Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1082, 1083, 1084 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
člověk

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2015 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Linux je fajn a pokud člověk nemusí používat windows tak je to dobrá volba, jen se s tím musí člověk 'skamarádit' další výhoda je to ze není potřeba řešit antivirus, protože na Linux viry prakticky skoro nikdo nepíše.
S jablíčky je z obdobné, je potřeba si zvyknout, ale na práci atd je to parádní. Akorát cena je ,ehm, 'trošičku' jinde

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

K těm pokladním - já bych to dělat nechtěl a snažím se mít pochopení, ale když je na pokladně napsáno, děkujeme že předkládáte tašky k nahlédnutí a pak mě tam nějakej brigádník jebe, že mu neukážu tašku v které mám peněženku a mobil (10x10 cm), tak mu logicky tvrdím, že mi nemusí děkovat a já mu tašku nedám k nahlédnutí....

Od kamaradky, ktera brigadnicila jako pokladni, vim, ze toto maji proste narizeno a delaji jim kontrolni nakupy. Pokud je pristihnou, ze to nedelaji strhavaji jim prachy...

Na jejich miste bys nejspis delal to samy, jen abys mel klid :)
Bombay

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to klišé, ale musím to říct.

Sere mě tchýně, je to hloupá, vypočítavá a pohodlná drbna. Nakopat, naliskat, to už snad není možné.

AHOLA

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Deadlift napsal:

K těm pokladním - já bych to dělat nechtěl a snažím se mít pochopení, ale když je na pokladně napsáno, děkujeme že předkládáte tašky k nahlédnutí a pak mě tam nějakej brigádník jebe, že mu neukážu tašku v které mám peněženku a mobil (10x10 cm), tak mu logicky tvrdím, že mi nemusí děkovat a já mu tašku nedám k nahlédnutí....

Od kamaradky, ktera brigadnicila jako pokladni, vim, ze toto maji proste narizeno a delaji jim kontrolni nakupy. Pokud je pristihnou, ze to nedelaji strhavaji jim prachy...

Na jejich miste bys nejspis delal to samy, jen abys mel klid :)

Tak to nie je chyba pokladnika, ale herr managera, co taketo blbiny nariaduje. V SR, GER, AT alw urcite aj v CR plati, ze pokladnik ta nema pravo, prehliadat, sacovat, nazerat do tasiek, ani robit kolonoskopiu. Ak maju podozrenie, ze som nieco ukradol, nech zavolaju policiu a ja pockam, pokladnicka nie je letiskova kontrola. Ja nemam problem ukazat tasku komukolvek, ale nepaci sa mi, ze mi ma do veci nazerat a dokonca v nich hrabat niekto pred radom cudzich ludi, clovek tam stoji ako kriminalnik. Tolko sa uz najsamvykonnejsi management mohol naucit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V obchodě by k zákazníkovi neměli přistupovat předem jako ke zloději. To třeba mě odrazuje tam příště nakoupit. Od toho mají detekční rámy, kamery apod. Pokud mě vidí něco krást - tak přesně jak píše ahola, ať zavolají policii. Pokud ne, ať mi dají pokoj. To byste si např. v oděvech, na benzince apod. nenechali líbit, kdyby Vás tam někdo šacoval, ne?
Judson

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me vadi u jen to, ze v lidlu musim vzdy extra najet vozikem z boku pokladny aby ho mohly prohlidnout. Jako kdyby si tam nemohly dat zrcadla nebo kamery.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyjo, kde to nakupujete?
v životě mě nikdo nekotroloval a to neustále nosím batoh...
Grimley

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás v Kauflandu je taková nepříjemná protivná pokladní a ta vždycky "Můžu vidět váš batoh?" ..tak ji odpovídám pravidelně, jestli já můžu vidět její občanku a tím je vyřešeno :))
Diana

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Je to klišé, ale musím to říct.

Sere mě tchýně, je to hloupá, vypočítavá a pohodlná drbna. Nakopat, naliskat, to už snad není možné.

Nevím, ale možná tě to pobaví..
Jen jediný kaktus, a to Echinocactus Grusonii, má český název - totiž "Tchýnina stolička".
Vypadá asi takto :

Předpokládám, že český název mu dal nějaký kaktusář, který měl podobný názor na tchýni jako ty:-) Vzhledem k tomu, že kaktus dorůstá do obřích rozměrů, je vhodný pro všechny váhové kategorie tchýní. A vida - vánoční dárek už máš vyřešený
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi vypadáte podezřele no.
ygg

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už zase ...

http://ekonomika.idnes.cz/stat-chce-zdanit-vetsi-auta-kvuli-dotacim-pro-elektromobily-plq-/ekonomika.aspx?c=A151113_175513_ekonomika_suj

... aneb kreténi v akci.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodrbal jsem termín na registraci k LH 24. Škoda.
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Prodrbal jsem termín na registraci k LH 24. Škoda.

Myslíš tohle? http://www.lh24.cz/lh24/
Tyhle extrémní závody jsem nějak nepochopil, může mi někdo vysvětlit, co je zajímavého na tom někde 24h běhat dokola na kopec a zpátky Navíc to musí být docela zdravotně rizikové dělat to na nějaké lepší úrovni.
Chápu že každého baví něco jiného, jen mě zajímá co na tom ti lidé mají
cipinek

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
tyjo, kde to nakupujete?
v životě mě nikdo nekotroloval a to neustále nosím batoh...

já taky, taky už jsem dlouho nic neukradl, naposledy na základní škole, dál jsem se nevypracoval...
ygg

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Houbu nebo křídu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1082, 1083, 1084 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: