Mirus nabírá novou hmotu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mirus nabírá novou hmotu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mirus nabírá novou hmotu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2016 5:44 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

31.1. 2016

LÝTKA

výpony ve stoje 5x12 - 100kg
výpony v sedě na stroji calf extension 5x10 - 115kg

ZÁDA

shyby 1x22
přítahy v předlkonu triangl 5x10 - 40kg až 90kg
přítahy v sedě podhmatem s oporou hrudníku Hammer strenght 4x10 - 110kg (poslední shazovaná)
dotahy s VČ 6x10 - 70kg až 240kg (bez pásku, jen trhačky) Poslesní série 1x10 - 200kg
stahování lana v předklonu 3x10 - 55kg

BICEPS

shyby pod hmatem 1x10
horní protisměrný kladky 4x10 - 35kg
biceps spodní kladka ve stoje 4x10 - 50kg (poslední série shazovaná)
kladivový jednoručky na šikmé lavici 3x10 - 17kg, 18kg, 20kg
kladivový jednoručky před tělem 1x12 - 12kg (už jen tak pro parádu)

TIP : výborný trénink v MišMašu v Brně s kamarádem Phyzikem Tomášem Vykydalem.
Video z tréninku přítahy a dotahy na mém facebooku .
mirus

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2016 1:11 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

1.2. 2016

PRSA

peck deck 5x10 - 75kg (víc už nešlo naložit :- ( )
tlaky na šikmé lavičce na spešl mašině domácí výroby (skoro stejný jako hammery) 7x8 - 90kg
rozpažky na rovné lavici s JČ 4x10 - 20kg + tlaky s JČ 4x10 - 20kg (tuhle kombinaci mám rád, skvěle bere)

TRICEPS

stahování kladky nadhmatem jednoruč 3x12 - 25kg (na rozjetí)
extenze jednoručky za hlavou ve stoje 5x10 - 45kg a 30kg (poslední série lehčí a víc opakování - 12)
tricepsový bench opět na speciální mašině domácí výroby 7x8 - 50kg (skvěle to procvičí tricpes dlouhou hlavu a dorazí prsa)
horní kladka lano za hlavou v předklonu 3x12 - 45kg

BICEPS

spodní kladka nadhmatem 1x20 - 30kg
spodní kladka podhmatem 1x20 - 30kg (napumpování antagonisty a protažení bicepsu, když je ta krev v pažích)

TIP : co říct? Sám fitko pro sebe, motivační videa v telce na youtube, takže parádní trénink.
mirus

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 1:15 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

3.2. 2016

LÝTKA

výpony ve stoje 5x10 - 75kg + výpony v sedě 5x10 - 50kg + oslý výpony 5x10 - 70kg

NOHY

zakopávání v sedě 5x10 - 40kg, 50kg, a 55kg
zakopávání v leže 5x8 - 45kg
hackendřep 4x10 - 90kg
1x3 - 150kg shazovaná na 1x4 - 90kg shazovaná na 1x5 - 70kg
dřepy na stroji 5x10 - od 50kg až do 210kg (už jen 8x)

KOLO 6 minut tzv. cool down

TIP : musle jsem na nákup, tak jsem navštívil fitko Velký Průvan v Brně - jiný stroje, jiný převody, proto jiný váhy (menší ) .
Kousek ode mně borci v mikinách stažení páskem se rozcvičovali a od první série měli pás přes mikinu, srandovní 70kg kluci . A já vedle nich dřepy s 210kg bez pásku, no neříkám nic .
P.S: Lehčí trénink, šetřím se na společný trénink s Makuškou .
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 9:02 pm    Předmět: Re: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

mirus napsal:
P.S: Lehčí trénink, šetřím se na společný trénink s Makuškou .

To se šetři.... protože až přijedu trénovat já za tebou, nebudeš likvidovat ty mě, nýbrž já tebe při párovém cvičení s 55kg živé váhy. Žádný statický nehybný železo, osy, jednoručky apod.... Budeš koukat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 12:55 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

4.2. 2016

RAMENA

přítahy VČ k bradě 1x50 - 20kg
tlaky v sedě s JČ 5x8 - 30kg (slabej jak čaj)
upažování s JČ ve stoje 4x10 - 16kg
tlaky v sedě s VČ za hlavou 4x10 - 60kg
upažování s JČ na šikmé lavici v leže 4x10 - 14kg + upažování na spodní kladce za tělem 4x1015kg

TRICEPS + BICEPS

francouzský tlak v leže 4x15 - 30kg + bicpesový zdvih VČ ve stoje 4x15 - 30kg (pumpa)
stahování kladky nadhmatem 3x15 - 55kg + biceps na horní kladce v leže 3x15 - 55kg
tricepsový tlak na horní kladce 3x15 - 70kg + kladivový zdvih s JČ před tělem 3x15 - 14kg

TIP : Po včerejších nohách a nízkých cukrech, nebyla síla.
mirus

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2016 8:31 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

6.2. 2016

BŘICHO

zvedání noh va visu do stran 3x10 na každou stranu

ZÁDA

shyby 1x20
přítahy VČ v předklonu nadhmatem úzký úchop 5x10 - 90kg (pomalu)
přítahy VČ v předklonu podhmatem 2x10 - 70kg (jen z lehka pumpovat)
přítahy spodní kladky na úzko 3x10 - 65kg + stahování horní kladky podhmatem 3x10 - 50kg

TRAPÉZY

krčení ramen za zády na MP 3x15 - 70kg (jen z lehka na protažení, pomalý pohyb s horní kontrakcí)

BICEPS

jednoručky ve stoji + velká činka ve stoji 4x10 - 16kg + 4x10 - 40kg (na střídačku)
spodní kladka nadhmatem 3x10 - 35kg + horní protisměrný kladky 3x10 - 25kg

LÝTKA

výpony ve stoje 3x15 - 90kg + výpony v sedě 3x15 - 50kg + oslý výpony 3x15

TIP : Hodně pomalu provedení cviku a hned je třeba použít lehčí váhy.
mirus

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 8:23 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

7.2. 2016

PRSA

tlaky s JČ na rovné lavici
1x10 - 20kg + protisměrný kladky 1x10 - 35kg
1x10 - 30kg + protisměrný kladky 1x10 - 35kg
1x8 - 40kg + protisměrný kladky 1x10 - 35kg
1x8 - 48kg + protisměrný kladky 1x10 - 35kg
1x5 - 55kg + protisměrný kladky 1x10 - 35kg

šikmý tlaky na stroji 5x8 - 35kg na každou ruku

TRICEPS

triceps na stroji v leže 6x10 - 35kg na každou ruku + stahování kladky podhmatem 6x10 - 40kg

extenze JČ za hlavou ve stoje 4x8 - 42kg + stahování kladky nadhmatem 4x10 - 65kg

TIP : Trénink rychle intenzivně krátký pauzy a rychle pryč. Čekalo mě fantastický odpoledne .
mirus

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 10:04 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

9.2. 2016

RAMENA

tlaky ve stoje na stroji
1x10 - 40kg
1x10 - 50kg
1x10 - 60kg
1x6 - 70kg
1x5 - 80kg
1x5 - 90kg + 1x5 - 70kg + 1x6 - 60kg + 1x10 - 40kg (K.O.)

upažování s JČ ve stoje
1x10 - 12kg
1x10 - 14kg
1x10 - 20kg (narval sem to tak s cheatingem)

upažování v úklonu jednoruč 3x10 - 26kg (myslel sem, že mě to urve rameno)

upažování s JČ v předklonu 4x20- 16kg

TRICEPS + BICEPS

stahování V držáku 3x10 - 70kg + biceps spodní kladka v podřepu 3x10 - 55kg (na střídačku triceps + biceps)
tricepsový bench 2x12 - 65kg + jednoručky v sedě 2x12 - 18kg
stahování kladky podhmatem 3x20 - 45kg + spodní kladka nadhmatem 3x10 - 45kg
francouzský tlaky v sedě na MP za hlavou 3x10 - 50kg + Scotovka stroj 3x15 - 35kg

TIP : Po včerejším volnu a doplnění kalorií, supr trénink a síla. Použil jsem prášek ze zeleného čaje (obsah 95% polyfenolů) + kofein a nakopáváč Agrezz.
mirus

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 5:47 pm    Předmět: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

10.2. 2016

LÝTKA

výpony na legpressu 5x12 - 250kg + výpony v sedě s nataženýma nohama na stroji 5x12 - 135kg + oslý výpony 3x12

