
MOBILITA cca 15 minut + Silový trh od pasu, tlak za hlavou, dřep cca 15 minut
Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
1x 100 kg, jako fakt, ale stovka vždy ztěžkne ;)
1x 110 kg
1x 120 kg, Magumi se ještě zahřál +10, ale pro mě už to byla pracovní
5x 130 kg (PB max reps) , 1. pracovní, musel jsem, +2 opáčka
5x 130 kg
5x 130 kg, 3. pracovní, vyždímaný jak hluboce vybitá lithiová baterka... nedokázal jsem se obnovit.
5x 130 kg
5x 130 kg (PB 5x5) , 5. pracovní, poslední opáčko vyklouzla osa, polodřep, ale zvednul jsem se... takže si to počítám ;)
uff, plán byla alespoň ta první pětka, se třema už jsem byl spokojený, čtvrtou jsem si na sebe ušil bič a v páté už jsem na konci fakt nemohl, ale Magumi hecoval a stál za mnou. tím ofiko končím těžké pětky, co bude příště ještě vymyslíme. Magumi do to šel taky na krev, nenechávali jsme si žádné rezervy.
Military press:
4x 70 kg, no way, špatný úchop, po čelňácích kaputo
3x 70 kg, úchop lepší, ale stejně to nešlo
1x 70 kg, dnes tuhle váhu vzdávám, třepu se jak čivava v lednu
5x 60 kg
5x 60 kg
Magumi s tím po čelňácích problém neměl a vyšvihnul tam krásnou pyramidu.
Mrtvý tah:
5x 65 kg, těch +5 kg jsme opět schovali malé kotoučky na začátek osy :)
5x 105 kg
1x 145 kg, nadhmat a šel jsem do šatny pro tekuté magnézko, protože dnes už jsme toho měli plné kecky
5x 175 kg, 1. pracovní, rozjezd těžký, další opáčka už šly
5x 175 kg, 2. pracovní, opačný (slabší) střídavý úchop, ale furt to šlo
5x 175 kg, 3. pracovní, zase těžký rozjezd a poslední už do počtu, ale mám to z krku
podle plánu, ale už tíha, pět kilo pod loňským maximem, které bych rád aspoň dorovnal, ale lépe překonal. Magumi dnes neskutečných 5x205 kg, obrovská vůle to zatáhnout.
sprcha - Magumi pak říká, jdu se zahřát do sauny, já na to, jdu se schladit do bazénu... ani jsem neplaval, jenom chodil tam a zpátky.
Váhovka: 97.2 kg, jako jo, je to hodně, měl bych si vyměnit nick s Pajasem, ale špeku je asi pořád stejně, stejně hodně - pásek u gatí zapínám na stejnou dírku, takže jsem spíše úspěšně cukroval a zavodňoval. Shazovat se bude po skončení cyklu ;)
PS: Natočili jsme nějaká videa, jak jsme slíbili... ale bude chvíli trvat než je nahraju a zpracuju. A upozorňuji, že to není pro slabé povahy, kterým se dělá při špatně, při technicky nesprávném provedení... nešlo o žádné cvičení do příručky "jak zahřát svaly", byl to ostrý trénink, kdy jsem dřepoval kolem 90% 1RM, Magumi ještě výše a oba jsme výrazně překonávali své osobáky.
ripperr napsal:
To musi byt psychicky blok na vyssie vahy. Drepnes 165kg a napises mala rezerva, pricom hned nato das 6x4 155kg
zatím to asi není blok, jedeme objem a ty maximálky tam ještě nemáme, Magumi taky dával 6x4 175 kg, ale na 190 by si nevsadil... až se zaměříme na sílu, tak z toho snad něco vymáčkneme.
Lepší už to nebude? Co zápis, to nějaký PRko... ten název logu se mi moc nezdá Pěkně jedete s Magumim..
Ono se to z těch čísel nezdá, ale je to opravdu na hraně. Já jsem každý večer před tréninkem nervózní, co zas bude, a ještě teď, několik hodin po cvičení, jsem celý vyklepaný a je mi z toho všeho nevolno (a to jsem měl BCAA a proteinový shake). Moc dlouho už to takhle nevydržíme. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
To uz je slusna vaha na tom Mrtvom Tahu, ked ju polozis na zem roztrasie sa cela posilka
Ale inak parada oba videa na to s akou vahou. Uz sa tesim kedy si to pozriem nazivo
_________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru