|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:05 am Předmět: |
|
|
v 17ti bejvalku, jooj, to sú problémy ťažké heh, úprimne, tie ciele sú pekné blbiny, najviac ma však dostalo mŕtvy ťah a mŕtvy ťah technicky, môj osobný tip, na konci roku už ani cvičiť nebudeš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Teď koukám na ty cíle; do dřepů a pozvedů ti nebudu mluvit, ale k těm ostatním - poměr mezi military a benčem bývá obvykle 1: 1.5 až 1.7, takže buď uber jedno nebo přidej druhé; 50 shybů v kuse je opravdu hodně, já dával 30 v poměru k 5 x 1,5 bw, a 80 dipů je taky dost, já jich dal 60 v době, kdy jsem dal 5x80 při bw kolem 87. |
bench mi prostě nejde... rád bych tam přidal, ale mám ho prostě slabej a ty shyby a dipy nejsou kolik v kuse, ale jeden a s danou váhou (čili shyb s 50kg a dip s 80kg) to by byly výkony s trochu jinýho vesmíru na mně... 50 shybů a 80 dipů
turakam no nic extra vážnýho to nebylo, ale furt jí nemůžu dostat z hlavy a mrtvolu technicky vůbec nedávám, takže se jí budu snažit co nejvíc zlepšit do tý techniky, ale samozřejmě že až budu chtít dát váhu tak jebat techniku a prostě to tam narvu třeba někde na závodech a věř mi že na konci roku cvičit budu... nejsem ten tip sráče co přestane po chvilce...
judson docela si na většinu věřím a furt je podle mně lepší si dát ty cíle větší a jít si za tím nemám rád biceps, takže když ho jednou za ten měsíc cvičím, tak aspoň s nějakou váhou
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 8:58 am Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | | Magumi napsal: | | Teď koukám na ty cíle; do dřepů a pozvedů ti nebudu mluvit, ale k těm ostatním - poměr mezi military a benčem bývá obvykle 1: 1.5 až 1.7, takže buď uber jedno nebo přidej druhé; 50 shybů v kuse je opravdu hodně, já dával 30 v poměru k 5 x 1,5 bw, a 80 dipů je taky dost, já jich dal 60 v době, kdy jsem dal 5x80 při bw kolem 87. |
bench mi prostě nejde... rád bych tam přidal, ale mám ho prostě slabej a ty shyby a dipy nejsou kolik v kuse, ale jeden a s danou váhou (čili shyb s 50kg a dip s 80kg) to by byly výkony s trochu jinýho vesmíru na mně... 50 shybů a 80 dipů
turakam no nic extra vážnýho to nebylo, ale furt jí nemůžu dostat z hlavy a mrtvolu technicky vůbec nedávám, takže se jí budu snažit co nejvíc zlepšit do tý techniky, ale samozřejmě že až budu chtít dát váhu tak jebat techniku a prostě to tam narvu třeba někde na závodech a věř mi že na konci roku cvičit budu... nejsem ten tip sráče co přestane po chvilce...
judson docela si na většinu věřím a furt je podle mně lepší si dát ty cíle větší a jít si za tím nemám rád biceps, takže když ho jednou za ten měsíc cvičím, tak aspoň s nějakou váhou |
No myslím, že Turakam netvrdí, že si sráč, ale že si skôr urveš hamstring alebo zlomíš chrbticu Ja si naopak myslím, že to vydržíš (aj keď k cieľom sa nevyjadrujem), keď si ustrážiš techniku a ego.
Zo ženských si ťažkú hlavu nerob. Prídu iné. A do*ebú ťa ešte viac, na to treba získať nadhľad. V 17tich má človek sklony svoje problémy dramatizovať, ale ver mi... fakt to žiadne problémy nie sú .
Ad bench - to bude podľa mňa v technike. Pri drepe to nejak vyrveš cez chrbtát, pri mŕtvole to vycukáš, ale pri benchi na teba proste tá činka spadne a ty nemáš zatiaľ ramená ani tricáky, aby si to vyrval cez to. Chce to sústrediť sa na techniku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 9:11 am Předmět: |
|
|
Já mu věřím - třeba to jednou dotáhne až na paralympiádu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | No myslím, že Turakam netvrdí, že si sráč, ale že si skôr urveš hamstring alebo zlomíš chrbticu Ja si naopak myslím, že to vydržíš (aj keď k cieľom sa nevyjadrujem), keď si ustrážiš techniku a ego. |
techniku si snažím hlídat a ego taky a cíle vždycky strašně přeháním...
| decarabas napsal: | Zo ženských si ťažkú hlavu nerob. Prídu iné. A do*ebú ťa ešte viac, na to treba získať nadhľad. V 17tich má človek sklony svoje problémy dramatizovať, ale ver mi... fakt to žiadne problémy nie sú . |
žádný problémy to sice nejsou, ale stejně mně to fakt mrzí... jsem takovej ten tip co to s holkama vůbec neumí a chybí mi vždycky sebevědomí když se mám bavit s nějakou pěknou holkou a v kombinaci s mím ksichtem jsem prostě totální tragéd (nebo se tak teda aspoň vnímám), takže když jsem to konečně dal dokupy s holkou co sem jí rok miloval (a co je fakt pěkná a chytrá) a pak sem to svím nízským sebevědomím a tím že jsem se v její přítomnosti choval jak vystrašenej kokot totálně posral a vůbec se nedivím, že to se mnou skončila takže vždycky když si na to vzpomenu tak jsem nasranej na sebe, že sem to zkurvil jak nejvíc to šlo... takže celej ten problém je v tom, že vím že jsem to já celý totálně posral a kdybych si trochu víc věřil, tak sem jí mohl teď šukat no aspoň mám víc času na cvičení
| decarabas napsal: | | Ad bench - to bude podľa mňa v technike. Pri drepe to nejak vyrveš cez chrbtát, pri mŕtvole to vycukáš, ale pri benchi na teba proste tá činka spadne a ty nemáš zatiaľ ramená ani tricáky, aby si to vyrval cez to. Chce to sústrediť sa na techniku. |
zkusím ještě zapracovat na tý šířce úchopu a možná brzo nějaký dotlaky atd. za chvilku jdu benchovat, tak snad to dneska půjde...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | mně se ty Tvé cíle líbí když budeš dva roky nabírat hmotu, tak je část reálná... zvláště po té, co jsme všichni viděli, co tam seš schopen narvat bez ohledu na techniku |
díky nabírat hmotu teď asi moc nebudu, jak tak koukám na váhu, tak bych to spíš směřoval do 75kg kategorie, ale to ještě uvidím... každopádně po sezóně 2016 bude velkej objem a chtěl bych se postupně (tak do 2 let) dostat ke 100kg, abych pak v juniorech už byl trochu větší snad to půjde za ty 2 roky naturálně, protože nabírat mi nikdy moc nešlo... a sypat v 17ti nebo 18ti fakt nehodlám (jsem sice magor, ale ne zase tak velkej)
a ještě k těm cílům... já ty cíle beru spíš jako takový "přání" co bych chtěl dát, takže to vždycky jsou velký čísla (jsou to takový čísla, co si myslím, že jsou reálný když všechno půjde pěkně)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
středa 30.12. - odpoledne jedeme pryč, takže jsem musel trénink přesunout na dopoledne dopoledne mi to nikdy nesvědčí
benchpress -do 3. pracovní stopky
-rozcvičení (10xosa,8x45,5x75,2x95,1x105)
2x100 (+1)
2x100 (+1)
3x100 -odtuď srát na stopky... prostě to dneska nejde
3x100 (+1 do kterýho mi brácha hrábnul, ale možná bych ho dal )
-rozhodně to nebylo podle představ... minulej trénink tam stovka lítala jedna radost a dneska najednou těžký jak nevímco možná je to částečně díky "skvělímu" pomocníkovy bráchovy, kterej když to zvedal ze stojanu (kterej je mimochodem u mojí lavice debilně vzadu, takže se to z toho strašně blbě zvedá když člověk leží na lavici a navíc je moc úzká) tak mně vždycky úplně rozhodil a musel jsem se na tý lavici znova srovnávat... krom toho mi do toho často úplně zbytečně hrábnul nebo mi to bral po 2. opakování ruku do ohně bych za to nedal, ale řekl bych, že kdyby za mnou byl sparing tak bych to dal i se stopkama... už se těším až skončí ty prázdniny a zase začne jezdit , protože tohleto je hrůza na druhou stranu, jsem rád že tam byl aspoň brácha, jinak bych teď možná byl furt na lavici s činkou na sobě
military press -v sedě, za hlavou
10x15
6x35
6x45
3x6x55
-neuvěřitelně těžký, ale ramena u toho krásně zabíraj a vůbec se neprohejbám tohle teď budu na nějakou dobu jezdit, je to fajn varianta a snad se tím zlepší ten můj záklon u klasických pressů všimul jsem si, že u toho mám jedno rameno níž... ke konci už jsem si na to dával pozor, ale budu se na to teď muset zaměřit abych to srovnal
dipy s BW+35kg
11
9
8
8
-nešlo to sice jak jsem doufal, ale tak s tím nic nenadělám... švihadlo na který tu váhu dávám zatím pěkně drží, takže super nevím co budu dělat až už to nevydrží, páč opasek si kvůli tomu kupovat zatím nechci
extenze na triceps v leže
5x27
5x37
1x47 -to už bylo moc
5x37
-posledně mně z toho tricák bolel (pozitivně) asi 3 dny, tak jsem to dneska dal taky... sice mně z toho bolej šlachy na lokti, ale asi to budu dávat, protože potřebuju zasílit tricáky
trénink nepříjemnej už od samího začátku... dopoledne trénuju nerad a hned první cvik nešel vůbec dobře nějak sem to dojel, ale mizérie veliká...
celkový čas 1:58
když jsem teď nějaký to kilo shodil, tak jsem si dal nějaký orientační měření pas zatáhnutý 72cm , hrudník nezatnutý vydechnutý cca 110 (zatnutej si sám nezměřím...), ruka 39 , noha 63 (tady se to dost zmenšilo... možná tam bylo při posledním měření dost vody, nebo to bylo pumpnutý, protože jsem měřil i 66cm)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 4:39 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 31.1. -trénink nebyl v plánu, ale nakonec mně bratránek strhnul sebou do fitka... dali sme jenom tak něco na pocit, proto je ten trénink tak divně postavenej  fitko sice nebylo vyloženě špatný, ale dřepovací stojan (a zároveň místo pro mrtvoly) nebyl vůbec dobře umístěnej a dost debilní.... asi moc nepočítaj, že to někdo v dnešní době cvičí
biceps
- shyby - 5xBW 5x10 5x20 3x30 (všechno stopky nahoře i dole)
- jednoručky - 13 15 18 20 20 18 15 13 15 13  opakování nepamatuju
- EZ - pár serek se 30kg
- scottovka přes kladku - 5 7 7 8 4 (nevím váhu, v tom fitku byly jenom čísla cihliček...)
určitě nejdelší trénink bicepsu v životě bylo to ale docela fajn... shyby sem čekal lepší, ale dost sem cítil včerejší trénink... zbytek na pocit a nečekaně to nebylo tak hrozný... stejně mně ale lákaly dřepy a tak sme to jeli tak dlouho hlavně kvůli zabranýmu stojanu
dřep -nebylo vůbec v plánu... měly být jenom ruce  nakonec se to trochu zvrhlo - bez pásku
-rozcvičení
5x100
3x130
5x100
4x100 přední
5x80 přední
-nohy i záda ještě bolely, takže sem ani žádnou váhu nedával... hrála příšerná hudba a před stojanem bylo zrcadlo, což mně záhadným způsobem rozptylovalo a kurvilo techniku (zajímavý je, že dřív bych bez zrcadla dřepovat nemohl... doma sem si odvyknul a teď bych zase nemohl dřepovat se zrcadlem) za mně teda hrůza, ale bratránkovy sem lehce poupravil techniku a dal si PR 100kg
legpress -když už jsme načali ty nohy, tak sme šli na legpress... aspoň si to dám po dlouhý době
6x150
6x200
6x250
4x300
-nesedlo to sice zrovna dobře, ale bylo to fajn... lehce sem cítil kolena, protože ve fitku byla docela zima a já neměl nic jinýho než kraťasy v čem by se dalo cvičit 300kg bez problému, takže cíl splněn
lýtka -nemá cenu se rozepisovat
břicho -nějaký sedlehy, asi milion způsobů  bylo to fajn
trénink sice divnej, ale fajn
celkový čas +- 2 hodiny
tréninkem to dobrý skončilo... večer přišlo neplánovaný chlastání, doma se možná trochu rozepíšu, teď nemám tolik času
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:08 pm Předmět: |
|
|
tak slibovaný zážítky z přechodu roku 2015 na 2016  jenom doufám, že se to nedostane do nesprávných rukou
takže všechno to začalo po posilce, kdy jsme se rozhodli, že budu spát u bratránka doma... pak jsme asi hodinu strávili vymýšlením plánu, jak to všechno uděláme už dopředu bylo totiž domluvený, že zbytek jeho rodiny pojede pryč a on bude doma s přítelkyní... nakonec jsme se uchýlili k geniálnímu plánu, jak to všechno vyřešit já sem nechtěl venku mrznout a on si chtěl zašukat, takže nám nezbylo nic jinýho, než trochu zalhat... jeho holce jsme řekli, že mám přijet okolo 9ti ve skutečnosti jsem ale měl zůstat v bytě aniž by o tom věděla (asi by nebylo úplně dobrý kdyby věděla že už tam sem) schoval jsem se teda v pokoji vedle kterýho byli a s velký nadšením jsem se pustil do hraní her na tabletu doprovázeným střídáním nesrozumitelným mulmáním a vrzáním postele nějak sem to vydržel do minuty M, kdy jsem se potichu vykradl z bytu ven pak sem ještě asi 20 minut čekal dole na chodbě a četl si všemožný domovní řády, co se dělo na schůzích atd. pak konečně nastal čas, aby přijel bratránek mikuláš šel jsem nahoru a přidal se do konverzace... taky jsme vypili becherovku, kterou jsme naprosto geniální smíchali s kofolou (po argininu největší hnus za dlouhou dobu) já, naprosto nezvyklej na tvrdší pití, už jsem se to docela cejtil, oni dva podle reakcí taky ještě jsme nějakou dobu povídali a pak jsme se vydali ven bratránkova holka byla úplně v pohodě, takže jsme se docela bavili... pak bylo načase hodit tam ještě něco, tak jsme dali šampaňský, to bylo okolo 11ti byla zima jako prase a tak jsme neseděli moc dlouho a vydali se na benzínku pro něco dalšího... když už, tak už vzali jsme víno a zatímco jsme jedli chipsy, tak jsme se seznámili s nějakejma 2 borcema u tý benzínky celej večer doprovázelo moje neustálí chcaní, většinou tak každých 20 minut pak jsme se vrátili zpátky do altánku a dali to víno nakonec jsme se rozhodli jít pro něco dalšího na benzínu (to už jsme se docela motali a smáli se každý píčovině), která ale byla zavřená... to měla mít non-stop tak jsme teda nic nekoupili, ale zato jsme se zase dali do řeči s těma 2 borcema byla to slušná prdel a fakt jsem si to užíval pak jsme se společně vydali do nejbližší hospody, že dáme ještě něco do třeté nohy tam měli ale nějakou (vypadlo to že důchodcovskou) tancovačku a chtěli vstupný 100 za jednoho tak jsme šli ven a pokračovali v zábavný konverzaci a já v neustálém chození na záchod pak přišel novej rok a vzájemný přání všeho dobrýho do novýho roku doprovázený hromadou rachejtlí po tý chvilce napjatýho očekávání jsme se vydali někam směr centrum a zatavili se u nějakýho mostu po skoro hodině povídání jsme se rozešli s těma dvěma (jeden šel domů hrát něco na pc a druhej chtěl někam na pařbu) už nás přešla chuť chlastat a tak jsme šli na kebab a vyprovodit bratránkovu holku pak jsme šli domů a byli rádi, že jsme po těch asi 4 hodinách konečně v teple já to založil na zemi na koberci a tak spal asi až do 6ti do rána, než jsem si vzal spacák to je asi tak všechno, už tak je to dlouhý jak svině
díky týhle zkučenosti jsem si dal předsevzetí, že alkohol v roce 2016 nedám ani trošičku, tohle bohatě stačí na celej rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 02, 2016 12:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 02, 2016 9:41 am Předmět: |
|
|
Zlatíííík
A tak sa to sľubne rozbiehalo, keď si sa skryl vo vedľajšej izbe. Videl som... ehm... filmy, ktoré začínali podobne  A nakoniec nič. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:05 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | tomuhle říkáš skvělá pařba???
to asi budeš muset se mnou někdy zajít |
neříkal jsem tomu skvělá pařba vím, že to nebylo nic extra, ale prdel byla... ani jsme nechtěli se zlejt nějak hodně...
decarabas taky sem viděl a původně se bratránek chtěl zeptat, jestli nebude chtít do trojky, ale to jsem mu radši rozmluvil (a asi to stejně nemyslel úplně vážně)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|