DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...takže je tam - jak píšu - totálně naprd :o) Postrádá to význam. Můžeš za ním stát a kopírovat jeho pohyb s rukama 5 cm od jeho těla (pod prsama). 165 kg není tolik, aby to spotter nedal. Netaháš 165 kg + dřepujícího. Víc jak 50-60 kg by to nebylo. Buď si to pojistím, aby mi to k něčemu bylo, nebo tam toho spottera netahám. Postrádá svůj význam.

Abych pravdu řekl, tak jsem taky předpokládal, že když failnu, tak mě zvedne, ale asi hrálo svou roli to, že byl o hlavu menší a taky to, že jsem se tý váhy dost leknul a v hlavě jsem to vzdal úplně a instinktivně jsem se snažil činky zbavit. Zbytečně tam nebyl určitě. Minimálně to je psychická pomoc, že za tebou někdo stojí a taky mě tam chytnul když jsem padal dozadu. Třeba kdyby tam nebyl, tak bych se praštil hlavou o tu jeho činku, kterou tam měl za mnou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)

"Láďa Hruška" (0.týden)

Záda

Mrtvý tah

10x60kg
5x100kg

12x115kg
2x165kg
10x125kg
4x155kg
8x135kg
6x145kg

Zkoušel jsem dnes sumo. Zatím to je o něco těžší než to polosumo, ale cítím, že potenciál do budoucna to má rozhodně větší. Jinak mě dost nasralo, že to dnes bylo pocitově dost těžký na to, že mám příští týden začít s o 10kg těžší vahou.

Přítahy VČ s V držákem

6x60kg
6x60kg
6x60kg
6x60kg

Píšu jen váhu v kotoučích. Nejdřív jsem tam naložil 80kg, ale to bylo teda zkurveně těžký. Těch 60 bylo akorát a 70 příští týden taky bude akorát.

Shyby

8x
8x
8x
8x

Hmm tak shyby šli do hajzlu - jsem moc tlustej.

Stahování kladky za hlavu

12x50kg
12x50kg
12x50kg

Triceps

Kliky mezi lavičkami

6x50kg
6x50kg
6x50kg
6x50kg

Na pohodu

Tlaky s JČ ve stoje

10x21kg
10x21kg
10x21kg
10x21kg

Hodnocení tréninku: Špatný - už od rána jsem se cejtil na hovno. Ze začátku mě strašně rozsekaly ty mrtvý tahy, ale pak se to zlepšilo. Snad to bude příští týden lepší.
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Abych pravdu řekl, tak jsem taky předpokládal, že když failnu, tak mě zvedne, ...

dobře, že jsi sem to video dal, poučná ilustrace, když je spotter nedůrazný (nebo jak to vyjádřil Deadlift). mohl stát blíže a kopírovat, ale je vidět, že i tak zareagoval včas, jenom ne v potřebném rozsahu - a bylo tam dost času Tě pořádně popadnout a zvednout a s takovým supportem bys to určitě nezahodil. ale tak všechno je potřeba se naučit...
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výkony nejsou vůbec špatný. Hlavně dřep je slušnej a pěknou technikou.
Ten tvůj minulý cyklus měl hlavu a patu a je to na těch maximech znát.

Akorát nechápu, proč jsi v Eaglu nešel ty dřepy v jednom z těch závodních stojanů, který mají nastavitelný bezpečnostní zarážky.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Výkony nejsou vůbec špatný. Hlavně dřep je slušnej a pěknou technikou.
Ten tvůj minulý cyklus měl hlavu a patu a je to na těch maximech znát.

Akorát nechápu, proč jsi v Eaglu nešel ty dřepy v jednom z těch závodních stojanů, který mají nastavitelný bezpečnostní zarážky.

Nevěřil bych, že to kdo kdy napíše, že ten trénink měl hlavu a patu Dřepy jsem nějak automaticky šel dělat tam, kde jsem je dělal vždycky když jsem byl v eaglu - síla zvyku. I když jsem si moc dobře uvědomoval, že tam nemám žádnou pojistku. Sice jsem tím riskoval jak vidno, ale zase si nemyslím, že jsem tam měl takovou váhu, abych se s ní zranil. Samozřejmě stát se může ale vždy cokoliv.
marzochi

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2016 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...takže je tam - jak píšu - totálně naprd :o) Postrádá to význam. Můžeš za ním stát a kopírovat jeho pohyb s rukama 5 cm od jeho těla (pod prsama). 165 kg není tolik, aby to spotter nedal. Netaháš 165 kg + dřepujícího. Víc jak 50-60 kg by to nebylo. Buď si to pojistím, aby mi to k něčemu bylo, nebo tam toho spottera netahám. Postrádá svůj význam.

Ano je tam naprd, s tím souhlasím, ale stojím si za tím, že ikdyby stál blíž a snažil se, tak to nejspíš dopadne stejně. Moje zkušenost je taková (190+), že jakmile tam z mojí strany je pokles dráhy a vypnou mě nohy, tak to de do klece i kdyby se sparing snažil sebevíc. 2x se mi stalo že sem prostě seděl se 180kg na zadech, za mnou korba jak hovado držel mě pod prsama, ale prostě sme s tou činkou nepohnuli ani o kousek a musel sem to hodit přez hlavu. Ta pozice ze který se to zvedá je pro oba dva strašně nevýhodná. Takže ano podcenil to, jistil špatně, ale ve vysledku myslim že by to moc velkej rozdíl nebyl.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)

"Láďa Hruška" (0.týden)

Nohy + Lýtka

Nohy

Dřepy

20x20kg
15x60kg
10x80kg

12x85kg
2x135kg
10x95kg
4x125kg
8x105kg
6x115kg

Docela nezvyk jet najednou takový objemy na dřepy, ale on to nějak půjde

Hackeny v leže

10x130kg
10x130kg
10x130kg
10x130kg

Bulharské dřepy

12x2.5kg
12x2.5kg
12x2.5kg

Zakopávání + Předkopávání

15x35kg + 15x35kg
15x35kg + 15x35kg

Lýtka

Výpony v MP

15x70kg
15x70kg
15x70kg
15x70kg

Hodnocení tréninku: Hned na začátku jsem se spotil a pak mi až do konce byla zima. Asi na mě něco leze.
jnerez

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý skoky ve vahách a počtech opakování v seriich dřepu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2016 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Zajímavý skoky ve vahách a počtech opakování v seriich dřepu.

Testuju
Dave1913

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Deadlift napsal:

Ano je tam naprd, s tím souhlasím, ale stojím si za tím, že ikdyby stál blíž a snažil se, tak to nejspíš dopadne stejně. Moje zkušenost je taková (190+), že jakmile tam z mojí strany je pokles dráhy a vypnou mě nohy, tak to de do klece i kdyby se sparing snažil sebevíc. 2x se mi stalo že sem prostě seděl se 180kg na zadech, za mnou korba jak hovado držel mě pod prsama, ale prostě sme s tou činkou nepohnuli ani o kousek a musel sem to hodit přez hlavu. Ta pozice ze který se to zvedá je pro oba dva strašně nevýhodná. Takže ano podcenil to, jistil špatně, ale ve vysledku myslim že by to moc velkej rozdíl nebyl.

Hlavně spotter musí stát těsně za tebou. Ještě než jsem viděl ten fail, říkal jsem si kde stojí, že nemá šanci tě vytáhnout. Takto to tahá rukama, když je přilepenej na tobě, zvedne skoro cokoli, rozhodně by tě vytáhl. Ale hlavní je, že se ti nic nestalo, měl jsem teda strach a necítil jsem se při sledování toho videa nejlíp
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, toho týpka bych za takový jištění zabil, si tam stál metr za tebou jak princezna, ještě štěstí, že si ti nic nestalo při tom odhazování, nevypadalo to zrovna moc příjemně
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)

"Láďa hruška" (0.týden)

Prsa + Ramena + Biceps

Prsa

Bench

20x20kg
10x60kg

12x77.5kg
2x115kg (stopky)
10x85kg
4x107.5kg
8x92.5kg
6x100kg

Tlaky s JČ incline

10x24kg
10x24kg
10x24kg
10x24kg

Ramena

Klokov pushpress

6x50kg
6x50kg
6x50kg
6x50kg

Upažování jednoruč + Rozpažování jednoruč

8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg

Biceps

Scotovka s EZ

6x30kg
6x30kg
6x30kg

S VČ ve stoje

10x25kg
10x25kg
10x25kg

Hodnocení tréninku: Dnes jsem se už cítil v pohodě nicméně → → →

→ → → Aktuální situace: Tenisovej loket se nelepší, úpon pravý kozi se nelepší a pravý rameno se nelepší. Něco z toho se i pocitově horší. Takže vyčkám do příštího týdne do středy a pokud se to nezlepší, tak budu nucenej si dát nějaké delší volno, abych to zahojil. Jo a taky uberu příští týden osmičkové a šestkové série, protože bych to jinak stoprocentně nedal.
nickname33

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už delší dobu sleduji tvůj log a po X měsících pořád nemůžu pochopit, proč vlastně cvičíš. 9 z 10 tréninků bylo na hovno, pořád na tebe něco leze, nebo jsi zraněný...a to jsi nedávno psal, jak ti nic není a tvůj trénink ti vyhovuje, i když ti to hodně lidí kritizovalo. Fakt by mě teda zajímalo, co tě k tomu vede a čeho chceš dosáhnout za takovou cenu. Samozřejmě tě neznám osobně a můj názor / otázka ti může být ukradená..
wondra

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle řeší každý ektomorfni natural. Pokud sám cvičis nějakou dobu tak si to musel vypozorovat: D
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Tohle řeší každý ektomorfni natural. Pokud sám cvičis nějakou dobu tak si to musel vypozorovat: D

Are you sure..?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: