První týden HST za mnou, vše ok, až na relativně velkou únavu, která je kvůli nedostatku spánku. Váhy jsem trochu přestřelil, ale snad ty zapráskaný 15ky dodělám se ctí
15ky jsou humus, zvlast kdyz clovek nevi jakou vahu tam nastrelit, 10ky jsou pak proti tomu jako dar z nebes :D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Tak miliontýprvní návrat (HST jsem dojel jen první cyklus s 15kama - fakt super :D)
S kámošem jsme se minulej rok vsadili, kdo udělá za měsíc víc kliků, tramtadadá, vyhrál jsem já s cca 5000 za měsíc. Naznali jsme, že je třeba udělat další sázku a to je zlepšení tělesnýho stavu, takže jsme se nechali změřit na inbody a máme konec soutěže cca do června. Teď jsem měl v práci trochu záhul, takže jsem makal asi 14 hod denně průměrně a nic jsem nestíhal. Takže teď začínám po celkem dlouhé době nic nedělání a zevlování...
Vedu si stravu, kdy mám na den cca 2600kcal, 180g bílkovin, 290g sacharidů a 80g tuku, cílová hmotnost cca 110 - 115kg / 196 cm . Jídlo si zapisuju a zatím to držím, krom jednoho dne, kdy jsem byl 24 hodinách v práci hladovej jak prase a snědl jsem asi 7000kcal za den, ale už jsem zase v normálu.
Mám jen otázku ohledně bílkovin, jestli je můžu jet takhle stabilně nebo bych je měl třeba jednou za týden, dva? Stáhnout na nižší úroveň (jakou), aby si vnitřnosti mohly odpočinout
Plán je asi takový
první 2 týdny až 4 týdny fullbody bez aerobky (zaměřit se na základní cviky ala mrtvý tah, dřep a dobře podseknout váhy, abych se trochu zpevnil - sezení u PC celý dny člověka trochu degeneruje)
další měsíc ideálně split AB + aerobka kolem 15 minut - aby se neřeklo (uvažuju nad možností měnit intenzitu, ale to možná nechám třeba od 4. týdne - split jsem nikdy moc necvičil a tuším, že tělo bude i tak reagovat celkem dobře)
další měsíc pokračování v těžkolehkém splitu AB, plus vyšší množství aerobky a v závisloti na termínu konce sázky bys si chtěl vyzkoušet sacharidové vlny (zvědavost)
Den 1 - pátek 22.1.2016 (stravu držím od začátku roku)
Dřep
40 kg x 8
60 kg x 8
60 kg x 8
60 kg x 8
60 kg x 8
Mrtvý tah
70 kg x 8
70 kg x 8
70 kg x 8
70 kg x 8
Tlaky s JČ na šikmé lavici hlavou nahoru
15 kg x 8
25 kg x 8
25 kg x 8
25 kg x 8
25 kg x 8
Tlaky s JČ na ramena
12,5 kg x 8
12,5 kg x 8
12,5 kg x 8
12,5 kg x 8
Bicepsový zdvih JČ s vytáčením zápěstí
12,5 kg x 15
12,5 kg x 15
12,5 kg x 15
Bruslení večer 1 hod - nestál jsem na tom asi 2 roky a cítil jsem se jak totální začátečník, to se postupem času zlepšilo, ale nebyl prostor pro zlepšování... Kdybych náhodou uklouznul, tak tam bylo takovejch lidí, že by zaznělo jen m-m-m-m-m-monster kill
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne po leden 25, 2016 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Dřepy
30 kg x 8
65 kg x 8
65 kg x 8
65 kg x 8
65 kg x 8
Mrtvý tah
60 kg x 8
90 kg x 8
100 kg x 8
100 kg x 8
100 kg x 8
Planoval jsem 85, nenasel jsem 5kg, tak jsem jel s 920 a dosel za mnou borec, jestli se se mnou pry muze stridat, tak odjel jednou s 90 a pak jestli prihodime :D Tak jsme prihodili a celkem to slo :)
Tlaky s JČ na rovné lavici
20 kg x 8
27,5 kg x 8
27,5 kg x 8
27,5 kg x 8
27,5 kg x 8
Tlaky s JČ na ramena
15 kg x 8
22,5 kg x 8
22,5 kg x 8
22,5 kg x 8
22,5 kg x 8
Biceps s JČ - kladiva
20 kg x 8
20 kg x 8
20 kg x 8
20 kg x 8
Konečně to není celý takový nepříjemný, když se v šatně převlíkám a jdu domů, tak to už jde
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Dnes jsem vynechal mrtvolu, dám trochu relax spodním zádům. Vstával jsem asi v 4 a celej den lítal venku na větru, parádička, uvidíme, jak zafunguje můj dlouhodobější pokus o otužování Pomalu začínám přemýšlet co dál... Přítulka by asi moc nechtěla, abych chodil víc jak 3x týdně do posilky, ale já bych rád najel na split a nevím jak to vymyslet
Tak jsem si tak nějak sepsal jak dál, nějaký to začáteční protažení považuju za splněný a zkusím A, B volno Fullbody, kdy jen úplně nevím, jestli mám dát Fullbody s vyššíma váhama nebo preferovat vyšší počet opakování (ne že by to bylo na číslech nějak moc vidět :D).
Tohle bych chtěl jet tak 2 týdny až měsíc, možná budu přihazovat kardia trochu
V další obměně bych přidal cviky do tohohle stejnýho tréningu, případně budu přehazovat pořadí cviků
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru