|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
Opět jsem si přestal v Albertu kontrolovat účtenky a opět klasika.
Velký nákup ve čtvrtek, dnes čistím peněženku od stvrzenek a opla. Tablety, které měly stát 269 Kč, stály 499Kč. Někdo prostě z regálu ve čtvrtek neoddělal etiketu, která platila do úterka.
Už mě to začíná srát, stává se mi to jen v Albertu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 23, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Opět jsem si přestal v Albertu kontrolovat účtenky a opět klasika.
Velký nákup ve čtvrtek, dnes čistím peněženku od stvrzenek a opla. Tablety, které měly stát 269 Kč, stály 499Kč. Někdo prostě z regálu ve čtvrtek neoddělal etiketu, která platila do úterka.
Už mě to začíná srát, stává se mi to jen v Albertu. |
proto je potřeba účtenky kontrolovat nepřetržitě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
Což je bohužel dobrá schýza.
Já nadávám na to, že Albert je jediný obchod, kde tyto problémy pozoruju. Bohužel to opravdu dopadne tak, že v tomto podniku budu nucet nepřetržitě kontrolovat účtenky, zatímco jinde ne. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
Asi to nebude náhoda, chlapci. I já mám stejnou zkušenost právě s Albertem, takže tam jako blbec poníženě studuju každou účtenku. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
tak preco tam nakupujete ked s vami vyjebavaju? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
Mě zas spolehlivě naserou v pardubickým hyper albertu u nádraží - obchod jak hrom, ale pravidelně jedou jen 3 pokladny a fronty jsou až do háje .... asi jim platěj málo, tak nemaj koho zaměstnávat, jinak si to nedovedu vysvětlit... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
K..a p..a d.....e, p..a p..a z.....ý z......ý z...i, do p..e už! (úryvek textu jedné známe divadelní hry)
Už je mi líp...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mě zas spolehlivě naserou v pardubickým hyper albertu u nádraží - obchod jak hrom, ale pravidelně jedou jen 3 pokladny a fronty jsou až do háje .... asi jim platěj málo, tak nemaj koho zaměstnávat, jinak si to nedovedu vysvětlit... |
Podle me je celej management Albertu vubec nejhorsi ze vsech retezcu v CR, pritom tady maji myslim vetsinove zastoupeni, alespon teda tady v Brne je Albert pomalu na kazde ulici _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Grimley napsal: | | Mě zas spolehlivě naserou v pardubickým hyper albertu u nádraží - obchod jak hrom, ale pravidelně jedou jen 3 pokladny a fronty jsou až do háje .... asi jim platěj málo, tak nemaj koho zaměstnávat, jinak si to nedovedu vysvětlit... |
Podle me je celej management Albertu vubec nejhorsi ze vsech retezcu v CR, pritom tady maji myslim vetsinove zastoupeni, alespon teda tady v Brne je Albert pomalu na kazde ulici |
Souhlas bez výhrad. Slyším Albert a jako první se mi vybaví n@sr@ná prodavačka
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | tak preco tam nakupujete ked s vami vyjebavaju? |
Nestava se to natolik často, abych Albert vypustil z obchodů, kde nakupuji.
Jakožto člen čtyřčlenné rodiny tam čas od času nakoupím, přece jen nevydělávám 80k netto, abych nemusel řešit, že tam třeba mají něco v akci, co zrovna potřebuju. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mě zas spolehlivě naserou v pardubickým hyper albertu u nádraží - obchod jak hrom, ale pravidelně jedou jen 3 pokladny a fronty jsou až do háje .... asi jim platěj málo, tak nemaj koho zaměstnávat, jinak si to nedovedu vysvětlit... |
já zas chodím na dubinu do albertu a tam je to to stejný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
Jako příležitostný hobby fotograf nechápu, že ze všech vcelku normálních fotek Tkadlčíka (lehce mázlých a filtrovaných přes instagram) tu musím na hlavní straně webu koukat na jeho kráteroidní záda.... _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Jako příležitostný hobby fotograf nechápu, že ze všech vcelku normálních fotek Tkadlčíka (lehce mázlých a filtrovaných přes instagram) tu musím na hlavní straně webu koukat na jeho kráteroidní záda.... |
Ivy, než jsem pořádně zaostřil zrak, myslel jsem si, že to jsou povadlá prsa těžce obézní bikiny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|