|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: so prosinec 12, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
Mentzer´s boy : Čauko, skúšal si cvičiť podľa princípu "HD" cviky unilaterálne (napr. tlaky na hrudník jednoručkami, ale najprv odcvičíš ľavú stranu, potom pravú...Drepy či legpres jednou nohou a až potom druhou, atď...) ? Totiž keď vždy cvičíš "HD" a nikdy do toho nedáš prvky unilaterálneho tréningu, tak to nebude tak komplexné pre rozvoj rôznych stabilizátorov celého tela , resp. aj pre čo najlepšiu symetriu cvoch polovíc tela (ľavá noha s pravou, ľavá časť chrbta s pravou, atď...)... Totiž "HD" pokiaľ som dobre pochopil, je o vysokej intenzite (takmer nulové pauzy medzi sériami, aby si to stihol rýchlo), a keby si do toho dal ešte aj unilaterálne cviky, tak...možno by si to nerozdýchal...To by bol totiž potom už riadny záhul...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 12, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
| Som_v_nutricnej_ketoze napsal: | | Mentzer´s boy : Čauko, skúšal si cvičiť podľa princípu "HD" cviky unilaterálne (napr. tlaky na hrudník jednoručkami, ale najprv odcvičíš ľavú stranu, potom pravú...Drepy či legpres jednou nohou a až potom druhou, atď...) ? Totiž keď vždy cvičíš "HD" a nikdy do toho nedáš prvky unilaterálneho tréningu, tak to nebude tak komplexné pre rozvoj rôznych stabilizátorov celého tela , resp. aj pre čo najlepšiu symetriu cvoch polovíc tela (ľavá noha s pravou, ľavá časť chrbta s pravou, atď...)... Totiž "HD" pokiaľ som dobre pochopil, je o vysokej intenzite (takmer nulové pauzy medzi sériami, aby si to stihol rýchlo), a keby si do toho dal ešte aj unilaterálne cviky, tak...možno by si to nerozdýchal...To by bol totiž potom už riadny záhul... |
Ahoj,ano zkoušel jsem to,pro vršek se mi to nelíbí,ale když jsem občas chodil do komerčního fitka,tak jsem dával na nohy zákopy+předkopy+legpress+výpony vše na střídačku,levá->pravá a vše bez přestávky,to kvůli tomu aby se zbytečně neprodlužil trénink,a jak píšeš byl to záhul, (nebo jsem používal při negativním tréninku napředkopy a zákopy)obecně unilaterálně s činkami se mi to nelíbí a je to nebezpečné vzhledem nepřirozenému vykřivení,to platí i pro legpress (umilaterální trénink ani HIT trenéři nedoporučuji) ale na nohy se mi to líbí a je to sakra tvrdý trénink.O Stabilizatory core se dostatečně postarají dřepy a mrtvola....Unilaterálně používám jen výpony v sedě a je to nej cvik pro kontrakci.. (Při unilaterálním treninku lépe ten sval procítíš alépe se člověk soustředí)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
4.TÝDEN
19.prosince 2015
Sobota
TRÉNINK 4
DŘEPY (pomalá kontrolovaná rychlost opakování)
zahřívací série
15 x 40kg , 15 x 60kg
pracovní série s max. úsilím
7 x 110kg (8. opakování FAIL-nedokončeno)
v supersérií
PULLOVER (verze na hrudník - rychlost opakování 5/5)
pracovní série
9 x 26kg
KLOPENÍ ZÁPĚSTÍ NADHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
11 (11. op. bylo statické) x 15kg
KLOPENÍ ZÁPĚSTI PODHMATEM (rychlost opakování 4/2/4)
10 (10. op. bylo statické) x 27.5kg
Délka tréninku 16 minut 43 vteřin
Na dřepy používám úzký postoj (Platz styl).Příští sobotu podle programu FULLBODY trénink v Relaxu se sparingem + video z tréninku.
''Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální''
- Mike Mentzer -
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
186-187cm
89,7kg (nalačno)
První zkouška focení,nekvalitní fotky (vypadá to,že jsem fotil bramborou),budu pracovat na lapších fotkách a nasvícení....
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
Každou tréninkovou sobotu -> celý volný den
První dvě jídla dne:
1. jídlo - oves 150g +protein ALLMAX ALL WHEY 2 odměrky + instantní krupice 50g + proteinové tyčinky 2ks + perníkové koření 1 lžíce + rum 2 lžíce + rozinky hrst + kakao 2 lžíce + instantní káva 1 lžička + rozemleté piškoty 2 lžíce + mléko plnotučné 250ml
2. jídlo - batáta 1 ks cca 600g + jasmínová rýže 100g + hovězí zadní mleté 300g + okurka 3ks + vejce na tvrdo 2 ks + eidam 100g + protlak 100g + kečup Kand 3 lžíce + Sriracha hodně
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
hele ty sem dáváš citát svojeho mentora
| citace: | | 'Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální'' |
ty trénuješ každých 168 hodin takže tvůj pokrok musí být ultramaxisupermegainfraunikátní...
ne?
anebo jsou to reklamní žvásty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 4:23 pm Předmět: |
|
|
| mentzers boy napsal: |
186-187cm
89,7kg (nalačno)
První zkouška focení,nekvalitní fotky (vypadá to,že jsem fotil bramborou),budu pracovat na lapších fotkách a nasvícení.... |
prosimte nevymlouvej se na kvalitu fotek. Nemusels je tak debilne zmensovat, ale dat je sem v normalni velikosti, kde by bylo jasne videt, ze vypadas naprosto mizerne a ze progress z tohohle treninku je v lepsim pripade nula _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | hele ty sem dáváš citát svojeho mentora
| citace: | | 'Jednou jsem pochopil princip frekvence, okamžitě jsem přešel u všech mých klientu z tréninku každých 48-72 hodin na trénink každých 96-120 hodin a zlepšení jejich pokroku bylo naprosto fenomenální'' |
ty trénuješ každých 168 hodin takže tvůj pokrok musí být ultramaxisupermegainfraunikátní...
ne?
anebo jsou to reklamní žvásty? |
jsou to citáty MM,to je vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
Sobota->Jídlo 3,4 a 5
3.jídlo->krupice + ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka + nugeta 1 lžíce
4.jídlo->palačinky (2dcl plnotučného mléka + 2 vajca + 2cl rumu + 55g mouky + 5g vanilinového cukru + 2 lžičky hnědého cukru + kůra z citronu) + jahodový džem
5.jídlo->oves 100g + ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka + 1 proteinová tyčinka + 1 lžíce holandského kakaa + 1 lžička pernikového koření
Zítra opět 1 jídlo za den v 1800 (hovězí zadní,vejce,zelenina,sýr,jogurt,arašídy,tvarůžky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 12:44 am Předmět: |
|
|
cvičíš jak buzna, žereš jak buzna, vypadáš jak buzna.
sorry ale ty bydlíš v cukrárně? chlapi žerou maso a vajíčka... neřeknu dát si jednou za čas něco sladkýho, ale žrát to pětkrát denně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
Hulkie-zrovna nedávno jsem si říkal jaká změna v přístupu k lidem u Tebe nastala a tohle tedy pobavilo. Starý dobrý Hulkie:o)
Já bych to tak nebral. Třeba nám za kvartál vytře zrak dalším inbody, kde budou dvě kila svalů nahoře při stávajícím tuku. Sám to nevidím reálně, ale zase - baví se tím a pořád je to zdravější než chodit občas chlastat:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
asi tam mělo být cvičíš jako holka - jíš jako holka - vypadáš jako holka.
co to proboha je, pětkrát denně kašička a palačinky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
No, co Ti na to mám říct, když chci zachovat dekorum?:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|