Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napíšu za sebe svůj názor:

1) Ryvaru má na to kolik mu je a kolik váží sílu jako hovado. Zcela upřímně mu závidím, protože má všechno před sebou a pokud bude nějak rozumně cyklovat tréninky a nebude technicky chodit do nějakejch prasáren, tak má na to dávat hodně velký čísla. Kdo z vás dával v jeho věku a s jeho muší váhou dřep přes 200kg.
2) Jede prostě trénink se zaměřením na to, co chce dělat, a to je lift. Vždycky bude při svém stylu dřepu oscilovat kolem uznatelné hloubky. Jede prostě lifterskej dřep naširoko a využívá veškerý svaly (prdel, hamy atd.) k tomu aby zvednul váhu. Záda má rovný, core podle mě docela silnej, co víc si přát. Že se u toho walkoutu trochu klepe, ono když vážíte 75kg i s postelí, tak walkout s 200kg+ ještě s takovouhle měkkou osou není zrovna jednoduchej. Těch 210kg uznatelných nebylo, ale třeba ten první dřep s 200kg mi přišel ok.
3) Ryvaru držím ti palce. Máš můj obdiv i podporu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus ještě natočit dřep přímo z boku, jako když sedí rozhodčí koukající na hloubku. Kamera ať je ve výšce stehen. Takto nikdy hloubka nepůjde poznat.
Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tomhle jsem zajednou s Pajasem, i když si stejně myslím, že by bylo v téhle fázi lepší zaměřit se na techniku a objem. Ale to už jsem psal. Horší než hloubka je ten zlozvyk zaklánět hlavu. U vzpěračského to tak nevadí, ale u lifterského dřepu to není dobrý nápad, plus ti to potenciálně ubírá kila (viz tohle video: zhruba od dvanácté minuty).

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Priznám sa, že som z tých drepov trochu v rozpakoch a mám zmiešané pocity.
Na jednu stranu áno, sila je preukrutná na ten vek a to bez debaty. V tomto veku je to fakt prísľub neskutočných výkonov do budúcna.
Chápem aj to zameranie na určitú techniku, ktorá je na súťaži výhodná.
Na druhú stranu trebárs pri tej 150ke by som čakal, že pôjdeš nižšie po predošlých maximálkach, kde sa dá menšia hĺbka pochopiť. Predsa len je to už ľahšia váha, s ktorou sa môžeš pohrať, pracovať na mobilite, dynamike, pridať stopky atď. To sú všetko veci, čo sa zídu a nohy z toho môžu profitovať.

Ale inak brutálne výkony a veľký rešpekt. Jo a úplne súhlasím s Draperom ohľadom ega Vidím sám na sebe, že každé kilo na činke poteší a človek sa toho nerád vzdáva.

Pokiaľ ti však takáto hĺbka bude stačiť na súťaži, nemáš prečo to meniť.
Hlavne, nech vydrží zdravie a ide to ďalej.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
maciak

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak naprikald ja som bol natom v jeho veku podobne, a za 12 rokov som sa nikde v drepe a benchi nepohol.
A teraz ze preco:
Prve ramennu manzetu som si roztrhol ked som mal 19 rokov. Daval som vtedy ako 75kg/183cm 120x5 a130x3, cize pekne naslapnute k 2xbw, lenze moje treningy vyzerali presne takto isto.
Ziadna rehab, ziadne posilovanie dolezitych skupin. Namiesto toho aby som rozvijal primarne silu stabilizatorov, ramien atd som proste valil vahy.
Drep to iste, skoncil som s oboma kolenami v riti (to iste co mal Clarence Kennedy ak ho niekto sleduje). Lenze som nemal nikoho kto by mi povedal ze takto nie, ze mas slaby hamstring a vastus medialis a ze disbalancia medzi silou kvadricepsu a vastusu mi moze sposobit rozthrnutie koleneho vazu...

Nijak mu nezavidim, som rad ze sa mlady venuju takemu istemu sportu ako ja. Len chcem aby sa mu venoval aj o 20rokov.
Ja som si tiez prognozoval ako benchnem 200kg v kategorii do 80kg. A 12 rokov neskor som rad za posraty bench 160-170, a drep 190-200, vzhladom nato ze akonahle to idem hnat vyssie ozvu sa potrhane upony v kolenach a som rad ze chodim.
A sice teraz rehabilitujem a venujem sa uz roky kompenzaciam a disbalanciam, mam obe jablcka posunute o 8 a 9 mm a to sa uz nijak neda napravit.

