Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
http://ekonomika.idnes.cz/migranti-by-mohli-zvysit-hospodarsky-rust-eu-tvrdi-studie-mmf-p7l-/eko_euro.aspx?c=A160121_120409_eko_euro_chrs

tohle fakt pobavilo

představuju si takový článek za rok... Integrace probíhá v plném tempu. Vynaloženo bylo 5 miliard eur. Z 1,8 mil běženců již pracuje 166
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Jo. Pokusy o vymývání mozků jsou v plném proudu. Nevím co to je za epidemii blbství mezi tzv. "elitami". Nebo tím sledují nějaký vyšší cíl? Na konspirace moc nevěřím. Každopádně doufám že jim to nikdo nežere a při dalším tlačení na pilu s nimi náležitě vyběhne.

http://ekonomika.idnes.cz/migranti-by-mohli-zvysit-hospodarsky-rust-eu-tvrdi-studie-mmf-p7l-/eko_euro.aspx?c=A160121_120409_eko_euro_chrs

Průmyslová revoluce 4.0 za dveřmi, poptávka bude jen po vysoce kvalifikovaných lidech, zbytek bude nezaměstnaný. A oni se pokoušejí někomu namluvit, že negramotní ovcomrdi odněkud z Afghánistánu či subsaharské Afriky nás mají nějak spasit.

Takovýto xenofobni příspěvek se mi opravdu nelíbí. Je obecne známo, ze většina uprchliku je vysoce vzdělaných. Většinou jsou to lékaři se specializaci gynekolog-porodnik.
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Yggu, mne ta ucast teda prisla taky slaba. Psali tam tusim o cca 200 lidech? To kdyz bych si stoupnul u nas ve meste na namesti a zarval, ze v Kauflandu je mliko za 5KC pro ty, co pujdou se mnou. Troufam si tvrdit, ze to bude proti te vzpoure mega udalost :)

Mimochodem co rikas tomuhle: http://zpravy.idnes.cz/kampan-hello-czech-republic-dft-/domaci.aspx?c=A160119_143015_domaci_zt ? Mne tahle medialni masaz uz dost silne leze na nervy. Pripomina mi to totalitní minulost, kdy nam takhle tlacili do hlav, jak je v Rusko vsechno nejlepsi, nejvetsi atd.

To už jsem psal, tehdy a tady, a tehdy a tam je prostě jiná hra. Navíc netvrdím, že šlo o nějakou světodějnou událost, ale jako zajímavost ... proč o tom nenapsat a neuveřejnit to?

Upřímně, mně nevadí když se píše o věcech, které považuji za kraviny:-). Sere mě když se lže a manipuluje. Například .... http://www.novinky.cz/krimi/392494-policie-nachytala-660-opilych-deti-v-mladi-jsme-take-pili-argumentuji-rodice.html ...

1) titulek jak sviňa, aspoň že v textu už je "dětí a mladistvých"
2) 660 nadýchalo, ale fakt znamená nadýchat, třeba po jednom pivu, že byli opilí? Někteří zcela jistě, ale všichni???

To bych prostě blil, takový titulek může napsat jen totální zmrd.

K tomu co postuješ .... to sis jako ještě nevšiml? Na tom není nic nového, to už jede hezkých pár let, a čím dál tím víc.

Ale na druhou stranu mne docela potěšilo toto .... http://usti.idnes.cz/rozsudek-nad-sestrou-z-rumburku-verou-maresovou-f7i-/usti-zpravy.aspx?c=A160120_162034_usti-zpravy_alh ....

já samozřejmě netuším, zda to dotyčná udělala či ne, ale soudce projevil koule a konečně se zase někdo dokázal držet presumpce neviny. Prdel je, že ten posudek obžaloby, ze kterého tedy moc nezbylo, vypracoval znalec, díky kterému dostal Kramný skoro třicítku. Ta odvolačka možná ještě bude zajímavá:-).

BTW ... podle mě je Kramný magor, a možná to fakt udělal, ale odsoudit někoho na základě "možná", to tedy ...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem málem naboural bus MHD .... přijíždím ke kruháku, zleva přijíždí bus a bliká doprava, tak přešlapuju z brzdy na plyn a v když je autobus na úrovni prvního výjezdu z kruháku, přestává blikat a pokračuje kruhákem, tak jsem to zadupnul, kokota vytroubil a on ještě troubil na mě a cosi ukazoval... kdybych nevezl ještě kolegu, tak za ním dojedu na točnu a vysvětlím mu, jak se používaj blinkry. .... z toho plyne ponaučení, ale to hodím do jinýho topicu (sháním dobrou kameru do auta)
Makuška

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Takovýto xenofobni příspěvek se mi opravdu nelíbí. Je obecne známo, ze většina uprchliku je vysoce vzdělaných. Většinou jsou to lékaři se specializaci gynekolog-porodnik.

Jasně. Dyť on i džihádista John byl vysoce vzdělaný na Westminsterské univerzitě. A co to jako má značit???

Spíš bych to viděla na výsledek jak píše RaptorMira.

RaptorMira napsal:

tohle fakt pobavilo

představuju si takový článek za rok... Integrace probíhá v plném tempu. Vynaloženo bylo 5 miliard eur. Z 1,8 mil běženců již pracuje 166

Protože ti, co se tady skutečně chtějí integrovat, tu už dávno jsou, pracují a nikoho neotravují.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Dnes jsem málem naboural bus MHD .... přijíždím ke kruháku, zleva přijíždí bus a bliká doprava, tak přešlapuju z brzdy na plyn a v když je autobus na úrovni prvního výjezdu z kruháku, přestává blikat a pokračuje kruhákem, tak jsem to zadupnul, kokota vytroubil a on ještě troubil na mě a cosi ukazoval... kdybych nevezl ještě kolegu, tak za ním dojedu na točnu a vysvětlím mu, jak se používaj blinkry. .... z toho plyne ponaučení, ale to hodím do jinýho topicu (sháním dobrou kameru do auta)

sice jsem nepochopil, jestli přijíždějící autobuse zleva už jel po kruháku nebo teprve po jiné cestě přijížděl na kruhák, nebo jel vedle tebe vlevo v pruhu po stejné silnici, což je divné... , možná stále používá autobusák blinkry tak jako před změnou pravidel, kdy bliká, když vjíždí na kruhák a pak někdy někam z kruháku vyjede, ale to už bez blikání...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Grimley napsal:

sice jsem nepochopil, jestli přijíždějící autobuse zleva už jel po kruháku nebo teprve po jiné cestě přijížděl na kruhák, nebo jel vedle tebe vlevo v pruhu po stejné silnici, což je divné... , možná stále používá autobusák blinkry tak jako před změnou pravidel, kdy bliká, když vjíždí na kruhák a pak někdy někam z kruháku vyjede, ale to už bez blikání...

No vjížděl na kruhák zleva, já z jeho pohledu přijížděl na kruhák zprava :D ... já když vjěl (lol, opravdu jsem tohle napsal ja? )na kruhák, on už na něm sice byl, ale blikal doprava, tudíž jsem usuzoval, že zatočí doprava tím výjezdem, kterým já jakoby na kruhák vjížděl... jenže najednou místo doprava začal točit doleva dál po kruháku, to se mu blinkr už samozřejmě vypnul ... a já dupal na brzdu :D
cipinek

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on určitě blikal "do zásoby", musíš předpokládat, že to určitě nemohl stihnout otočit do výjezdu, tam kde jsi vjížděl ty... , nebo si to na poslední chvíli rozmyslel, proto je dobré nevjíždě do kruháků agresivně a vždycky počkat až tam nikdo nejede...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vždycky nadávám na ty, co jsou schopný před kruhákem zastavit, i když tam nic nejede... ono pak nemaj bejt všude zácpy a bouračky, když polovina Čechů jezděj jak tataři ... kruháky by byly plynulý, ale to by lidi museli bejt myšlením někde jinde a ne "pozor jedu" ... no ještě že tu je tohle vlákno, jsem se vážně vytočil
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina lidí ani neví, jak by se na kruháči mělo jezdit...všichni se za sebe řadí do vnějšího pruhu i když klidně vyjíždějí až třetím výjezdem místo toho, aby jeli vnitřním (ten je samozřejmě prázdný :D). Málokdo ví, že vnější pruh je pro ty, kteří vyjíždějí následujícím výjezdem. Ono je to na besipu i krásně popsané, ale v autoškole to snad ani neučí...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle uz jsem davno opustil ... kdyz jedu vnitrnim pruhem, vetsinou me ten z vnejsiho ohrozi, takze na to jsem se v CR uz vysral.... pouze kdyz je kruhak prazdnej, tak jedu vnitrnim a vnejsi nechavam volnej, ale stejne dobra polovina ridicu stoji na vjezdu do kruhaku a ceka az nic nepojede... ale skoda mluvit :)
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Většina lidí ani neví, jak by se na kruháči mělo jezdit...všichni se za sebe řadí do vnějšího pruhu i když klidně vyjíždějí až třetím výjezdem místo toho, aby jeli vnitřním (ten je samozřejmě prázdný :D). Málokdo ví, že vnější pruh je pro ty, kteří vyjíždějí následujícím výjezdem. Ono je to na besipu i krásně popsané, ale v autoškole to snad ani neučí...

Ono je to totiž ve většině situací nejrychlejší a nejbezpečnější, než přejíždět mezi pruhy, zejména když ty výjezdy jsou pár metrů od sebe a měnit jízdní pruhy kvůli 15m mi přijde jako kravina a zbytečné riziko.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve světě to tak ale funguje a ridiči se tím řídí. U nás je to naopak nebezpečné proto, že se tím lidé řídit neumí...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Cmeni napsal:

Jasně. Dyť on i džihádista John byl vysoce vzdělaný na Westminsterské univerzitě. A co to jako má značit???

Přečti si ten Cmeniho příspěvek ještě jednou
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Průmyslová revoluce 4.0 za dveřmi, poptávka bude jen po vysoce kvalifikovaných lidech, zbytek bude nezaměstnaný. A oni se pokoušejí někomu namluvit, že negramotní ovcomrdi odněkud z Afghánistánu či subsaharské Afriky nás mají nějak spasit.

když vidím, jak těžké (a jak drahé) je najít dobrého instalatéra, elektrikáře, apod. tak si nejsem tak úplně jistý.
krom toho, pívo ti někdo přinést musí a zametat ulice taky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1092, 1093, 1094 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: