dřep -na široko, pracovky s páskem
-rozcvičení (12xosa,8x55,6x95,2x2x135,2x155)
2x175 2x175 -video (pocitově nejtěžší serie) 2x175 2x175 -rozcvičení začalo úplně parádně a vypadalo to, že to dneska půjde všechno krásně... pak na mně ale přišla sračka a to hned dvakrát... dost mně to rozhodilo a jelikož jsem šel rovnou potom na prvních 175, tak to úplně ztratilo dynamiku, která v těch rozcvičovacích serkách byla na zádech bylo těch 175 těžký jako celej barák... kdybych nevěděl kolik tam je, tak bych si myslel, že 200+ tohle + fakt že za mnou nikdo nestál mělo docela velkou roli v ne zrovna uspokojující hloubce... skrátka jsem se bál, že se něco posere na těch videích pak ta hloubka vypadala líp, než jsem si původně myslel že byla (což neznamená, že bych s ní byl spokojenej... naopak) a zase tak těžký to nebylo (až na tu 2. serku), takže velká spokojenost... velký PR a až na ty děsně dlouhý pauzy v kterých by kdekdo zvládnul celej trénink (8-10min), mega super výsledek
přední dřep -v pracovkách pásek
-rozcvičení (5x55,5x95)
5x125
5x125
5x125
5x125 5x125 -poslední opakování vytlačeno jenom silou vůle (který to trvalo asi tak hodinu, než jsem to dostal nahoru )
-těžší než jsem čekal (jsem hold optimista), ale jinak spokojenost... určitě PR na 5x5 a bude tam i rezerva když to nepůjdu po dřepech při rozcvičování s 55kg jsem si nějak nejspíš hnul s pravou kyčlí (prostě mně začala bolet), což pak bylo cítít trochu i mrtvol... snad to bude v pohodě, nevypadá to na nějakej problém
mrtvola
8x40 -klasika
5x80 -klasika
5x100 -klasika
5x100 -sumo
5x120 -sumo - až sem pěkně technicky
5x140 -sumo, pásek, technika od 3. opakování už odešla neznámo kam -technická krize pokračuje je sice fakt, že po těch všech dřepech se nic moc jinýho čekat nedalo, ale sere mně to víc než cokoliv jinýho
dneska moc pěknej trénink... je sice pravda, že to bylo strašně dlouhý a náročný, ale jeden z nejlepších tréninků co jsem zažil sparing bohužel nedorazil (já to čekal... zmrd jeden ), takže opět bez jištění a povzbuzování... naštěstí sem dneska byl plnej energie a 400mg koffeinu to hezky doplnilo na předních dřepech už únava začala, ale ještě se to docela dalo
celkový čas 2:36 všechno to protahování, rozcvičování, uklízení, sraní atd. zabralo docela hodně času, ale dneska jsem to fakt přehnal... dřepy z toho byly asi polovina... docela mi trvalo vypínat a zapínat kameru, vybírat vhodnou hudbu, motat bandáže na zápěstí,...
váha po tréninku 77,7kg vážil jsem se asi 7x a přesunoval váhu z místa na místo, jestli není něco špatně je sice pravda, že jsem před tím byl 2x na záchodě a za ten trénink toho musel vypotit fakt hodně (propotil jsem 3 trika a mikinu), ale minimálně 1-2 jídlo a nejmíň 0,5l vody co jsem vypil po tréninku jsem v sobě ještě musel mít, takže to vypadá, že úplně na lačno to bude sahat k hodnotám pod 77kg
tady je to video koukám, že se už nutně potřebuju nechat ostříhat
Silu mas, na svoju vahu a vek teda riadne naloze.
A nie, ze by som chcel byt nejaky rypal, lebo vykony uctyhodne, ale ta hlbka by sa este dala zlepsit, to zasa hej Podumaj nad tym.
Inak hecovacka pred drepmi pekna
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
A nie, ze by som chcel byt nejaky rypal, lebo vykony uctyhodne, ale ta hlbka by sa este dala zlepsit, to zasa hej Podumaj nad tym.
zlepšit by se určitě dala na druhou stranu nikdy to nebude zase o tolik lepší, protože dělám ten dřep dost na široko a tak se na tu hloubku co třeba jezdíš ty nikdy nedostanu... těch 175 to bylo ale fakt špatný... třeba u těch rozcvičovacích to bylo všechno pěkně pod paralel příště už dám asi bandáže a tam bude ta hloubka lepší, slibuju
decarabas napsal:
Inak hecovacka pred drepmi pekna
když se nenahecuju, tak dřepuju polovinu kdybych sem dal celý video tak by jste se asi dost zasmáli... vždycky chodím po pokoji sem a tam klidně i několik minut, než začne část hudby na kterou čekám
když se nenahecuju, tak dřepuju polovinu kdybych sem dal celý video tak by jste se asi dost zasmáli... vždycky chodím po pokoji sem a tam klidně i několik minut, než začne část hudby na kterou čekám
Toto mám íplne rovnako. S tým rozdielom, že mám na ušiach slúchadlá, takže nikto netuší, či aj niečo počúvam, alebo som sa už úplne pomiatol a počujem hlasy Ono to asi zdiaľky vyzerá divne, keď funím ako debil a plieskam sa po stehnách do rytmu haky, ktorú počujem len ja Ale tak, no, psychická príprava je potrebná, to bez debaty.
K šírke drepov - má nejaký svoj špecifický dôvod? Príprava na dres?
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
taky sem používal sluchátka, ale pak mi někdo ukradnul mp3 (nebo sem jí možná ztratil, ale radši to svedu na někoho jinýho) haka asi nemusí být špatná když nad tím tak přemýšlím... já mám nastahovaných asi 70 motivačních videí a jedu je furt dokola oblíbená je GET UP od StaneTMI, ta má dobrej rozjezd
šířka důvod určitě má příprava na dres je spíš takovej bonus navíc (ještě teda ani nejsem rozhodnutej jestli dres budu používat, ale je to dost možný) dělám je hlavně kvůli tomu, že tam nedávám tolik kolena dopředu a i tam mám lepší pozici páteře atd. prostě mi přijde že si tím míň kurvím klouby a páteř a abych nezapomněl tak tím i zvedám o trochu víc... a celkově mi přijdou prostě lepší nechodím to zase úplně nějak extra naširoko, nohy dávám na maximum co mně pustí stojan (93cm)
jak píše Carabas... pořádné balíky jak na zadní, tak i na čelňáky, na technice pracuješ... pěkný potenciál
díky balíky teprve přijdou až dám bandáže půjdu dvojky kam až to půjde, tak snad se dostanu přes 190 a ty čelňáky jsou spíš tvoje parketa, jsi na nich úplně jako mašina 150 bez pásku bych nedal ani kdyby carabas na koze jezdil (doufám že se to tak říká)
úterý 29.12. -asi hodina ping-pong a asi 300m zoufalého pokusu o běh po včerejším tréninku (a 400mg koffeinu) jsem nemohl přes 2 hodiny usnout a jsem totálně rozbitej a zničenej
došlo ke změně názvu logu, jelikož jsem se rozhodl, že s velkou pravděpodobností příští sezonu zůstanu v RAWce a s tím jak se to teď vyvíjí ještě přemýšlím jestli směřovat do 75 nebo 83 kategorie... to znamená že 666kg total je téměř nereálný a radši než zaslepenou honbou za kilogramy se budu snažit co nejvíc a nejlíp fyzicky rozvíjet, dobře se připravit a zůčastnit se aspoň 4 závodů (a samozřejmě je vyhrát a udělat nějaký svěťáky ) ale hlavně dělat co mně baví a nezranit se u toho... cesta bude dlouhá a nebylo by pěkný zkurvit si to v 17ti
do novýho roku samozřejmě nějaký cíle budou a nebude jich málo... ještě si to promyslím, ale nejspíš budou vypadat nějak takhle
-vysvětlivky: (střízlivý cíl) (jsem magor)
dřep 240 250 (pásek a bandáže)
dřep bez pomůcek 200 210
dřep přední 170 180 (pásek)
mrtvý tah 250 270 (pásek a možná trhačky)
mrtvý tah technicky 200 220
benchpress 130 140
military press 95 100
nadhoz 110 120
shyby 50 60 5x30 5x35
dipy 80 90 5x60 5x70
bicepsový zdvih 100 (prasotechnicky)
pokud by náhodou byl čas a chuť, tak bych až bude pěkně možná občas i zašel trochu zaběhat, takže dám i tam nějaký cíle (nemyslím si, že se k tomu dostanu, ale co kdyby náhodou)
100m 0:13
400m 0:58
1000m 3:00
dálka 5,2m
a když už jsme u těch cílů, tak bych rád dal zase human flag a bez sebemenších problémů muscle-up
do novýho roku trochu předčasně všem hodně štěstí, svalů, výkonů a všeho ostatního
jako bonus je tu moje oblíbená benchpressařka
zatím zvedá víc než já, takže je to jedna z největších benchových motivací... a nechutně mi připomíná bejvalku
zlepšit by se určitě dala na druhou stranu nikdy to nebude zase o tolik lepší, protože dělám ten dřep dost na široko a tak se na tu hloubku co třeba jezdíš ty nikdy nedostanu...
Je tam vidět, jak se u paralelu zastavíš, místo aby ses do toho hezky posadil a nechal se vyhoupnut nahoru. Já to taky takhle dlouho dělal a pořád k tomu mám sklony, když je ta váha těžká. Krátkodobě ti to umožní zvednout víc, ale dlouhodobě je to cesta špatným směrem - jednak začneš mít problém s hloubkou, ale hlavně to není moc dobré na kolena. Trik je právě v tom naučit se rozložit tu zátěž hlavně v dolní fázi přes celá stehna až k zadku tak, aby se všechny ty svaly napnuly jako pružiny a vymrštily tě samy nahoru, jako když natahuješ prak. Samozřejmě, líp se to říká a hůř se to dělá. :) Někomu v tomhle pomáhají stopky dole, já na to začal přicházet až s tím, když jsem si začal hlidat tempo - pomalu dolů, soustředit se na zapojení svalů, a pak rychle nahoru, jakmile se maximálně napnou. Když se to naučíš, zjistíš, že je paradoxně jednodušší pustit to o pár centimetrů níž, protože pak vystřelíš nahoru rychleji.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Je tam vidět, jak se u paralelu zastavíš, místo aby ses do toho hezky posadil a nechal se vyhoupnut nahoru. Já to taky takhle dlouho dělal a pořád k tomu mám sklony, když je ta váha těžká. Krátkodobě ti to umožní zvednout víc, ale dlouhodobě je to cesta špatným směrem - jednak začneš mít problém s hloubkou, ale hlavně to není moc dobré na kolena. Trik je právě v tom naučit se rozložit tu zátěž hlavně v dolní fázi přes celá stehna až k zadku tak, aby se všechny ty svaly napnuly jako pružiny a vymrštily tě samy nahoru, jako když natahuješ prak. Samozřejmě, líp se to říká a hůř se to dělá. :) Někomu v tomhle pomáhají stopky dole, já na to začal přicházet až s tím, když jsem si začal hlidat tempo - pomalu dolů, soustředit se na zapojení svalů, a pak rychle nahoru, jakmile se maximálně napnou. Když se to naučíš, zjistíš, že je paradoxně jednodušší pustit to o pár centimetrů níž, protože pak vystřelíš nahoru rychleji.
jo úplně tě chápu, snažím se to tak dělat akorát když mám pak tu váhu na zádech tak se často bojím dolů a pak se to celý posere i s hloubkou i technikou... budu asi potřebovat buď čpavek nebo zapracovat na psychice
jo úplně tě chápu, snažím se to tak dělat akorát když mám pak tu váhu na zádech tak se často bojím dolů a pak se to celý posere i s hloubkou i technikou... budu asi potřebovat buď čpavek nebo zapracovat na psychice
ano je to naumova možná bych to zvládnul taky, ale furt je to holka a navíc mladší jak já... a je to kundička, což se u benchpressařek moc často nevidí hold rusko je rusko... tam to chodí všechno trochu jinak
Teď koukám na ty cíle; do dřepů a pozvedů ti nebudu mluvit, ale k těm ostatním - poměr mezi military a benčem bývá obvykle 1: 1.5 až 1.7, takže buď uber jedno nebo přidej druhé; 50 shybů v kuse je opravdu hodně, já dával 30 v poměru k 5 x 1,5 bw, a 80 dipů je taky dost, já jich dal 60 v době, kdy jsem dal 5x80 při bw kolem 87.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru