|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
Linux je fajn a pokud člověk nemusí používat windows tak je to dobrá volba, jen se s tím musí člověk 'skamarádit'  další výhoda je to ze není potřeba řešit antivirus, protože na Linux viry prakticky skoro nikdo nepíše.
S jablíčky je z obdobné, je potřeba si zvyknout, ale na práci atd je to parádní. Akorát cena je ,ehm, 'trošičku' jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 13, 2015 7:08 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
K těm pokladním - já bych to dělat nechtěl a snažím se mít pochopení, ale když je na pokladně napsáno, děkujeme že předkládáte tašky k nahlédnutí a pak mě tam nějakej brigádník jebe, že mu neukážu tašku v které mám peněženku a mobil (10x10 cm), tak mu logicky tvrdím, že mi nemusí děkovat a já mu tašku nedám k nahlédnutí.... |
Od kamaradky, ktera brigadnicila jako pokladni, vim, ze toto maji proste narizeno a delaji jim kontrolni nakupy. Pokud je pristihnou, ze to nedelaji strhavaji jim prachy...
Na jejich miste bys nejspis delal to samy, jen abys mel klid :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:08 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Deadlift napsal: |
K těm pokladním - já bych to dělat nechtěl a snažím se mít pochopení, ale když je na pokladně napsáno, děkujeme že předkládáte tašky k nahlédnutí a pak mě tam nějakej brigádník jebe, že mu neukážu tašku v které mám peněženku a mobil (10x10 cm), tak mu logicky tvrdím, že mi nemusí děkovat a já mu tašku nedám k nahlédnutí.... |
Od kamaradky, ktera brigadnicila jako pokladni, vim, ze toto maji proste narizeno a delaji jim kontrolni nakupy. Pokud je pristihnou, ze to nedelaji strhavaji jim prachy...
Na jejich miste bys nejspis delal to samy, jen abys mel klid :) |
Tak to nie je chyba pokladnika, ale herr managera, co taketo blbiny nariaduje. V SR, GER, AT alw urcite aj v CR plati, ze pokladnik ta nema pravo, prehliadat, sacovat, nazerat do tasiek, ani robit kolonoskopiu. Ak maju podozrenie, ze som nieco ukradol, nech zavolaju policiu a ja pockam, pokladnicka nie je letiskova kontrola. Ja nemam problem ukazat tasku komukolvek, ale nepaci sa mi, ze mi ma do veci nazerat a dokonca v nich hrabat niekto pred radom cudzich ludi, clovek tam stoji ako kriminalnik. Tolko sa uz najsamvykonnejsi management mohol naucit. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
V obchodě by k zákazníkovi neměli přistupovat předem jako ke zloději. To třeba mě odrazuje tam příště nakoupit. Od toho mají detekční rámy, kamery apod. Pokud mě vidí něco krást - tak přesně jak píše ahola, ať zavolají policii. Pokud ne, ať mi dají pokoj. To byste si např. v oděvech, na benzince apod. nenechali líbit, kdyby Vás tam někdo šacoval, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
Me vadi u jen to, ze v lidlu musim vzdy extra najet vozikem z boku pokladny aby ho mohly prohlidnout. Jako kdyby si tam nemohly dat zrcadla nebo kamery.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
tyjo, kde to nakupujete?
v životě mě nikdo nekotroloval a to neustále nosím batoh...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
U nás v Kauflandu je taková nepříjemná protivná pokladní a ta vždycky "Můžu vidět váš batoh?" ..tak ji odpovídám pravidelně, jestli já můžu vidět její občanku a tím je vyřešeno :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Je to klišé, ale musím to říct.
Sere mě tchýně, je to hloupá, vypočítavá a pohodlná drbna. Nakopat, naliskat, to už snad není možné.
|
Nevím, ale možná tě to pobaví..
Jen jediný kaktus, a to Echinocactus Grusonii, má český název - totiž "Tchýnina stolička".
Vypadá asi takto :
Předpokládám, že český název mu dal nějaký kaktusář, který měl podobný názor na tchýni jako ty:-) Vzhledem k tomu, že kaktus dorůstá do obřích rozměrů, je vhodný pro všechny váhové kategorie tchýní. A vida - vánoční dárek už máš vyřešený _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 16, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
Prodrbal jsem termín na registraci k LH 24. Škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Prodrbal jsem termín na registraci k LH 24. Škoda. |
Myslíš tohle? http://www.lh24.cz/lh24/
Tyhle extrémní závody jsem nějak nepochopil, může mi někdo vysvětlit, co je zajímavého na tom někde 24h běhat dokola na kopec a zpátky Navíc to musí být docela zdravotně rizikové dělat to na nějaké lepší úrovni.
Chápu že každého baví něco jiného, jen mě zajímá co na tom ti lidé mají
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 18, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | tyjo, kde to nakupujete?
v životě mě nikdo nekotroloval a to neustále nosím batoh... |
já taky, taky už jsem dlouho nic neukradl, naposledy na základní škole, dál jsem se nevypracoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 18, 2015 2:34 pm Předmět: |
|
|
Houbu nebo křídu?
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|