mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že je to moc keců a zatím žádný měřitelný výsledek. Až tomu bude naopak, rád uznám, že na HD něco je.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mindandbody

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych se k tomuto tématu vyjádřil objektivně. Pořád tu čtu jenom kritiku, neobjektivní kritiku ,která nemá moc smysl. Když už něco takto kritizovat,tak mít pro to doložené důkazy - když napíšu že na tom dotyční nemají výsledky,tak to dokázat jejich fotkami apod. Jsou-li nějaké studie vyvracující HD/HIT tréninkovou metodu,tak prosím sem s nimi.

Osobně jsem tuto metodu aktivně začal zkoušet až nyní,a už pociťuji nějaké změny (za nějaký čas dodám popř.fota před-po).
Kdo zkoušel tento trénink a nemá výsledky (ať už silové nebo hypertrofní) ,tak to prostě neodjel jak měl. Osobně se nebojím říct,že makám o desítky % víc jak ostatní.

Na druhou stranu,je důležité si tento trénink upravit podle vlastních potřeb. Taky např.neuznávám/nemám rád delší dobu regenerace,s čímž se asi s Pavlem neshodnem,ale jinak nevidím žádný problém...
Ono je asi rozdíl jestli vás ten trénink nějak zaujme a baví nebo se vám už od pohledu znelíbí.

AHOLA

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Osobně se nebojím říct,že makám o desítky % víc jak ostatní .

Keby si cvicil HD, tak makas podstatne "min jak ostatni".

Ale ved kludne si zaloz log, postni aktualne foto (naj s nejakymi novinamci ci magazinom v ruke, co preukazuje ze foto je sucasne), po nejakej dobe postnes druhe foto, budes si pisat vahy, no problem.

citace:
když napíšu že na tom dotyční nemají výsledky,tak to dokázat jejich fotkami apod.
Akoze postnut dve fotky s rovnakou formou a napisat pred/po HD
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
mentzers boy napsal:
marzochi napsal:
Kdo by náhodou nad tímhle pánem kroutil hlavou, stačí si dohledat starší příspěvky kde do všech tlačí všechny možné konspirační teorie (toho nejtěžšího kalibru). Hned vám dojde, že tady to je jasná diagnóza, kdy uvěří úplně všemu, hlavně aby to bylo proti proudu a co nejvíce fascinující.

Měl bys méně sledovat média (televizi,noviny) a více pátrat a používat selský rozum.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6598-8-konspiracnich-teorii-ktere-se-ukazaly-jako-pravdive

Uff...so zaujmom som klikol na ten odkaz, pretoze verim, ze slovo koncpiracia sa naduziva na vsetko, co je pre verejnost ci urcinu skupinu ludi neprijatelne, ale brat za preukazane tie veci okolo 11. septembra a hlavne UFO story...ak sa nieco ukaze ako pravdive, znamena to, ze pod tarchou dokazou zmenili nazor aj ti, co oponovali...nie to, ze skupina ludi s ...ehm odlisnym nazorom stale tvrdi to iste a nic sa nezmenilo. To je akoby si teraz tvrdil, zd na ronnie cz sa HD trening ukazal ako velmi efektivny, napriek tomu, ze jediny, kto tomu veri, si tu ty.

Ja tento log rad budem sledovat, fakt by ma zaujimalo kam to povedie, lebo uz davno v minulosti si tu daval fotky z roku 2012...co je uz minulost. Aj ked ti napisem, ze viacero z nas smrtelnych naturalov HD trening skusalo a vysledky boli k nicomu...na rozdiel od treningov menovanych vyssie inymi, ktore objektivne k nejakym vysledkom viedli. Ak by si si tak neodporoval, zistil by si, ze ano, vacsina z nas veri na vyznam narastu sily a to je jedna z veci, v ktorych HD zlyhava. Pozri sa na logy ostatnych tuna a ver, ze nie vsetci su zazrakom prirody ci chemickou tovarnou, ale vahy zvysuju mesiac za mesiacom, rok za rokom, co urcite nesvedci o pretrenovani. Naopak NEVERIM ze treningom 1 serie/superserie do zlyhania sa da dlhodobo silovo zlepsovat, tocenie cvickov je len predlzenim agonie na konci ktorej je fakt, ze to neviedlo k nicomu. Schvalne kam to v tvojom logu silovo povedie....v hociktorom zakladnom cviku....progres za mesiac/kvartal/pol rok.

Sleduj log jestli se budu nějak zlepšovat nebo ne.
Na 911 jsem strávil spoustu časi jak studiem videí tak vše okolo co se dělo před událostmi apod.,takže je 911 nevyvratitelný inside job a odpovím jedině takto.

Vše samozřejmě před 11.9.,jaká náhoda že?Je toho samozřejmě více....
Tímto bych uzavřel na tomto logu kapitolu konspirace!!!
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Zkus to úplně naopak. Nepřesvědčuj jiné o něčem, co i na tobě zjevně nefunguje, protože jsi pořád stejnej, ale nech se přesvědčit a věnuj pár měsíců některému z tréninků jako je např. Fomin, Korte, Bear nebo "Objemová rutina 3x týdně", 5x5 apod. K tomu pořádně jez a nejenom, že porosteš, ale navíc se budeš cítit skvěle a slovo "přetrénování" vymažeš ze své paměti.

