|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: st listopad 04, 2015 3:31 pm Předmět: |
|
|
středa 4.11. -volno... chuť do tréninku by byla, ale svaly jsou proti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 5.11. -vršek
benchpress -bez pomůcek
-rozcvičení (10xosa,8x45,6x75)
5x5x90 -na mně dost dobrý
-jenom pro zajímavost... před 2 měsícema jsem dal 1x5x90 s páskem a bandážema a bylo to pěkný PR za který sem byl rád
military press
6x50
5x5x60 -lehký
dipy
10xBW
4x10xBW+10kg -pohodička
no dneska paráda všechno šlo podle plánu, bench určitě PRko na 5x5 a zbytek byl úplně easy na to že sem ještě trochu cejtil ramena z úterního jerku tak to šlapalo parádně
nažranej sem navážil 80kg... na lačno tam bude okolo 79kg v celkem slušný kvalitě (odhaduju to na 6-8 procent tuku i když tam asi bude voda) -nevím jak se mi to povedlo, ale mám pocit že sem za poslední měsíc nechtěně i dal pryč nějakej tuk... asi málo jím, to je můj hlavní problém páč doma nejsou rádi že jím víc než ostatní (jak nečekané že jím víc než ostatní když jsem zdaleka nejtěžší a k tomu cvičím...), takže se snažím jíst co nejvíc, ale prostě nejde to tak jak by mělo až budu mít vlastní příjem a jíst budu podle sebe to se budou dít ještě moc zajímavý věci
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so listopad 07, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
sobota 7.11. -po dlouhý době zase sparing na dřepu a mrtvole...to mně vždycky povzbudí
-po více než měsíci jsem zhřešil a použil pásek...  musím uznat že dát ho pryč bylo dobrý rozhodnutí... střed těla citelně zesílil
mrtvola -polosumo -pásek+trhačky - poprvý jsem to doma nejel z deficitu... doteď jsem měl vždy deficit necelých 5cm
-rozcvičení (10xosa,8x50,6x80,4x120)
4x140
4x150
4x160
4x170 -PR polosumem a to se slušnou technikou
-u toho polosuma se mi ty rovný záda držej nějak líp bych řekl... technika slušná i se 170, u klasiky mám problém technicky 150
přední dřep
10x55
6x75
5x95
5x100
5x105 -odtud pásek
5x110 -další PR... tentokrát lehounce  viděl bych to na 5x5 kdyby to byl první cvik
přítahy činky v předklonu
10x50
10x70
10x80
6x90
12x50
+cvik na úchop -zkouším teď zámkovej úchop...děsně mně z toho bolí palec, ale až si zvykne tak to asi nebude špatné volba na deadlift  nemám moc totiž rád střídavej úchop, většinou mi zkurvý techniku
dneska naprosto TOP trénink dokonce i sparing mně potěšil, že jel dneska ty dřepy pěkně hluboko mrtvola super... silově to šlo, ale hlavně tam byla technika přední dřepy jenom tak lehce na pohodu, stejně jako přítahy
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
neděle 8.11. -protahování
tak sem nějak tak přemejšlel a rozhodl se dát od příštího tejdne pevnej plán... bude to vypadat nějak takhle
-vysvětlivky: volno=protahování (+technika), tučné=těžký trénink, klasické písmo="lehký trénink"
pondělí -volno
úterý - bench (+doplňky: military press, dipy)
středa - mrtvola , dřep (+doplňky: shyby, přítahy v předklonu, good mornings)
čtvrtek - (ruce)
pátek -volno
sobota - dřep , mrtvola, benchpress (+doplňky: cviky na nohy)
neděle -volno
-přičemž začnu na nějakých lehčích vahách a postupně budu přidávat...  plánuju to na 8-10 týdnů, ale uvidí se podle toho jak mi to půjde... prostě až už to nebudu zvládat tak skončím
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
úterý 10.11. -"těžký" benchpress
-na začátek sem dal nějaký píčoviny, protože sem si říkal, že trénink podle plánu bude lehkej... no nakonec nebyl
jerk
-rozcvičení (10xosa,3x55,1x75)
1x80
1x90
1x100
-celkem fajn... asi by šlo i víc, ale dal sem co jsem chtěl a nepotřeboval se přizabít s činkou (nahazovat přes 100kg v pokoji, kde s tím nemůžu hodit o zem není úplně nejlepší )
clean+military press
3x55
1x70 -papír
0x80 -věřil sem si na to a řekl bych, že na to byla i síla, ale když sem měl činku v úrovni čela, tak se mi nějak zamotala hlava a dal sem si dost na držku  na kdyby se ale nehraje, takže miss
0x80 -chyběl kousíček
0x80 -ještě dva marný pokusy... síla už chyběla
0x80
-no tak těch 80kg nakonec nepadlo... věřím že síla na to je, ale důkaz zatím chybí
benchpress -stopky -pásek+bandáže
-rozcvičení (8x55,5x75)
4x2x92,5
-hrůza sotva sem to dal... nenáviděný stopky v kombinaci se sničenejma ramenama byla příšerná kombinace
military press
5x5x55
-ramena sice úplně hořely, ale silově to bylo celkem v pohodě...
dipy (4x max s vlastní vahou) -zničenej jak pes... říkal sem si, že budu rád za 10
20
22
!25!
21
-wtf absolutně nevím kde se to ve mně vzalo... asi beastmode měl sem pocit, že jedu z posledního a už dlouhy mi nebylo tak blbě, no nakonec sem tam naflákal 4 krásný serky těch 25 se dokonce lehce blíží maximálce a to sem myslel, že nedám ani půlku
dneska si troufnu použít slovo hardcore takhle brutální trénink sem dlouho nezažil... ramena zničený jako asi nikdy sice mně sere ten bench, ale tohle by takovej ten pravej trénink, jak bych chtěl aby to vypadalo příště už ale každopádně seru na ty blbosti okolo a budu se soustředit na ty hlavní cviky...
dneska po dlouhý době taky na tréninku trochu sranda  krom toho že sem si dal na držku když se mi zamotala hlava, tak sem bráchovy (12 let), kterýho jsem si zavolal na jistění na bench dal ochutnat arginin  málem se poblil  ten jeho výraz asi na dosmrti nezapomenu
dneska po trénink váha necelých 78kg a to to nebylo ani úplně nalačno...nevím vůbec jak se mi povedlo takhle ztratit na váze (pokud to není chyba váhy ), ale asi je to spíš dobře... aspoň se nemusím bát žrát, když mám teď do kategorie rezervu 5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
středa 11.11. -těžký tah, lehký dřep -nějak sem se ne moc dobře vyspal a bylo mi přes den nějak divně, takže sem toho moc nesnědl... na tréninku sem to ale nějak extra nepocítil, tak snad už to bude v pohodě
mrtvola -klasika, pásek
-rzocvičení (10xosa,6x50,5x90,3x120,1x140)
4x2x155
-technika dobrá, síla mizerná... u klasiky je to prostě buď jedno nebo druhý "sracím psem" bych tam naflákal klidně 10 opáček (nebo si to aspoň myslím ), s rovnejma zádama není lehká ani dvojka
dřep -bez ničeho -krátký pauzy
-rozcvičení (8x55,5x95)
5x5x107,5
-lehký (ještě aby ne)... tady sem radši byl opatrnej s nějakejma váhama, po tom tahu to nejde zrovna dobře a když mám přidávat 2,5kg za týden, tak ať je tam rezerva
shyby -vlastní váha, 4x max -krom poslední serky krátký pauzy
14 -max za poslední dobu... lehká rezerva
10
6,5
8
-šlo to... sice dost nepříjemný (venku nebylo moc pěkně..), ale silově docela dobrý
přítahy VČ v předklonu -po těch shybech spíš jenom tak symbolicky
10x55
10x75
8x85
-silově mizerný, záda ale byly pěkně cítit
biceps s VČ
3x10x40
-na dlouhou dobu naposled co sem to jel... bolí mně z toho ruka
+2 cviky na úchop
dneska docela fajn... sice se trénink nechutně protáhl, ale bylo to příjemný mrtvolu asi od větších vah půjdu sumo... tam mi aspoň trochu jde skloubit technika se sílou
váha 78
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 12.11. -protahování, technika dřep
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
sobota 14.11. -před tréninkem mně poslala do píči holka, takže všelijaký pocity při tréninku...
dřep
-rozcvičení (10xosa,8x55,5x95,3x125)
2x145 -pásek
4x2x145 -bez pásku...
-technika a hloubka nic krásnýho, ale nečekal jsem že to půjde tak pěkně i bez pásku
mrtvola -bez pásku
-rozcvičení (10x50,5x100)
5x5x127,5
-fuj, bylo to pěkně těžký asi zničený záda... ke konci technika už dost na hovno
benchpress -stopky, bez ničeho, dost krátký pauzy
-rozcvičení (10x50)
5x5x78,75
-na hovno osa, takže sem musel jet úzkej úchop... silově nic moc
celkově dneska pocitově dost na hovno, i když to s tréninkem asi moc nesouviselo, ty dřepy sem chtěl původně z páskem, takže docela fajn, že jsem to dal bez pásku zbytek už na hovno... silově špatný a měl sem hlad jak svině jak mně poslala ta holka do píči, tak sem se rozhodl, že hold budu kurva silnej... další moment co mně motivuje srát na všechno okolo a jet si to svoje... trénink je na prvním místě a už tomu nic nestojí v cestě, takže se budou dít velký věci (snad)
edit:
Naposledy upravil ryvaru dne čt listopad 19, 2015 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po listopad 16, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
pondělí 16.11. -protahování, technika cviků + nějaký blbnutí na hrazdě (muscle-upy,...) a ze srandy trh s jednoručkou  padlo lehce 36kg s příšernou školní jednoručkou, je to celkem fajn cvik... asi ho občas budu dávat
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
úterý 17.11. -dopoledne protahování+technika
benchpress -stopky
-rozcvičení (10xosa,8x45,6x75)
4x3x92,5
-šlo to... rezerva tam určitě byla, ale nejsem si jistej jestli ty stopky byly dostatečně dlouhý, nějaký by asi na soutěži neuznali... příště to napravím každopádně lehčí než jsem čekal
dotlaky na boardy - 9cm
3x110
3x110
-lehký... rezerva byla síla na bench 1x110 tam už určitě je, možná i se stopkou... nebudu to teď ale zkoušet a uvidím po cyklu, snad tam padne aspoň 115...tajně doufám a sním ve 120
military press
-rozcvičení (5x45)
4x5x57,5 + 10x57,5 -mám takovej pocit, že je to PR na opáčka... potěšilo, vzhledem k tomu že to byla 6. serie třetího cviku
-pohoda, určitě dost místa na přidávání do dalších týdnů
dipy s BW+5kg
!25! -velký PR... doufal jsem ve 20, nakonec to šlo líp než jsem čekal
20
16
13
-super... čekal jsem to mizerný, vzhledem k tomu jak sem cejtil tricáky a ramena, nakonec to šlapalo jako stroj
dneska naprosto pecka po včerejším a dnešním dopoledním technickým blbnutím jsem čekal, že to bude na doraz... nakonec váhy podle plánu úplnej papír a padlo několik celkem slušnejch výkonů zejtra mrtvola+dřep a pak nějaký doplňkový záda... už se těším
váha po tréninku podle naší "geniální" nedigitální starý váhy, která se nějak posrala nebo co byla mezi 76-80kg reálně bych to viděl pořád kolem těch 78... každopádně síla jde nahoru... váha ať klidně zůstává nebo i jde dolu... to je mi celkem jedno, možná spíš dobře když nenaberu nějak extra, ať pak nemusím shazovat nějak rapidně do kategorie
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
středa 18.11. -natěšenej na trénink... nejradši bych teď cvičil nejmíň 2x denně  strašně mně to baví... škoda že bych to neuregeneroval
mrtvola -polosumo, bez pásku
-rozcvičení (8xosa,6x50,5x90,4x120)
2x160 -zámkovím úchopem... na to, že to u suma musím držet na nezhrubělý části osy, tak super  brzo tím budu tahat všechno
2x160
2x160
2x160
-hnus... nějak sem nezregeneroval dobře dolní záda a bolely mně už od rocvičovací serie s 50kg technika tudíž se 160 nic moc (ani jedno opakování nebylo dobrý... sice žádný úplně katastrofický, ale sere mně to) silově v pohodě... i bez pásku to bylo lehoučký, rezerva velká... jenom by to chtělo dostat tam tu techniku
dotahy -od kolen, pásek+trhačky
4x180
4x200
4x200
4x200
-záda už úplně na sračku... naprosto protestovali proti jakýkoliv aktivitě... nakonec to ale nebylo tak hrozný o moc víc už naložit nemůžu... budu to teď jezdit často... jednak mám slabej dotah, ale i si myslím, že to pomůže na tu techniku
dřepy -na široko, bez ničeho
-rozcvičení (6x55,5x95)
5x5x110
-nevím jak technika, ale podle mně to docela jde... hloubka na hraně, ale tak u širokejch to bejvá... silově pohoda... 110 je papír
shyby BW+2,5kg
14
10
8
6
-shyby jako cvik moc nemusím (už jenom proto, že musím kvůli tomu ven ), ale bez nich by to nešlo... dneska to silově nebylo tak zlý
přítahy v předklonu podhmatem
6x55
6x65
6x75
6x85
6x95
-šlo to... po shybech už spíš jenom tak na dojetí
dneska nic moc... celej trénink bolest zad (svalů) jak svině... problém i u manipulace s kotoučema do tohoto se pak přidalo ještě zničený předloktí a jelo se úplně na hovno silově ale docela dobrý... věci podle plánu (mrtvola,dřep) naprosto bez problému... i když ještě aby ne, je to 2. týden z 10. (pokud se tam dostanu) každopádně teď 2 dny volna, tak snad se záda srovnaj a sobotní dřepy budou stát za to
|
|
| nahoru |
|
 |
jurken
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 12:00 am Předmět: |
|
|
Vypadá to slušně! budu sledovat pokroky :) taky přemýšlím že se naučím to sumo..přeci jen ty záda třeba šetřit a potáhnou se přez něj dá asi víc než přes klasiku...ale až po fominovi :-D teď bych s tím nic nenazvedal :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
no mně přijde spíš, že sumem se tahá míň... nebo aspoň u mně to tak je (rozdíl několik desítek kg, když jsem to naposled porovnával... třeba už to teď bude jinak) a když se podíváš na ty co zvedaj rance, tak téměř všichni tahaj klasikou... znám jedniýho borce co potáhne 400 a jezdí sumo, klasikou to daj desítky lidí  ale co se týče zad, tak bych řekl, že je to šetrnější... obzvlášť když má člověk na hovno techniku u klasiky jako třeba já
jinak díky, snad tam nějaký pokroky jsou... sice teď váhy jsou mizerný, ale brzo se to změní  na fomina se taky chystám... jako asi na dalších 5 programů, ale nějak na to není furt čas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|