|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 04, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...takže je tam - jak píšu - totálně naprd :o) Postrádá to význam. Můžeš za ním stát a kopírovat jeho pohyb s rukama 5 cm od jeho těla (pod prsama). 165 kg není tolik, aby to spotter nedal. Netaháš 165 kg + dřepujícího. Víc jak 50-60 kg by to nebylo. Buď si to pojistím, aby mi to k něčemu bylo, nebo tam toho spottera netahám. Postrádá svůj význam. |
Abych pravdu řekl, tak jsem taky předpokládal, že když failnu, tak mě zvedne, ale asi hrálo svou roli to, že byl o hlavu menší a taky to, že jsem se tý váhy dost leknul a v hlavě jsem to vzdal úplně a instinktivně jsem se snažil činky zbavit. Zbytečně tam nebyl určitě. Minimálně to je psychická pomoc, že za tebou někdo stojí a taky mě tam chytnul když jsem padal dozadu. Třeba kdyby tam nebyl, tak bych se praštil hlavou o tu jeho činku, kterou tam měl za mnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 04, 2016 3:12 pm Předmět: |
|
|
4.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)
"Láďa Hruška" (0.týden)
Záda
Mrtvý tah
10x60kg
5x100kg
12x115kg
2x165kg
10x125kg
4x155kg
8x135kg
6x145kg
Zkoušel jsem dnes sumo. Zatím to je o něco těžší než to polosumo, ale cítím, že potenciál do budoucna to má rozhodně větší. Jinak mě dost nasralo, že to dnes bylo pocitově dost těžký na to, že mám příští týden začít s o 10kg těžší vahou.
Přítahy VČ s V držákem
6x60kg
6x60kg
6x60kg
6x60kg
Píšu jen váhu v kotoučích. Nejdřív jsem tam naložil 80kg, ale to bylo teda zkurveně těžký. Těch 60 bylo akorát a 70 příští týden taky bude akorát.
Shyby
8x
8x
8x
8x
Hmm tak shyby šli do hajzlu - jsem moc tlustej.
Stahování kladky za hlavu
12x50kg
12x50kg
12x50kg
Triceps
Kliky mezi lavičkami
6x50kg
6x50kg
6x50kg
6x50kg
Na pohodu
Tlaky s JČ ve stoje
10x21kg
10x21kg
10x21kg
10x21kg
Hodnocení tréninku: Špatný - už od rána jsem se cejtil na hovno. Ze začátku mě strašně rozsekaly ty mrtvý tahy, ale pak se to zlepšilo. Snad to bude příští týden lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po leden 04, 2016 3:33 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Abych pravdu řekl, tak jsem taky předpokládal, že když failnu, tak mě zvedne, ... |
dobře, že jsi sem to video dal, poučná ilustrace, když je spotter nedůrazný (nebo jak to vyjádřil Deadlift). mohl stát blíže a kopírovat, ale je vidět, že i tak zareagoval včas, jenom ne v potřebném rozsahu - a bylo tam dost času Tě pořádně popadnout a zvednout a s takovým supportem bys to určitě nezahodil. ale tak všechno je potřeba se naučit...
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po leden 04, 2016 3:38 pm Předmět: |
|
|
Výkony nejsou vůbec špatný. Hlavně dřep je slušnej a pěknou technikou.
Ten tvůj minulý cyklus měl hlavu a patu a je to na těch maximech znát.
Akorát nechápu, proč jsi v Eaglu nešel ty dřepy v jednom z těch závodních stojanů, který mají nastavitelný bezpečnostní zarážky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 04, 2016 3:49 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Výkony nejsou vůbec špatný. Hlavně dřep je slušnej a pěknou technikou.
Ten tvůj minulý cyklus měl hlavu a patu a je to na těch maximech znát.