Jestli sis všiml,já jsem s ničím nezačal,v klidu jsem si tady psal zápis z tréninku,jen jsem reagoval a odpovídal.Já cvičil jak korteho tak Beara.Myslím že mé výsledky za 84 dnů jsou velkou odpovědí všem pochybovačům HD.Délka tréninkové jednotky jen
1. fáze - 12-15 minut
2. fáze - 6-9 minut

kdy trénink byl cca 2x týdně

Lidi by měli být trochu realisti z pohledu pokud se to dělá naturálně,každý máme nějaké genetické hranice.HOWGH
AHOLA

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mindandbody napsal:
Rád bych se k tomuto tématu vyjádřil objektivně. Pořád tu čtu jenom kritiku, neobjektivní kritiku ,která nemá moc smysl. Když už něco takto kritizovat,tak mít pro to doložené důkazy - když napíšu že na tom dotyční nemají výsledky,tak to dokázat jejich fotkami apod. Jsou-li nějaké studie vyvracující HD/HIT tréninkovou metodu,tak prosím sem s nimi.

Osobně jsem tuto metodu aktivně začal zkoušet až nyní,a už pociťuji nějaké změny (za nějaký čas dodám popř.fota před-po).
Kdo zkoušel tento trénink a nemá výsledky (ať už silové nebo hypertrofní) ,tak to prostě neodjel jak měl. Osobně se nebojím říct,že makám o desítky % víc jak ostatní.

Na druhou stranu,je důležité si tento trénink upravit podle vlastních potřeb. Taky např.neuznávám/nemám rád delší dobu regenerace,s čímž se asi s Pavlem neshodnem,ale jinak nevidím žádný problém...
Ono je asi rozdíl jestli vás ten trénink nějak zaujme a baví nebo se vám už od pohledu znelíbí.

http://kulturistika.ronnie.cz/c-16049-heavy-duty-zazracna-treninkova-metoda-nebo-historicky-omyl.html
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:

Jestli sis všiml,já jsem s ničím nezačal,v klidu jsem si tady psal zápis z tréninku,jen jsem reagoval a odpovídal.Já cvičil jak korteho tak Beara.Myslím že mé výsledky za 84 dnů jsou velkou odpovědí všem pochybovačům HD.Délka tréninkové jednotky jen
1. fáze - 12-15 minut
2. fáze - 6-9 minut

kdy trénink byl cca 2x týdně

Lidi by měli být trochu realisti z pohledu pokud se to dělá naturálně,každý máme nějaké genetické hranice.HOWGH

Já rozhodně neříkám, že vypadáš špatně, ale s trochou nadsázky mohly tyhle dvě fotky vzniknout v jediný den. Stačilo se oholit, trochu se natřít samoopalovákem a zatnout svaly. Ty fotky jsou totiž tak nekvalitní, že z nich není poznat nic. Svaly tam nepřibyly, kvalita asi bude lepší, ale tohle je jako důkaz zázraku přeci jen trochu málo.

Derek Poundstone
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to otočím z druhé strany, za mně určitě úspěch. Udržet s jedním jídlem denně a s jedním tréninkem za týden stejnou postavu, klobouk dolů. To by se mi asi nepodařilo:)
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je taky pravda, když se to tak vezme :) Já jsem teď 3 měsíce bez tréninku, jídlo mám tak 2x denně, kvality nevalné až tragické a pořád mám +- 100 kilo. Svalů moc nezbylo, tak že bych se do formy vrátil s hádé?

Derek Poundstone
DeGuise

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
To je taky pravda, když se to tak vezme :) Já jsem teď 3 měsíce bez tréninku, jídlo mám tak 2x denně, kvality nevalné až tragické a pořád mám +- 100 kilo. Svalů moc nezbylo, tak že bych se do formy vrátil s hádé?

Jako strongman budeš muset použít ovšem vylepšený model UHD, případně SUHD!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Marky V."]Psát, že tenhle typ tréninku je bezpečný, cvičenec se nemusí bát zranění a trénink je vhodný pro naturální cvičence, je dost odvážné, ne-li šílené. Pokud vím, tak autor těhle myšlenek běhal nahý po ulici...
BTW: I když budeš cvičit jako Mentzer, nebudeš vypadat jako Mentzer. I když budeš cvičit jako Arnold, nebudeš vypadat jako Arnold. I když budeš cvičit jako ...doplň si sám...[/quote
Kdo je ten autor? Jako Mentzer? Rád bych o tom přečetl něco víc :D
drlift_

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Udrzet se to da. Ja ted trenuju minimalne. Sidim to jak se da. O jidle se nema ani cenu zminovat a porad vazim v rozmezi 115-118kg :)
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já věřim, že se dá slušná forma udržet dvěma tréninky týdně. I jedno poctivý fullbody týdně něco udělá. Ale napsat, že trénink 20 minut jednou týdně je nejefektivnější způsob, jak trénovat, to je jako tvrdit, že saharu nejlíp přejedeš na kolečkovejch bruslích.

Derek Poundstone
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsi, ze pretrenovanim ztratis silu a velikost

Je to asi trochu urážlivý, ale kde je tvoje sila a velikost?
Neco jsi nabral na normálních trénincích a ted se 3 roky babráš s timhle a ses furt stejnej.
Myslis si ze hd delas reklamu, no ukazujes maximálně ze je to ztrata casu.
To zes nic nepribral ale mas nepatrne lepsi kvalitu bys dokázal tak jako tak, kdybys nemel zájem pribirat a jel snad cokoliv.
Sorry ale i treningy ala dam si na co mam chut, maj asi tak 50x lepsi vysledky nez tvoje peclive propracovany HD

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: