Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mravenče ty nevim čemu se směješ, Balbi tě minule naprosto zesměšnil, tak by jsi měl lézt možná tak kanálama
ostatním čtenářům ronnie.cz děkuji za podporu, vašich ohlasů si nesmírně cením a jsou pro mne opravdovou motivací která mě žene vpřed

abych obhájil své selhání, tak se musím přiznat ke zdravotním problémům, mám již od narození degenerativně obsezativní výhřez na mozku, který mi zabraňuje plné využití centrální nervové soustavy, dále jsem měl předloni antibiotika, takže jsem stále trochu oslabený, celý měsíc už trpím obrovskými průjmy a občas se i pobliju, musím také podotknout, že jsem si natrhnul podkolení šlachu a přetrhnul pravý triceps....tohle všechno by se ještě dalo překousnout ale bohužel asi hodinu před vstupem do posilovny jsem dostal obrovskou horečku, uplně se vytratila z mých špičkových svalů tvrdost a hloubka, což se také podepsalo na mém výkonu

nemám rád výmluvy ale je vám snad jasné, že s těmito komplikacemi se špatně trénuje kondičákovi natož profesionálovi mého kalibru
ještě jsem zapomněl dodat, že mám velice psychicky a fyzicky náročnou práci, celé tři hodiny denně musím sedět u počítače a klikat, dále mám psa o kterého se musím starat, takže času na regeneraci mám velice málo

ryvaru: dík ale ten bench byla hrozná haluz, tohle se stává jednou maximálně dvakrát za život

video tu, všimněte si, že se natáčím sám, což mi také ubírá síly, takový carabas se vymlouvá, že nemá kdo ho natáčet a to je obyčejnej kondičák, já taková rampa jako svině, světovej šampion s těžkym životem to zvládam v pohodě sám

Mravenec1

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm ja si delam jen prdel..nemam tu na ronnie lepsiho kamarada nez je balbi
o nemoci nevim samosebou tak to mas obtiznejsi

poloz si tyc na klíční kost a pak to odpal..
taky sem to cvičil takle nohobno dřív... 70kg taky takle držím v napětí ale od 70+ už to pokladam na klíční kost (hrudnik dejme tomu) a vypálim to.. nejde mi to ubec s palcovym uchopem, proto radim bezpalcovej úchop
..edit: premisteni zamkem nebo palcovym a pak mirnym vyhupsnutim v nohou odrazim cinku asi 10 cm na hrudniku abych si v rychlosti palce strčil pod cinku a mel z toho bezpalcovej, protoze s bezpalcovym uchopem jde premisteni lepe... a taky to pohodlne polozis na hrudnik a lokty dopředu a né dolu... jinak taky když chceš psuhovat uz, tak nohy k sobě, představ si jakobys chtěl vyskočit, co nejvejš, taky neskáčeš s nohama od sebe ale u sebe, takze pri pushu nohy k sobě
..ale to jsou jen moje vychytávky na který sem přišel po těch trénincích pushe.. ale klidne me posli dopi*i pohoda
to je jen rada na zaklade zkusenosti s pushem jinak pushovat umí pavlina kladivova dobre
pim pam čůůůůůůůůůůůůs

tak pushuju já jo.. tučně jsou věci ktery podle me bys mohl zkusit..

edit po desáty: jinak břicho zpevněný, pánev podsadit nebo jak tomu rikaj, hrudnik ramena tlacit dozadu, hrudnik vyprsit trošku, aji jsi takovy ohnutý v hornich zadech, trosku posil ty svaly hornich zad... mezilopatkama, zadni ramena.. bal bla bla..takze uz ti do toho nebudu kecat.. ja na tomle vsem pracuju, protoze sem tohle vse mel ochable a porad to stoji za starou belu...jo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aneb jak ze cviceni udelat maturitu
vic cvicit min kecat panove
ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas s mravencem... u push-pressu a hlavně u jerku je důležitý si tu činku položit na sebe (na klíční kosti) a nedržet to rukama (tím stratíš hromadu síly a energie) prostě to polož na sebe, vyhoď to do vzuchu a pak rukama dotlačuješ jenom ten kousek... ten tvůj bench fakt nepobírám si říkal jak ti to přišlo těžký a jak to bylo na doraz a přitom si to dal úplně v pohodě, s rezervou, bez mostu, dost úzkým úchopem, bez pásku nebo bandáží a ještě to zvedal a vracel do stojanu... no, nezbývá mi nic jinýho než čumět s otevřenou pusou a říct: dobrá práce
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec: neboj, sice jsem občas trochu dutej ale to, že jste s bombim kámoši jsem pochopil jinak díky moc za tipy, ten pp jsem zařadil teprve nedávno, takže jsem o technice zatim moc nepřemýšlel
jaký doporučuješ cviky na ty mezilopatkový svaly, zadní ramena a tyhle píčovinky? jako za účelem lepšíhoo držení těla