Som si isty ze sa Ryvaru nepouci ale musim mu to napisat lebo viem ze som bol v rovnakej situacii a nikto mi neporadil.
Pritom by stacilo tak malo, nechat trosku ega pred dverami, zlozit vahu, a venovat sa aj aktivnej rehabilitacii.
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

síla tam je, hloubka není pořádně vidět, tak to bude na soutěži loterie, ovšem být rozhodčí... tak možná ani nedám pokyn k zahájení pokusu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
síla tam je, hloubka není pořádně vidět, tak to bude na soutěži loterie, ovšem být rozhodčí... tak možná ani nedám pokyn k zahájení pokusu

Vzhledem k tomu, že bude dřepovat v monoliftu, tak ho to asi moc netrápí.
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám že se to tu docela nastřádalo díky všem za rady, názory, kritiku,... vážím si toho a určitě mně to posouvá kupředu

dante už to chápu a asi máš docela pravdu, ale i když sem dost tvrdohlavej, tak si občas vezmu nějakou radu k srdci
spekoun díky moc, taky ti držím palce a doufám, že se do toho zase brzo dostaneš
dave příště to asi udělám... teď sem to chtěl dát z boku, ale nebylo tam moc místa... příště si dám tu práci odklidit bicí a snad to bude ok
magumi díky, s tou hlavou to dělám nějak automaticky a vůbec nad tím nepřemýšlím, tak snad si na to teď začnu dávat větší pozor... dělám to i u mrtvoly, kde už sem se snad aspoň trochu přeučil, ale ještě to bude určitě delší dobu trvat než si zvyknu úplně
decarabas díky, co se týče tý 150ky tak jak už jsem psal... hloubku o moc níž než třeba první opakování nedostanu, ale je pravda, že ty poslední opakování už nebyly ani na hraně
maciak díky za rady, těch tvích zranění je mi líto (nevím jak jinak bych to sformuloval ) nade mnou už teď v těžkých trénincích snad budou mít dohled borci z oddílu, takže snad by to mělo pomoct od případný špatný techniky+rizika zranění
vlk asi by to neuznali, i když jsem viděl podobný nebo i horší uznaný dřepy v různých federacích... jak už psal diamond, dřepovat budu v monoliftu, takže zahájení bude snad ok
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 25.1.

powerclean+přední dřep+military press
8xosa
3x35
2x3x55
-na rozhýbání

dřep
asi 50xosa
5x5x55
-snaha o hloubku a techniku zkouška low bar, ale vůbec mi to nesedí, takže na to seru... zkoušel jsem to už několikrát a vždycky totální humus

mrtvola
-sumo
5x5x55
-příště budu muset nějaký kilo přidat, s tímhle se ani ta technika moc dělat nedá...

bench
10x15
10x35
5x5x55
-technicky

military press
5x5x35
-technicky, zlepšil jsem dneska určitě lehce postavení rukou (hlavně pravý) a hned se zvedalo líp... nevím jak silově, ale určitě to bylo příjemnější, plynulejší, hezčí, lepší samozřejmě všechno bez záklonů

fajn trénink tyhle hovnováhy si fakt užívám... jsem ale rád, že to můžu odcvičit doma, v posilce bych se asi propadl hambou jak by na mně koukali jak tam jedu s jedním kotoučem mrtvolu a dřep i když mně to asi brzo čeká, půjdu se teď zase někdy podívat do fitka za kámošema

čas tréninku cca 1 hodina (celkově asi 1:10)

váha po tréninku 79,2

mám nahraný dřepy, mrtvoly i benche tak to sem možná zase hodím
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak benche nakonec nebudou... technika se mi úplně nelíbila, nebo se mi teda nelíbila hlavně šířka úchopu... šel jsem na max co to šlo na stojanu, ale furt mi to přijde moc široký, takže to budu muset nějak předělat...

co se týče dřepů, tak jsem šel hloubkou téměř nadoraz... níž než tohle bych s nějakou větší váhou nemohl jít
Petey

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak na hranici uznatelnosti, bude na rozhodcovi ci to pusti
Judson

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ti brani jit niz, od pohledu je tam mraky mista ?
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Co ti brani jit niz, od pohledu je tam mraky mista ?

prostě se nedostanu níž přes kyčle... jdu to dost na široko jestli to tak nevypadá (špičky cca 90cm od sebe) a kolena se snažím dávat co nejvíc do stran a v tý poloze se níž nedostanu...
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda, že sa v tomto postoji cítiš istejšie. Ja som naopak postupne zužoval a zužoval a dosť mi to pomohlo aj s hĺbkou, aj s držaním trupu.
Pri takomto širokom postoji mi to skoro vyrvalo nohy z kĺbov.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Judson

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby ste se radsi soustredili na bench press, uz se vas tak nekdo zeptal v posilce kolik drepnete a pochvalil nohy ?
Pochybuju, spis kolik benchnete

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: