|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
Neubralo ti to odvodnění a málo sachrů? Necítil ses bez sil?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
Hele plánuju sem hodit i nějaký videa z pokusů + vyhlášení, ale teď nemám čas to stříhat, takže spíš až neděle nebo příští týden.
Report ze soutěže:
Popravdě mě to odvodnění a málo jídla strašně sundalo. Jsme zvyklej jíst hodně a pít minimálně 4 litry denně, tak jsem fakt trpěl. V den závodu jsem do 18:00 vypil jen půl litru matcha čaje (respektive jsem nepil od půlnoci, takže 500 ml na 18 hodin). Nějak jsem pak stejně o půl kila převažoval, tak jsem si ještě před odjezdem dal horkou vanu, abych to stáhnul, po cestě autem jsem byl jak vyndanej a i myšlení mi dělalo docela problém  . Po příjezdu jsem se byl podruhý za den vymočit a rychle zvážit - v trenkách jsem navážil 84,7 kg, takže to bylo docela těsný. Po zvážení jsem se to snažil trochu dopít a dojíst, ale dostal jsem do sebe jen banán a trochu vody a džusu se solí. U rozcvičení jsem se už cejtil slabě a věděl jsem, že to moc nepůjde. Ubral jsem i zamýšlenou váhu na základ na 130 kg.
Pak k pokusům - u prvního jsem si lehnul pod činku a strašně dlouho jsem si rovnal ruce, protože jsem na takový ose nikdy nebenchoval a nevěděl jsem jak jí chytit. Vždy si vzdálenost odměřuju podle palců od značek a tady na ose byly značky úplně jinde, takže paráda  . Další věc byl spotter Ježíš, kterej měl tak 55 kg a když mi nadhazoval činku, tak jí vystřelil hrozně rychle nahoru a zvednul mi s ní ruce a s tím se mi rozjely i lopatky od sebe. Naštěstí jsem to tam nějak dostal.
Druhej attempt 135 kg v podstatě to stejný, akorát stopka už nebyla tak dlouhá a na nějaký ofiko IPF soutěži by mi pokus ani neuznaly (takže díky Tsunami  ). Ježíš mi činku nadhodil taky stejně blbě, což už mě docela nasralo, úplně to pokazí setup.
Třetí pokus 137,5 kg. Na spot jsem si řek Jirkovi (teda spíš on se nabídnul), takže spotter i podání už bylo dokonalý, bohužel moje síla nebyla  . Už když jsem šel dolu, tak jsem cejtil, že to nedám. Dole jsem žádnou stopku nedal, tlačil hned nahoru a ani s tim jsem to nedal. Navíc mě trochu píchlo v zádech.
Nakonec z toho bylo druhý místo v kategorii do 85 kg, mělo nás být 8, ale bylo nás nakonec 6. Na třetího jsem měl docela náskok - 17,5 kg. První byl frajer, kterej navážil 77 kg, začal pořádně cvičit bench před 2 měsící (prej) a zatlačil 147,5 kg. Nechápu... Taky bych chtěl mít talent  . Pak jsem zjistil, že bych byl i ve vyšší kategorii druhej, tak jsem nemusel ani shazovat, ale nelituju, protože jsem si vždy chtěl zkusit odvodnění a celkově mě zajímalo, co to se mnou udělá a jak se to podepíše na síle a jaká bude forma.
Jinak závody úplně bomba. Vše odsýpalo strašně rychle, výsledky hned online, live stream, skvělá atmosféra, show Jirky, videa pár hodin potom na youtube, fotky atd. Jediný co bych vytknul byl ten Ježíš spotter, co asi nikdy necvičil, ta osa mě trochu překvapila a docela užší lavička, ale to byly jen maličkosti. Celkově ale super a třeba s NaberSvaly organizací se to vůbec nedá srovnat. Vyhlášení a výsledky tady byly taky ultra rychle. Takže celkově spokojenost !
Btw musím teď trochu počechrat strongmany, protože jsem pozvanej od Jirky na jeho závody příští rok do stopětky, předběžný datum je 20.2. a na Vánoce ještě máme u nás ve fitku tradiční Vánoční pumpovačku - dřep, shyby, mt, tak se možná taky zúčastnim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
Jo a mám už od včera ty 4 kila zpátky  . Po soutěži padlo: banán, questka, skoro 4 twistery, půl litru Fanty a půlka Nutelly.
A dnes byla ňáká ta zmrzlina, nachos s quacamole, tachos, burritos, McFlurry a možná jsem ještě na něco zapomněl  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 6:56 am Předmět: |
|
|
Takže se stravuješ racionálně:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:29 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
strašně dlouho jsem si rovnal ruce, protože jsem na takový ose nikdy nebenchoval a nevěděl jsem jak jí chytit. Vždy si vzdálenost odměřuju podle palců od značek a tady na ose byly značky úplně jinde, takže paráda . |
Na to si zvykej. Taky benchuju pokaždý na jiné ose. V naší posilce, pak v jiných dvou kam občas chodím benchovat a na závodech. Musíš se naučit úchop podle sebe, ne podle drážky, pokud rozumíš
když mi nadhazoval činku, tak jí vystřelil hrozně rychle nahoru a zvednul mi s ní ruce a s tím se mi rozjely i lopatky od sebe, úplně to pokazí setup.
|
Znám znám to nasere jak prase, pak máš uplně jinou delší dráhu a seš v pr... když mi nenadhazuje borec na kterýho su zvyklej tak vždycky minutová přednáška: nesahej mi na činku když zpomalím, jen pokud poklesnu... nenadhazuj moc vysoko, ať mi nezvedneš lopatky... polož mi činku do stojanů ať je nepřehodím... si vždycky musí kamoši říkat co su za čů**ka že si vymrčuju
ale nelituju, protože jsem si vždy chtěl zkusit odvodnění a celkově mě zajímalo, co to se mnou udělá a jak se to podepíše na síle a jaká bude forma.
|
buď rád, taky jsem to nikdy nezkusil a možná mě to bude čekat v dubnu na MČSR v trojboji. Ale řeknu upřímně, že radši bych s 93kg závodil ve 100, než shazovat 3 kg do 90. Stejně mezi chlapama budu spíš na chvostu :D
Btw musím teď trochu počechrat strongmany, protože jsem pozvanej od Jirky na jeho závody příští rok do stopětky, předběžný datum je 20.2.
|
Už v únoru? Super, asi se taky zúčastním. Říkal ti ještě nějaký info k té soutěži?
Jinak gratulace k umístění!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
Dík Dejve !
Hele říkal, že tam bude vše docela lehký, aby to bylo pro širší veřejnost. Mluvil o 80 kg Atlasu a 60 kg kládě, ale asi to není definitivní ještě. Já teď jen doufám, že si to tu nepřečte Sloťák a nebude se chtít taky zúčastnit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
Ted koukam, ze jsem tam omylem dal prvni dva pokusy asi stejny - tech 135 kg, ale opravovat se mi to uz nechce  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2015 11:09 pm Předmět: |
|
|
Konečně trenink, chtěl jsem jít už ve čtvrtek, ale nestíhal jsem - spal jsem 4 hodiny, tak jsem šel místo treninku spát. Pak jsem chtěl jít včera, ale taky jsem to nestih. Tak aspoň dnes na noční trenink. Předtím jsem byl ještě bruslit místo rozcvičky  .
13.12.
Dřepy ATG
20 kg
5x60 kg
4x80 kg
4x80 kg
4x80 kg
4x80 kg
4x90 kg
4x90 kg
-vzal jsem si pro jistotu bandáže
-provedení dřepu - pomalé excentrické fáze, dole stopka, explozivní koncentrické fáze
Goblet dřepy s JČ
8x20 kg
6x30 kg
6x30 kg
6x30 kg
-nikdy jsem tenhle cvik necvičil, protože jsem si myslel, že to je homocvik nebo jen protahovačka pro holky, ale ve skutečnosti je to výborný
-skvěle jsem z toho cejtil střed a kolena úplně ve skvělý pozici a bylo to pro ně přirozený, určitě začnu jezdit, měl jsem z toho dokonce lepší pocit než u dřepů !
Superserie Shyby nadhmat + Přítahy VČ v předklonu podhmat
6xJá + 6x60 kg
6xJá + 6x60 kg
6xJá + 6x60 kg
HSPU
5xJá
5xJá
5xJá
HSPU deficit (deficit=1 kotouč 10 kg pod ruce)
5xJá
5xJá
-i těch pár cm to dost ztížilo
Superserie CG bench + Kliky
5x60 kg + 10x
5x80 kg + 10x
5x80 kg + 10x
5x60 kg + 10x
-poslední série jsem musel shodit a už i těch šede bylo na krev a kliky taky skoro do selhání
Výbornej trenink. Konečně jsem se dostal do fitka. Akorát jsem ke konci už nestíhal a jel skoro bez pauz a v supersetech, takže mě to docela sundalo. I tak ale kámoška musela trochu protáhnout zavíračku jen kvůli mně  . Goblet dřepy mě překvapily, je to skvělej cvik a určitě ho zařadím do repertoáru. HSPU taky dnes šly. Už se těším na příště ! Jinak teď je v blízké době v plánu strongman trenink v Eaglu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 12:33 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tvl tak příště alespoň těch 50kg, jinak to je ostuda |
Bál jsem se, že mi u toho prasknou legíny a dopadnu jak ty v pátek
Hele bylo to samozřejmě lehký i na mě, ale budu zvyšovat postupně
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
vzpomněl jsem si na ten most na jedné ruce co jsi sem dával, tak mě napadlo, že bych si to taky zkusil vypadá to dost lehce...
nedal jsem to
jseš dobrej no _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 11:10 am Předmět: |
|
|
Sloty: Jo, taky předpokládám, že to bude mimo pohár pro ty slabší  .
Cmeni: Díky, konečně si uznal jaký jsem nadčlověk  .
Už od rána mi nebylo úplně nejlíp, přemýšlel jsem, jestli mám na trenink jít a nakonec mě na to namotivoval včerejší strongman log (prsní tanec) a taky jsem to slíbil přítelkyni.
15.12. Eagle
Přítahy VČ s oporou hrudníku
8x65 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
-osu počítam jako 15 kg
Hammer latt pulldown
20 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
Spotto press
20 kg
70 kg
4x100 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x110 kg
Military press s Axlem
axle
20 kg + axle
5x40 kg + axle
10x40 kg + axle
4x50 kg + axle
-nevim kolik v Eaglu ten Axel váží, odhadem 25 kg - kdyžtak mě někdo opravte
Trap bar deadlift
2 serie
Tire flip 350 kg
1x
2x
-byly mezi tim i nějaký faily, protože guma byla plná vody, takže byla ještě těžší než normálně a klouzala
Atlas stones 115 kg
0x
1x
0x
0x
1x
Byl to jeden z nejtěžších treninku v tomhle i dvou minulejch životech  . Věděl jsem, že nemam chodit - strašně rozsekaný nohy z minulýho tréninku (tak nezdravě, jako když na vás něco leze) a asi jsem měl i teplotu a bolelo mě v krku. Už při rozcvičce na disciplíny jsem měl problém dřepnout prázdnou osu, což mi přišlo trochu divný. Jinak celej trénink se mi špatně dýchalo a každou chvíli jsem smrkal. U Axlu jsem se trochu probral, protože jsem vedle mě našel ležet lahvičku se čpavkem a strašně mě to koplo. Byl nějakej super silnej a málem mi spálil přepážku. Ale pak jsem celej rozklepanej nasázel těch 10 reps jak nic, asi dobrej matroš a na chvíli mě to vyléčilo i tu rýmu  . Disciplíny pak ale totálka, nechápu jak jsem tu gumu vůbec mohl zvednout s těma nohama a taky už jsem měl docela hypku a musel jsem tam poslat trochu banánu, abych tam s sebou neseknul. Pak Atlas byl taky utrpení, zas nechápu jak jsem to dal, to poslední opáčko bylo úplně na hranici sil a musel jsem se na chvíli pak opřít. Jo a za ty váhy a počet setů a reps úplně neručím, moc si to už nepamatuju a asi jsem si i něco ubral.
Po treninku jsem měl problém dojít domu, půlku noci jsem nespal a ležím v posteli s horečkou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 12:12 am Předmět: |
|
|
PAUZA DO 1.1. 2016
Čus, minimálně do novýho roku nebudu trénovat. Po úternim tréninku jsem byl už 3x na pohotovosti. Poprvé to vypadalo na chřipku, podruhé na bakteriální tracheitidu a dnes mi řekli, že to bude spíš virový. Už 7 dní mám denně horečky kolem 39 a nejde to pořádně srazit. ATB beru od soboty, ale nezabraly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|