Tom3: jenže kecání tolik nebolí

ryvaru: dneska jsem právě o benči přemýšlel a řikal jsem si, že mam docela radost, jako 110 je pořád hrozný nic ale na to jak jsem v tomhle cviku byl vždycky hrozně tragickej, tak je to pro mě úspěch a jsem si na 98 % jistej, že za momentální progres může objem práce kliků na bradlech

přidal jsem si cíl na pp, tak uvidíme
seeya

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe tu vzdy dojdem na lepsie myslienky :)
Inak z toho pushpresu si nic nerob, skoro to tam jednak bolo a potom, vela ludi ma military=pushpress. Pushpress je okrem ineho aj skill. (ja z toho tiez vytazim h)
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli ti do toho puchpressu muzu kecat tak to vypal nad sebe za hlavu (zvedas to moc pred sebe) Joo ale davej si bacha at si to nenapalis do brady nebo nosu
Blackoff

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučím ti, co pomohlo mně:

dej si jeden trénink toho push-pressu, nebo případně jerku jenom takovej technickej... nalož si třeba 30kg a dělej s tím třeba trojky nebo tak, než si osvojíš tu techniku... pak přidávej postupně po 5kg a dej s tím vždycky jedničku u který se budeš maximálně soustředit na techniku... dostaneš se postupně třeba na 70-80kg a pak když to dáš o pár dní pozdějc už na nějaký výkony, tak s tou technikou co se naučíš budeš házet nejspíš i 90... já dával nad hlavu 80kg a myslel sem si, že je to zhruba moje max... pak sem si dal takhle ten technickej trénink a po týdnu jsem vyhodil 100kg a věřím že je tam ještě nějaký kilčo rezerva
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya: jenže ty máš alespon to militárko opravdu masivní...dávat to co ty, tak chodim každou sobotu na discotéku, v ruce osu, v báglu dvě dvacky, dvě desítky a za rytmu elektropecek co se hrajou v německu bych tam rozjel na parketu takový military peklo, že to ještě ty nadržený patnáctky nezažily

alkapone: díky za tip...tipy, rady, triky od takovýho nabušenýho "hovada" rád uvítám

blackof: dpč jak vidim mobilita, tak vim, že jsem v hajzlu jinak klokov je fakt neskutečná motivace, jak co se týče výkonů, tak postavy

rvaru: díky moc, zrovna dneska jsem o něčem takovémhle přemýšlel, že by to byla dobrá cesta

20.11. Pátek - Nefunkční softcore trenink 20
Doma

Shyby nadhmat naširoko + shyby nadhmat u sebe + shyby podhmat + shyby nadhmat
4x + 4x + 4x + 4x
4x + 4x + 4x + 4x

HSPU
3/3/3

Pistole ve futrech
4x7 každá

Kliky na bradlech
3x6 vysoký stupen procítění

Částečné shyby + kliky + dřepy
7x + 14x + 21x
7x + 14x + 21x
7x + 14x + 21x
7x + 14x + 21x
7x + 14x + 21x
21x + 42x + 63x

Břicho
Strečink

Dneska dost unavenej, tak jen taková pumpovačka doma, nějaké rozsahy jsem neřešil, prostě jen pumping a pot.
Cmeni

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2015 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledních par dni takovej nějakej polamanej jsem byl. Celej víkend jsem pracoval venku a pekne jsem promrznul, takže me bolelo skoro všechno, hlavně kolena, který me snad v životě nebolely
Takže v pondělí jsem se rozhodnul, to trochu prezrat. K večeři sem si dal pět langosu, balík kukuricnejch cipsu a plzinku. Při přípravě cesnekove marinady jsem snědl dva strozky česneku nalacno. Takový peklo už jsem dlouho nezažil. Normálně jsem cítil jak mi ty strouzky cestujou tělem, chvilkama jsem se bal, aby mi nepropálily břišní stěnu ale naštěstí jak jsem to zajedl a zalil plzenskym, tak bolest zmizela. No mel jsem trochu výčitky, tak jsem se rozhodl, ze dam včera půst. Byl to můj první celodeni půst. Jako nebyl úplně poctivej. Ráno jsem si udělal caj ze zazvoru a večer dal zvykacku, aby mi nesmrdelo z pusy. Ale myslím, ze se to da počítat. A ted prijde to hlavni. V pondělí večer jsem mel 85.6 kg a dneska ráno 82.5 kg, to znamená, ze jsem v sobe mel 3.1 kg hoven !!! Což je dost nechutný.

Rozhodl jsem se tedy, ze budu dávat půst každý týden, uvidíme co to udělá se spekama.

Edit: Zapomněl jsem na trénink

Nst 21
Posilka

Bench
5x5 50 kg
1x90 kg
2x100 kg

Mrtvolny tah
4x4 100 kg

Osa 60 kg nad koleny ve drepu
3x80s

Shyby nadhmat
4x6 10 kg

Military press
4x7 30 kg

Chuze s jednoruckou nad hlavou 15 kg

Ráno jsem do sebe dostal jen banán a jogurt, takže sila moc nebyla. Lehkej trénink s důrazem na techniku. Benc jen zkouška jestli mi ten půst nevzal něco už z tak pidi bence. A zda se ze v pohode. Ale teda s každým cvikem jsem cítil, ze energie ubývá.
Cmeni

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera opět půst a nejspíš z hladu jsem měl v noci hroznou noční můru.

Ocitnul jsem se v nějaké posilovně a byl tam darkkiller, diamond a balbi. Nakládali mi tam na pushpress. Co bylo zajímavé, že na osu nenakládali kotouče ale KETLLBELY !
Pořád jsme přidávali a kluci mi upravovali techniku a vysvětlovali, že tady a tady mam disbalance a je potřeba dělat tenhle a tenhle strečink atd. No nakonec jsme se dostali až k 80 kg. Nechápu proč ale omotal jsem si osu ručníkem a samozřejmě jsem to nedal, potom tam z ničeho nic přišel ryvaru a nabídnul mi plato prášků, kouknu na ně a ze spodu bylo napsáno nandrolone. Nevěřícně na něj a koukám a řikám: "Já myslel, že jedeš čistě?" na to mi někdo odpověděl (myslim, že dk ale nevim to jistě): "prosimtě berem všichni". Nevěřícně kroutím hlavou a najednou si všimnu jak na baru sedí mravenec a hrozně se mi směje. Hrozně mě to nasralo, tak jsem se od ostatních trhnul a šel cvičit sám někam do rohu té posilovny, aby mě nikdo neviděl. Po chvilce kouknu na hodinky a bylo pět ráno. Tak rychle balim, opouštim fitko a darkiller, balbi a dimond na mě čekaj venku. Nevim co tam děláme ale najednou přiběhne nějaká malá socka a v ruce má kartáček. Nabízí nám at si vyčistíme s ním zuby. Mám nutkání po něm šáhnout, naštěstí mě ale předežene balbi a vyčistí si nim pusu. Dk a diamond ho vysmějou a vyrážíme na cestu k rybníku, kde se v létě koupu. Všichni zmizej a sen pokračuje nezáživným soubojem nějdřív se štikama a poté s krokodýly.

Dneska na lačno 81.8 Kg
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Made my day
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz nehladuj, ublizuje ti to

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
balbi

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pust klidne drz, ale aspon pravidelnou medikaci dodrzuj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: