|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: po leden 25, 2016 9:45 pm Předmět: |
|
|
Chce se to protahovat, strečink je důležitej a pomohl by ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po leden 25, 2016 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | je to tak na hranici uznatelnosti, bude na rozhodcovi ci to pusti |
a to je ten mobil ještě nakřivo a v rovině obrazu mu hloubku přidává
...
ne, jenom tak popichuju, snažíš se... ale stávající kombinace šířky postoje a mobility Tvou hloubku dřepu posílá mimo uznatelnost 3:0, což ale není nic vzácného - a jak psal spekounP, to jsou prostě lifterské dřepy - a nejpozději s první soutěží na tom mákneš
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 26, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
kamera určitě s hloubkou nepřidávala, nebo aspoň ne nějak znatelně, byla nakloněná mírně do strany, ale jinak byla rovně  co se týče protahování, tak se protahuju docela často a určitě si nemyslím že bych byl nějakej zkrácenej... jediný co mi dělá problémy jsou ty kyčle, kde mám s tím problém už delší dobu a ne a ne se to lepšit
decarabas cítím se určitě líp... asi to není tak stabilní a hloubka nejde udělat tolik dolu, ale mám tam určitě lepší pozici zad a využiju tam víc hamy+prdel na úkor v mém případě slabších kvadricepsů, takže tam mám i o něco lepší sílu
judson bench moc nemusím a zvedám na něj strašný sračky  a už se mně víc lidí ptalo na dřep... dokonce možná víc lidí na dřep než na bench
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 26, 2016 5:44 pm Předmět: |
|
|
úterý 26.1.
trh
3x15
3x25
3x35
3x45
-na rozcvičení a techniku
přítahy VČ podhmatem
10x55
10x75
8x85
6x95
-dneska to celkem šlo, cheating jenom lehce u 95
superserie ruce -celkem 4 superserky, mezi cvikama žádný pauzy, opakování u všech cviků 10-9-8-7
úzký benchpress 75kg
biceps VČ 40kg
extenze tric za hlavou EZ 22,5kg
biceps JČ 22,5kg
dipy BW
předloktí JČ 12,5kg
předloktí nadhmat MČ 15kg
předloktí podhmat MČ 15kg
-dost zničující... ruce totálně na sračku, ale hezky pumpnutý (po tréninku 40) potěšil mně ten bench na úzko, všechny serky byly pěkně s rezervou nejvíc dostávalo předloktí... to bylo úplně na kámen
břicho
-krátce a úderně
trénink hodně jinej oproti klasickým, ale bylo to dobrý docela sem cítil dolní záda... v sobotu dostaly slušně a ještě se nějak úplně nevzpamatovaly nakonec ten deload není zase takovej deload jako by si většina myslela, ale snad si tělo odpočine od těžkých vah
čas tréninku 1:15 (celkem 1:50)
váha po tréninku 79,4 -v tréninku na velký, takže sem čekal o dost nižší váhu... spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 5:09 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 28.1.
power clean+military press
osa
5x35
3x55
-na rozcvičení
OHS
5x15
5x25
5x35
5x45
-nemám ten cvik rád...
dřep
osa
10x35
4x6x55
-technicky, hloubka (u každýho opakování pořádně dolů... až mně z toho bolely slušně kyčle )
bench -stopky, dynamika
osa
10x35
5x8x55
-technicky, moc to nešlo... u debilní lavice si můžu vybrat dvě polohy stojanu na činku, ale u obou to překáží přesně v místě kde bych to chtěl držet jezdím to teda víc na úzko, ale sere mně to krom toho ještě úplně nemůžu vychytat polohu rukou, takže tady to bude s technikou chctít ještě hodně poladit...
mrtvola -sumo, technicky
5x55
5x5x75
-další cvik kde jsou ty kyčle nějakým způsobem problém... tady to dneska stála za hovno hlavně že mně ještě bolely z dřepů, ale nějak to nakonec šlo... sem dost zvědavej na ten další trénink... začínám na trojkách se 150 a přidávám 10kg za týden... silově to sice půjde, ale techniku zatím sotva zvládám u 150, tak snad to nějak půjde i u vyšších vah
military press
3x5x50
-technicky
kratší technickej trénink... celkem to šlo, ale s technikou furt nejsem moc spokojenej... dřep už celkem jde, bench ale ne a mrtvola jenom u lehkých vah, takže mám docela co dělat každopádně už se celkem cejtím a těším na další tréninkovej plán, jenom se bojím tý mrtvoly, že to budu muset pak rvát bez techniky a to nechci
čas tréninku cca hodina (celkově asi 1:15)
váha po tréninku ? -nehce se mi jít zvážít se  asi se budu vážit ráno... prej je to přesnější a stabilnější
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 5:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | silově to sice půjde, ale techniku zatím sotva zvládám u 150, tak snad to nějak půjde i u vyšších vah |
Technická poznámka: Nebylo by lepší přidávat kila teprve tehdy, až to u těch 150 kg budeš moct napsat s čistých svědomím bez toto "sotva"?
Nějak nechápu, kam spěcháš. _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | citace: | | silově to sice půjde, ale techniku zatím sotva zvládám u 150, tak snad to nějak půjde i u vyšších vah |
Technická poznámka: Nebylo by lepší přidávat kila teprve tehdy, až to u těch 150 kg budeš moct napsat s čistých svědomím bez toto "sotva"?
Nějak nechápu, kam spěcháš. |
určitě by to bylo lepší, ale budu to mít už jenom 10 týdnů do závodů, takže pokud ta technika jakž takž půjde, tak přidávat budu, protože tam potřebuju dostat sílu pokud by ta technika byla vyloženě hodně špatná, tak bych to musel nějak překopat...
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 12:41 pm Předmět: |
|
|
pátek 29.1. -pololetní prázdniny, takže jsem si spal hezky do 9ti
dopoledne - I. fáze -protahování, trénink středu těla, stabilizátorů, břicha  celkem asi 45 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
Ake bolo vysvedcko? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ake bolo vysvedcko? |
bál jsem se že se někdo zeptá dvě 4 (fyzika, latina) a pár trojek... vcelku na to seru až na pár předmětů (AJ,NJ,...) takže se to dalo čekat ředitelka a zároveň třídní řekla mámě o třídních schůzkách, že si myslí, že jsem nejchytřejší ze třídy, ale že mám celou školu u prdele a měl bych se začít učit blbý je, že od toho co jsem na gymplu mám za známky prachy a jde to i do mínusu.... takže jsem tam asi za litr mínus
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 3:47 pm Předmět: |
|
|
pátek 29.1. -II fáze
benchpress na úzko - 25cm mezi rukama... od 75 bez stopek
10x35
4x55
4x75
4x85
4x90
3x95 (+1)
škoda toho 4. opakování s 95kg... chybělo tak kilo, možná ani ne jinak ale velká spokojenost, na úzko určitě veklý PR a bude tam místo... (z dopoledne docela zničený ramena...military+držení činky nad hlavou 20s se 75kg a navíc za posledních 5 dní bench už po 4.)
extenze triceps v leže
8x27.5
6x37.5
4x42.5
4x42.5
biceps EZ -technicky, procítěně, bez cheatingu
10x27.5
8x37.5
6x42.5
4x47.5
biceps s EZ nadhmatem
4x8x27.5
hezkej trénink při každým pohybu mně sice neskutečně bolí břicho, ale ani to mi nezkazí náladu silově to překvapivě docela šlo, nechám teď přes víkend ten vršek odpočinout, docela jsem tomu teď dával na to že to má být deload... příští týden už ve znamení odpočinku na další tréninkovej plán navečer jdu zase do sauny
čas tréninku cca 35 minut
váha neznámá radši
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
pátek 29.1. -tak třetí zápis z dneška  potřebuju víc návštěv na logu abych sehnal nějakýho sponzora, takže teď čekejte nejmíň 5 zápisů denně, spíš okolo 10ti (kdyby to někdo nepochopil tak si dělám prdel)
takže dnešní večerní zážitky...  jak už sem psal vydal jsem se se sparingem znovu do sauny... začalo to úplně klasicky, mojí radostí že mám přes 3 dioptrie a nevidím ty...ehm...hnusný věci  po asi hodině střídání sauna-ledová vana mně sparing překecal (moc dlouho to teda netrvalo) a vytáhnul mně do bazénu, kam se mi po dnešních 2 trénincích fakt nechtělo...  dal jsem si dva bazény a chtěl sem jít zpátky sedět do sauny, ale pak se objevil ještě jeden kámoš a nakonec sme se začali hecovat kdo doplave dál na jeden nádech  začal jsem s trapným jedním bazénem a něco málo k tomu (cca 28m) což sparing hravě dorovnal... pak přišlo pár bazénů úplně pod vodou a já se odhodlal, že přepíšu historii  mohutně jsem se rozdýchal, div sem neodfouknul všechnu vodu z bazénu a neuvěřitelnou silou se odrazil od kraje a vydal se na dlouhou cestu  neutíkalo to zrovna rychle a když jsem se blížil ke konci prvního bazénu tak sem si začal říkat, že nemám šanci to dát.... pak přišla problematická otočka a druhý bazén... dech už mi ani nedocházel, žádnej už sem totiž neměl  nějak sem to doplaval do půlky a pak už sem cítil že je zle.. svalům docházel kyslík, já už se regulérně dusil a tak sem přepnul na beastmode a začal jsem plavat rychlostí že by i phelps záviděl  ruce mi kmitaly rychlostí větráku a já doplaval až ke kraji kde jsem se zoufale zachytil okraje a na asi 10 sekund byl slušně mimo...  pak se dostavil pocit radosti, jednak že jsem neumřel a taky že jsem uplaval celých 50m na jeden nádech  po asi další minutě rozdýchávání sem se pomalu vydal za kámošema, od kterých jsem sklidil jak jinak než množství urážek  na plavání mně nějak úplně přešla chuť a nastal čas vrátit se zpátky do sauny  po cestě busem domů jsem ještě naštval pár lidí když jsem si tam otevřel rizoto a pak se už spokojený sám se sebou těšil na svojí postel...no teda...na svojí matraci
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
jestli jsi to plaval celý pod vodou, tak je to opravdu mega brutalita _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|