Akorát nechápu, proč jsi v Eaglu nešel ty dřepy v jednom z těch závodních stojanů, který mají nastavitelný bezpečnostní zarážky. |
Nevěřil bych, že to kdo kdy napíše, že ten trénink měl hlavu a patu Dřepy jsem nějak automaticky šel dělat tam, kde jsem je dělal vždycky když jsem byl v eaglu - síla zvyku. I když jsem si moc dobře uvědomoval, že tam nemám žádnou pojistku. Sice jsem tím riskoval jak vidno, ale zase si nemyslím, že jsem tam měl takovou váhu, abych se s ní zranil. Samozřejmě stát se může ale vždy cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: po leden 04, 2016 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...takže je tam - jak píšu - totálně naprd :o) Postrádá to význam. Můžeš za ním stát a kopírovat jeho pohyb s rukama 5 cm od jeho těla (pod prsama). 165 kg není tolik, aby to spotter nedal. Netaháš 165 kg + dřepujícího. Víc jak 50-60 kg by to nebylo. Buď si to pojistím, aby mi to k něčemu bylo, nebo tam toho spottera netahám. Postrádá svůj význam. |
Ano je tam naprd, s tím souhlasím, ale stojím si za tím, že ikdyby stál blíž a snažil se, tak to nejspíš dopadne stejně. Moje zkušenost je taková (190+), že jakmile tam z mojí strany je pokles dráhy a vypnou mě nohy, tak to de do klece i kdyby se sparing snažil sebevíc. 2x se mi stalo že sem prostě seděl se 180kg na zadech, za mnou korba jak hovado držel mě pod prsama, ale prostě sme s tou činkou nepohnuli ani o kousek a musel sem to hodit přez hlavu. Ta pozice ze který se to zvedá je pro oba dva strašně nevýhodná. Takže ano podcenil to, jistil špatně, ale ve vysledku myslim že by to moc velkej rozdíl nebyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 05, 2016 1:40 pm Předmět: |
|
|
5.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)
"Láďa Hruška" (0.týden)
Nohy + Lýtka
Nohy
Dřepy
20x20kg
15x60kg
10x80kg
12x85kg
2x135kg
10x95kg
4x125kg
8x105kg
6x115kg
Docela nezvyk jet najednou takový objemy na dřepy, ale on to nějak půjde
Hackeny v leže
10x130kg
10x130kg
10x130kg
10x130kg
Bulharské dřepy
12x2.5kg
12x2.5kg
12x2.5kg
Zakopávání + Předkopávání
15x35kg + 15x35kg
15x35kg + 15x35kg
Lýtka
Výpony v MP
15x70kg
15x70kg
15x70kg
15x70kg
Hodnocení tréninku: Hned na začátku jsem se spotil a pak mi až do konce byla zima. Asi na mě něco leze.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý skoky ve vahách a počtech opakování v seriich dřepu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:14 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Zajímavý skoky ve vahách a počtech opakování v seriich dřepu. |
Testuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:30 am Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Deadlift napsal: | | ...takže je tam - jak píšu - totálně naprd :o) Postrádá to význam. Můžeš za ním stát a kopírovat jeho pohyb s rukama 5 cm od jeho těla (pod prsama). 165 kg není tolik, aby to spotter nedal. Netaháš 165 kg + dřepujícího. Víc jak 50-60 kg by to nebylo. Buď si to pojistím, aby mi to k něčemu bylo, nebo tam toho spottera netahám. Postrádá svůj význam. |
Ano je tam naprd, s tím souhlasím, ale stojím si za tím, že ikdyby stál blíž a snažil se, tak to nejspíš dopadne stejně. Moje zkušenost je taková (190+), že jakmile tam z mojí strany je pokles dráhy a vypnou mě nohy, tak to de do klece i kdyby se sparing snažil sebevíc. 2x se mi stalo že sem prostě seděl se 180kg na zadech, za mnou korba jak hovado držel mě pod prsama, ale prostě sme s tou činkou nepohnuli ani o kousek a musel sem to hodit přez hlavu. Ta pozice ze který se to zvedá je pro oba dva strašně nevýhodná. Takže ano podcenil to, jistil špatně, ale ve vysledku myslim že by to moc velkej rozdíl nebyl. |
Hlavně spotter musí stát těsně za tebou. Ještě než jsem viděl ten fail, říkal jsem si kde stojí, že nemá šanci tě vytáhnout. Takto to tahá rukama, když je přilepenej na tobě, zvedne skoro cokoli, rozhodně by tě vytáhl. Ale hlavní je, že se ti nic nestalo, měl jsem teda strach a necítil jsem se při sledování toho videa nejlíp
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 2:27 pm Předmět: |
|
|
6.1 - Posilovna (Pod-O-Gym)
"Láďa hruška" (0.týden)
Prsa + Ramena + Biceps
Prsa
Bench
20x20kg
10x60kg
12x77.5kg
2x115kg (stopky)
10x85kg
4x107.5kg
8x92.5kg
6x100kg
Tlaky s JČ incline
10x24kg
10x24kg
10x24kg
10x24kg
Ramena
Klokov pushpress
6x50kg
6x50kg
6x50kg
6x50kg
Upažování jednoruč + Rozpažování jednoruč
8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg
8x9kg + 8x14kg
Biceps
Scotovka s EZ
6x30kg
6x30kg
6x30kg
S VČ ve stoje
10x25kg
10x25kg
10x25kg
Hodnocení tréninku: Dnes jsem se už cítil v pohodě nicméně → → →
→ → → Aktuální situace: Tenisovej loket se nelepší, úpon pravý kozi se nelepší a pravý rameno se nelepší. Něco z toho se i pocitově horší. Takže vyčkám do příštího týdne do středy a pokud se to nezlepší, tak budu nucenej si dát nějaké delší volno, abych to zahojil. Jo a taky uberu příští týden osmičkové a šestkové série, protože bych to jinak stoprocentně nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
nickname33
|
Zaslal: st leden 06, 2016 6:20 pm Předmět: |
|
|
Už delší dobu sleduji tvůj log a po X měsících pořád nemůžu pochopit, proč vlastně cvičíš. 9 z 10 tréninků bylo na hovno, pořád na tebe něco leze, nebo jsi zraněný...a to jsi nedávno psal, jak ti nic není a tvůj trénink ti vyhovuje, i když ti to hodně lidí kritizovalo. Fakt by mě teda zajímalo, co tě k tomu vede a čeho chceš dosáhnout za takovou cenu. Samozřejmě tě neznám osobně a můj názor / otázka ti může být ukradená..
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st leden 06, 2016 6:37 pm Předmět: |
|
|
Tohle řeší každý ektomorfni natural. Pokud sám cvičis nějakou dobu tak si to musel vypozorovat: D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|