NOHY

zakopávání v sedě 5x10 - 56kg, 77kg, 86kg

předkopávání v sedě 4x15 - 55kg (prohřátí kvadricepsů před silovou zátěží + v pauze chystání 50ti kg kotoučů na dřepy (6ks přikutálet ke stroji )

dřepy na stroji s oporou zad

1x8 - 100kg
1x7 - 200kg
3x5 - 300kg + výpady 3x16 kroků (8 kroků na každou fajku, na protažení svalových vláken)
1x6 - 300kg (nechal jsem si to natočit, točil sám velký DRAPER)
1x10 - 200kg (na závěr taková lehčí po té třístovce)
1x10 - 100kg (jedna série navíc nikdy neuškodí )

A šmitec, stačí, zvládnuto za 70minut.

TIP : Dnes se mělo trénovat společně s Makuškou zde z fóra, ale okolnosti a její zraněný kotník (výron) to chtěli jinak, takže sám . Ale společně si trénink vychutnáme v budoucnu (nějaký lehký dřepy, výpady, nic co by pak bolelo dalších několik dní , neboj sa holka nic ).

PS : odkaz na video -
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooooo šikulka..... to já jsem no.....

Tedy né že bych se tréninku nohou chtěla vyhnout a tak si schválně zvrtla kotník že jo.... to jako určitě nééééé....

Každopádně.... když u tebe čtu, že to bude lehký trénink a nic co by bolelo....tak jsem úúúúplně "klidná".

Ale nadrtil jsi to tam slušně za nás oba.
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Byl jsem svedkem celeho treninku, uz jsem ho chvalil i u me v logu .Cvicil v obrovskem tempu (i kdyz tvrdi ze to jeste nic nebylo :) ) , v superseriich a s minimalnima pauzama a jeste mne lenochovi pomahal sundavat zavazi z legpressu :) Cele to odcvicil za dobu, co ja odjel 2 cviky na lytka :) Bylo videt , ze dnes cvicil srdcem :)
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Makuška napsal:

Byl jsem svedkem celeho treninku, uz jsem ho chvalil i u me v logu .Cvicil v obrovskem tempu (i kdyz tvrdi ze to jeste nic nebylo :) ) , v superseriich a s minimalnima pauzama a jeste mne lenochovi pomahal sundavat zavazi z legpressu :) Cele to odcvicil za dobu, co ja odjel 2 cviky na lytka :) Bylo videt , ze dnes cvicil srdcem :)

No.....tak MOMENT.... jestli mirus tvrdí, že to ještě nic nebylo, tak já se asi bojím s ním jít ty nohy pak cvičit.... já chci mít taky dostatek času na lýtka .... Máte v posilce invalidní vozíky nebo tak něco????
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Draper napsal:
Makuška napsal:

No.....tak MOMENT.... jestli mirus tvrdí, že to ještě nic nebylo, tak já se asi bojím s ním jít ty nohy pak cvičit.... já chci mít taky dostatek času na lýtka .... Máte v posilce invalidní vozíky nebo tak něco????

Pockej tak mesic max dva a budu mit svuj vlastni , tak ti ho kdyztak pujcim

Radej bych si ty vyrony kontniku dalal na tvem miste casteji, ver , ze to bude to mensi zlo nez trenink s Mirou
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Makuška napsal:

Pockej tak mesic max dva a budu mit svuj vlastni , tak ti ho kdyztak pujcim

Radej bych si ty vyrony kontniku dalal na tvem miste casteji, ver , ze to bude to mensi zlo nez trenink s Mirou

Fajn....beru tě za slovo a trénink MÝCH nohou si dáme ve třech... Mirek alias trenér, já alias svěřenec a ty alias první pomoc s odvážkou odpadnutého materiálu na skládku až se zhroutím. Poprosím akorát zahrabat prosím hluboko, ať mě nevyhrabou kočky.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2016 10:54 am    Předmět: Re: Mirus nabírá novou hmotu Odpovědět s citátem

mirus napsal:

dřepy na stroji s oporou zad

tak nějak bych to nazval, když jsem viděl to video :) což o to, váha brutální, ale s atg hackeny, co jsme měli stroj v maximu, to srovnávat nelze - čímž neříkám, že tohle neplní svůj účel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mirus nabírá novou hmotu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: