|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
30kg celkem maso,to půjde Tedka shazovat hezky :) Tak hodně štěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
koukám na to InBody a seš teda pěkný zvíře... při té výšce a váze... ani to procento tuku ještě není kritické... pěkný materiál na opracování :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 9:35 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | koukám na to InBody a seš teda pěkný zvíře... při té výšce a váze... ani to procento tuku ještě není kritické... pěkný materiál na opracování :) |
Zvíře a tlusťoch to je docela rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | vlk# napsal: | | koukám na to InBody a seš teda pěkný zvíře... při té výšce a váze... ani to procento tuku ještě není kritické... pěkný materiál na opracování :) |
Zvíře a tlusťoch to je docela rozdíl |
nebuď ošklivej je prostě statný a může to podstatně vylepšit
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
Jsem mastodont a vím to  Na rovinu mě celkem překvapilo, kolik svalů mám, když jen klikuju poslední měsíc, takže jsem zvědavej, jak to dopadne za 4 měsíce, když tam pošlu nějakou aerobku a fitko + ok jídlo na který jsem si teď zvyknul. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
Na to jak jsi vysoký, tak zase tolik svalů nemáš :) Ale jinak si myslím, že pokud budeš držet bílkoviny na 2g na kg tak svaly udrzis možná i max. 1kg třeba naberes a tuk shodis na 8kg třeba resp. -22kg což by byla paráda:) Tak jsem zvědav.Budu sledovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
To bych měl 8% tuku  Až tak daleko se mi chodit nechce _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:44 am Předmět: |
|
|
Když jsme u toho, co byste mi doporučili jet za tréning? ideálně 3x týdně na začátek, kolik aerobky (u te se bojim, abych ji na zacatek zbytecne neprepalil)? Dřep bench mrtvola neni problem. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem jel HST, bylo to docela cool na vraceni do formy. A s aerobkou bych to neprehanel, ted na zimu bys mohl treba sekat drevo nebo nosit stromy z lesa :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
Ok, už nebudu tahat medvědy na sáních, ale hodím si je na záda _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Ale bacha, s tím kolik teď vážíš, tak abys během aerobky nesepnul ty tvoje seismický čidla v okolních areálech
A o medvedech mi nemluv, za chvili jedu na 6 tydnu pracovne na sibir, kde ti medvedi jsou realnej problem :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
Nedávno jsem někde četl o tomhle
http://www.fightsport.cz/peprovy-sprej-na-medvedy-s-pouzdrem-a-popruhem-sabre-red
:D:D S pepřákem na medvěda a neboj - Jedná se o zdravotně nezávadný přírodní produkt - nedojde ke zdravotnímu poškození medvědů.
Ale měl by sis dát bacha, aby se Ti samovolně nespustil třeba na záchodě, mohlo by Tě najednou pálit spoustu sliznic _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Jn kolega mi o tom spreji rikal, prej to jeho kamos s uspechem pouzil nejen na aljasce, ale nasledne i v mexiku na mexikance co jim chteli vykrast auto :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 10:15 pm Předmět: |
|
|
První týden HST za mnou, vše ok, až na relativně velkou únavu, která je kvůli nedostatku spánku. Váhy jsem trochu přestřelil, ale snad ty zapráskaný 15ky dodělám se ctí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
... jsem si právě říkala, že pokud chceš jet 3xtýdně v podstatě ty samé základní cviky, bude to chtít hodně podseknout váhy, aby to člověk neutavil ...
když jsem dělala obměny ve způsobu povedení cviku, mělo to podle mě lepší efekt a dalo se postupně v pohodě přihazovat ... a nebyla nuda :)
tak uvidíme, drobku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|