mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mentzer´s boy : Čauko, skúšal si cvičiť podľa princípu "HD" cviky unilaterálne (napr. tlaky na hrudník jednoručkami, ale najprv odcvičíš ľavú stranu, potom pravú...Drepy či legpres jednou nohou a až potom druhou, atď...) ? Totiž keď vždy cvičíš "HD" a nikdy do toho nedáš prvky unilaterálneho tréningu, tak to nebude tak komplexné pre rozvoj rôznych stabilizátorov celého tela , resp. aj pre čo najlepšiu symetriu cvoch polovíc tela (ľavá noha s pravou, ľavá časť chrbta s pravou, atď...)... Totiž "HD" pokiaľ som dobre pochopil, je o vysokej intenzite (takmer nulové pauzy medzi sériami, aby si to stihol rýchlo), a keby si do toho dal ešte aj unilaterálne cviky, tak...možno by si to nerozdýchal...To by bol totiž potom už riadny záhul...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Som_v_nutricnej_ketoze napsal:
Mentzer´s boy : Čauko, skúšal si cvičiť podľa princípu "HD" cviky unilaterálne (napr. tlaky na hrudník jednoručkami, ale najprv odcvičíš ľavú stranu, potom pravú...Drepy či legpres jednou nohou a až potom druhou, atď...) ? Totiž keď vždy cvičíš "HD" a nikdy do toho nedáš prvky unilaterálneho tréningu, tak to nebude tak komplexné pre rozvoj rôznych stabilizátorov celého tela , resp. aj pre čo najlepšiu symetriu cvoch polovíc tela (ľavá noha s pravou, ľavá časť chrbta s pravou, atď...)... Totiž "HD" pokiaľ som dobre pochopil, je o vysokej intenzite (takmer nulové pauzy medzi sériami, aby si to stihol rýchlo), a keby si do toho dal ešte aj unilaterálne cviky, tak...možno by si to nerozdýchal...To by bol totiž potom už riadny záhul...

Ahoj,ano zkoušel jsem to,pro vršek se mi to nelíbí,ale když jsem občas chodil do komerčního fitka,tak jsem dával na nohy zákopy+předkopy+legpress+výpony vše na střídačku,levá->pravá a vše bez přestávky,to kvůli tomu aby se zbytečně neprodlužil trénink,a jak píšeš byl to záhul, (nebo jsem používal při negativním tréninku napředkopy a zákopy)obecně unilaterálně s činkami se mi to nelíbí a je to nebezpečné vzhledem nepřirozenému vykřivení,to platí i pro legpress (umilaterální trénink ani HIT trenéři nedoporučuji) ale na nohy se mi to líbí a je to sakra tvrdý trénink.O Stabilizatory core se dostatečně postarají dřepy a mrtvola....Unilaterálně používám jen výpony v sedě a je to nej cvik pro kontrakci.. (Při unilaterálním treninku lépe ten sval procítíš alépe se člověk soustředí)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.TÝDEN
19.prosince 2015
Sobota

TRÉNINK 4
DŘEPY (pomalá kontrolovaná rychlost opakování)
zahřívací série
15 x 40kg , 15 x 60kg

pracovní série s max. úsilím
7 x 110kg (8. opakování FAIL-nedokončeno)

v supersérií

PULLOVER (verze na hrudník - rychlost opakování 5/5)
pracovní série
9 x 26kg

KLOPENÍ ZÁPĚSTÍ NADHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
11 (11. op. bylo statické) x 15kg

KLOPENÍ ZÁPĚSTI PODHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
10 (10. op. bylo statické) x 27.5kg

Délka tréninku 16 minut 43 vteřin

Na dřepy používám úzký postoj (Platz styl).Příští sobotu podle programu FULLBODY trénink v Relaxu se sparingem + video z tréninku.

''Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální''

- Mike Mentzer -

mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

186-187cm
89,7kg (nalačno)

První zkouška focení,nekvalitní fotky (vypadá to,že jsem fotil bramborou),budu pracovat na lapších fotkách a nasvícení....
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší výsledky z InBody.Další měření za 12 týdnů.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každou tréninkovou sobotu -> celý volný den

První dvě jídla dne:

1. jídlo - oves 150g +protein ALLMAX ALL WHEY 2 odměrky + instantní krupice 50g + proteinové tyčinky 2ks + perníkové koření 1 lžíce + rum 2 lžíce + rozinky hrst + kakao 2 lžíce + instantní káva 1 lžička + rozemleté piškoty 2 lžíce + mléko plnotučné 250ml

2. jídlo - batáta 1 ks cca 600g + jasmínová rýže 100g + hovězí zadní mleté 300g + okurka 3ks + vejce na tvrdo 2 ks + eidam 100g + protlak 100g + kečup Kand 3 lžíce + Sriracha hodně
Hulkie

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele ty sem dáváš citát svojeho mentora

citace:
'Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální''

ty trénuješ každých 168 hodin takže tvůj pokrok musí být ultramaxisupermegainfraunikátní...
ne?
anebo jsou to reklamní žvásty?
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:

186-187cm
89,7kg (nalačno)

První zkouška focení,nekvalitní fotky (vypadá to,že jsem fotil bramborou),budu pracovat na lapších fotkách a nasvícení....

prosimte nevymlouvej se na kvalitu fotek. Nemusels je tak debilne zmensovat, ale dat je sem v normalni velikosti, kde by bylo jasne videt, ze vypadas naprosto mizerne a ze progress z tohohle treninku je v lepsim pripade nula
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
hele ty sem dáváš citát svojeho mentora

citace:
'Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální''

ty trénuješ každých 168 hodin takže tvůj pokrok musí být ultramaxisupermegainfraunikátní...
ne?
anebo jsou to reklamní žvásty?

jsou to citáty MM,to je vše.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]
mentzers boy napsal:

prosimte nevymlouvej se na kvalitu fotek. Nemusels je tak debilne zmensovat, ale dat je sem v normalni velikosti, kde by bylo jasne videt, ze vypadas naprosto mizerne a ze progress z tohohle treninku je v lepsim pripade nula

dobře.....

vše co sem dávám tak davám resize picture mobile,některé fotky mi na Ronnie jdou,některé ne
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2015 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota->Jídlo 3,4 a 5

3.jídlo->krupice + ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka + nugeta 1 lžíce

4.jídlo->palačinky (2dcl plnotučného mléka + 2 vajca + 2cl rumu + 55g mouky + 5g vanilinového cukru + 2 lžičky hnědého cukru + kůra z citronu) + jahodový džem

5.jídlo->oves 100g + ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka + 1 proteinová tyčinka + 1 lžíce holandského kakaa + 1 lžička pernikového koření

Zítra opět 1 jídlo za den v 1800 (hovězí zadní,vejce,zelenina,sýr,jogurt,arašídy,tvarůžky)
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičíš jak buzna, žereš jak buzna, vypadáš jak buzna.
sorry ale ty bydlíš v cukrárně? chlapi žerou maso a vajíčka... neřeknu dát si jednou za čas něco sladkýho, ale žrát to pětkrát denně?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie-zrovna nedávno jsem si říkal jaká změna v přístupu k lidem u Tebe nastala a tohle tedy pobavilo. Starý dobrý Hulkie:o)

Já bych to tak nebral. Třeba nám za kvartál vytře zrak dalším inbody, kde budou dvě kila svalů nahoře při stávajícím tuku. Sám to nevidím reálně, ale zase - baví se tím a pořád je to zdravější než chodit občas chlastat:o)
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tam mělo být cvičíš jako holka - jíš jako holka - vypadáš jako holka.
co to proboha je, pětkrát denně kašička a palačinky?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, co Ti na to mám říct, když chci zachovat dekorum?:o))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: