Joo, vidiet, ze to otazelo Hlavne teda drepy. Ale tak to military, to je iny level, sakra Takto roboticky nedam nad hlavu ani 70kg a Magumi tam s tym hadze ako keby to malo 20 kil.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ale tak to military, to je iny level, sakra Takto roboticky nedam nad hlavu ani 70kg a Magumi tam s tym hadze ako keby to malo 20 kil.
přesně proto jsem to natočil pokud někoho ta Magumiho čísla překvapovala a že by musel mít v ramenou hydrauliku... naložená váha je vidět, počet opakování lze spočítat a provedení stylem "pumpa" dává jasnou odpověď
Hloubka u dřepů je tak akorát, co já bych za to dal, kdybych to uměl takhle zastavit pod paralelem
Military je úplně z jiného světa při tvojí bw
Tahy super, technicky v pohodě na tu váhu.
Zato s předním dřepem se moc nekamarádím, je to děs. :)
ale kdepak... prostě už to bylo těžký při zahřívání je hloubka, technika i dynamika pěkná.
spekounP napsal:
...co já bych za to dal, kdybych to uměl takhle zastavit pod paralelem.
nám to zastavuje pud sebezáchovy kecám, vždycky když koukám na Tvé dřepy, tak Ti tu mobilitu závidím. a takových borců je tady více... holt na tom musíme makat
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
5 x 65
3 x 105
3 x 125
1 x 135
1 x 145
1 x 155
1 x 165
5 x 175 PR
5 x 175
5 x 175
5 x 175
5 x 175
Tlak silou
5 x 85
5 x 85
5 x 85
4 x 85
Přítahy VČ v předklonu
10 x 115
10 x 115
Díky moc všem za povzbuzení, je to velmi motivující.
Dneska se mi tak strašně nechtělo, už jsem hrozně unavený, fyzicky i psychicky. Nakonec jsem splnil plán, nevím jak. Tlaky moc nešly, chtěl jsem pět sérií, ale po čtvrté jsem to vzdal, u přítahů jsem taky ubral sérii, i když ty jediné šly dobře. Vlk zabral ze všech sil, je borec; kdybyste ho viděli, kolik do toho dává, fakt klobouk dolů.
P.s. Zajímavý dokument o bulharské vzpěračské škole. Je tam krásné vidět, jak šíleně tvrdě museli ti chudáci makat.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
3 x 60
3 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 125
1 x 130
1 x 135 PR (bez opasku)
1 x 140 PR (bez opasku)
1 x 145 PR
1 x 150 PR
1 x 155 PR
1 x 160 PR
Tlak silou
3 x 60
1 x 80
2 x 100 PR
Pozved
3 x 100
1 x 140
1 x 180
6 x 210 PR
Měl jsem včera večer hroznou migrénu, ráno nemohl vstát, pak se porouchal vlak, takže jsem přijel pozdě, zkrátka, nechtělo se mi dřít a tak jsem se flákal s jedničkama. Přední dřepy docela šly, tak jsem tam dal o jedno opáčko osobák i na tlak, abych měl splněno, a přidal proti plánu i opakování na pozvedech, aby se neřeklo, že jsem necvičil, když jsem dal jen jednu sérii. Vlk byl dneska super, sázel to tam jak do pece.
P.s. Dobré mobilizační video, ten druhý a čtvrtý cvik jsem neznal, asi je zkusím zapojit:
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Pekny
Prave jsem se pripravil do gymu a premyslim, co dnes budu cvicit, jestli nohy nebo ruce, ale asi jsi to prave rozhodl za me :) Jeste bych si mohl pockat na vlkuv zapis, at me to namotivuje jeste vic :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
GRATULACE parťáku, ty čelňáky Ti šly parádně s rezervou takhle si položit 160 pod bradu muselo být velmi uspokojující a rozhodně to nevypadalo jako konečná až se opřeme do silového tréninu
Draper napsal:
Jeste bych si mohl pockat na vlkuv zapis, at me to namotivuje jeste vic :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru