|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út leden 05, 2016 6:13 pm Předmět: |
|
|
Ach tyzden choroba, ma uz drbne. Takze nedalo sa nic moc cakat, kazdopadne ako soms pominal prechadzam na trening 2x do tyzdna, a ten treti vynechany den rozhadzem medzi tie dva dni. Mozno dam aj easy mrcinu, uvidime, malo by to aby asi takto ze:
Utorok: kozy, chrbat (pritahy), drepy
Sobota: mrtvola, ramena a doplnky podla chuti
Dnes: kozy, pritahy, drepy vsetko easy ziadne hrotenie
Jednorucky na 30 stupnovej : 8x34, 8x34
Sikmy bench : 8x75, 8x75
Drepy na box : 5x80, 5x80, 5x80
Pritahy : 5x20, 4x30, 4x30
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: so leden 09, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes ramena po dlhsom case, kedze vzdy sa nieco stalo pred treningovym dnom a ja som ich vynechal, plus vynoveny trening.
Mrtvola po dlhom case : 5x60, 5x70, 5x80, 5x90, 5x100, 5x100 pohoda
[b]HSPU rozcvicka : 5, 5
Hspu stolceky[/b]: 2, 2, 3, 3
Military po dlhom case len tak na skusku : rozcvicka 30, 40, 50, 5x60, 5x65, 4x65 nic vydrete skor pohodicka
Ramena doplnky, side lateral raise, pritahy kladky k brade, obratene hyperexenzie.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 12:35 pm Předmět: |
|
|
Palubny dennik:
po vcerajsich mrtvolach sa stal zazrak, fakt prvykrat po velmi dlhom case som sa zobudil bez toho ze by som bol dolamany, dnes po dzudzicu treningu uplna pohodicka chrbat, vychadza mi z toho ze mrtvola je dobry sluzobnik, ale zly pan, a doslo na slova mojho brata Seeya starsieho ze ta rezerva tam musi vzdy byt, aj pri tazkych seriach, neda sa to ist uplne na doraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út leden 12, 2016 1:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes kozy nohy a tak
Incilne : 8x80, 7x80, 6x80, 5x80
Neckpress : 8x70, 8x70
Dipy : 5x20kg, 5x30kg
Drepy na box : 5x80, 5x80, 5x90, 5x90
+ brucho krcenie kolien s cinkou 10x20kg, 5x20kg
Pridal som vyraznejsie kalorie, denne to bude cez 3000 a citim sa samozrejme omnoho lepsie ako posledne tyzdne, kedy som sice vladal, ale progresu moc nebolo..
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: so leden 16, 2016 11:09 pm Předmět: |
|
|
Mam dochramany spuchnuty prst, som rad ze som odtrenoval cize dnes ziadna slava. Ramena mrtvola atd.
Mrtvola: 5x90, 5x90, 5x90, 5x90
Military: 5x60, 5x5x62,5 (no moc lahke to nebolo)
Rozpazky s jednoruckami, stahovanie kladky na ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:35 pm Předmět: |
|
|
dnes dvojfazovo rano posilka vecer bjj no.. chcelo by to sypacku
Incline bench : 8x80, 7x80, 7x80, 7x80, 6x80
Dipy : 5x20, 5x30, 5x30
brucho
snazim sa co najviac osekat trening, aby som vladal vecer no
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
Co Turakam? Co sa skeris? Ty si dostal od boha vsetko, ale co mam ja? Hovno, spadnute ramena, seknute krize, a krive nohy bez lytok.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út leden 26, 2016 10:57 pm Předmět: |
|
|
Tusim som sem zabudol napisat posledy trening ramien, ale tak nic podstatne sa neudialo cize to je aj fakt fuk.
Dnes kozy
Inciline : 9x80, 7x82,5, 6x85, 8x80
Mrtvola : boli ma prst nedalo sa to drzat, ale dal som 5x90, 5x90 a potom sa nato vysral
Dipy : 5x20, 5x30, 5x35, 5x40
posledny tyzden inak 7xtrening bjj, plus asi 4x extra hodina po treningu, asi si tu zalozim novy log road to the ibjjf europe 2017
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 27, 2016 10:46 am Předmět: |
|
|
to je fajn, s mrtvolou si uz dobehol svoj bench :D
A hlavne sa nerozpadni pri tom heh _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: so leden 30, 2016 11:46 pm Předmět: |
|
|
Dnes ultimatday ultimatfajtera rano posilka a hned potom 3hodiny vychytavky bjj trening s partakom vychytavame techniky uplni miyao brothers! takze kaloricky deficit urcite, viacmenej inak chodim uz pocitovo, bielkoviny si pocitam to je stale na 120gramoch / den, sachre velmi od oka, a tuky skoro vobec, ale vzdy sa to viacmenej drzi pri sachre 400+, tuky 50g cca.
Dnes teda supsup ramena + drepy na ktorych som fakt biedne opat
Military : 5x67,5, 5x67,5, 7x62,5, 8x60
Drepy : 5x60, 5x70x, 5x80, 5x90, 5x90
Zakopavanie (na toto zatial nemam plan je to take halabala na skusku) nejake 4seriex45kg
ramena side lateral raise : 5x14, 5x16, 5x18, 5x20
Pritahovanie kladky k brade : 5x5x45
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út únor 02, 2016 10:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes kozy
pri incilne ako som chcel 5cm dotlacit kotuc tak mi pri tom bocnoramennom pohybe nieco preskocilo v ramene (asi manzeta) no a zacalo to pichat jak svina, nastastie potom sa to ukludnilo, ale pocity pri sikmom benchi som mal rozporuplne, nakoniec celkom fajn vykon.
Incline : 5x60, 5x70, 5x70, 8x80, 8x80, 8x80
Pritahy podhmat hrazda po dlhom case s chromtavym prstom : 5x10, 5x20, 5x30, 5x30, 5x30
Dipy : 5x20, 5x30, 5x35, 5x35, 5x35
nakoniec take relaxacne hyperextenzie a brucho stahovanie kladky
potom samozrejme trening bjj, divim sa z s tymto nasadenim sa este drzim pokope, ale zatial to slape klopklop
Inak sachre som vypeckoval na 400+ nafuknuty som jak svina a aj vyrysovany sixpacky viditelny niektore dni komplet aj bez napnuteho brucha, podla caliperu aj centimetra do 8% tuku a vaha 84kg rano po vysrani, slusne
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 02, 2016 11:13 pm Předmět: |
|
|
darmo, rys máte v rodine _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út únor 09, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
Sobotny trening som uplne zabudol zapisat, ale ak sa mi spravne mari boli tam nejake military pres po 5 opaciek so 70tkou, a mrtvoly 120kg tiez po 5
Dnes kozy
Incline : rozcvicka, 5x90, 5x90, 9x80, 8x80
Drepy na box : nebol cas cize ... 5x80, 5x80, 5x80
Dipy : 5x25, 5x35, 5x35, 5x35
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: po únor 15, 2016 10:35 am Předmět: |
|
|
Ach chlapci zas som mimo. Bol som na sutazi bjj v budapesti globalgrappling, takze zhrniem co sa stalo udialo.
V prvom rade som zistil, ze nieco ako winning mindset mi je totalne cudzie, musim to nejak zmenit, zatial mam plan sutazit co najviac a proste ako opica az dovtedy kym nepojdem do zapasu s cistou hlavou. K priebehu
Pre specificke pravidla madarov, sa miesali rozne kategorie cize isli aj vyssie opasky s nizsimi atd. Na moju smolu som vychytal chalana fialovy opasok ktory ho ma uz skoro 3 roky a minuly rok vyhral hungarian open vo fialovych, z praktickeho hladiska vlastne hnedy opasok :) No skoncilo to 17:0 neuskrtil ma ale zato surfoval s kolenom po mojom ksichte, spraclikoval ma jak stetku, raz som ho ohrozil omoplatou, ale celkovo ciste ponizenie. Tak ma to zlomilo ze som uz nechcel ist ani open kategoriu (otvorena vaha).
Takze som tam len ako bez duse v kimone chodil a sledoval ostatnych asi 2,5hod, nakoniec som siel hore na tribunu ze si dam proteinovu tycinku a v tom namna krici partak z klubu ze ma volaju do open ci idem, svet sa zastavil a prislo rozhodovanie a ja ze .... ano a letel som dole kde uz na zinenke cakal super. Chlapec asi 2metre, a cez 100kg  modry opasok. Neviem co sa vomne v tej chvili zlomilo ale ako sa ma chytil som vedel ze vyhram. Sweepol ma a ja som proste dal armbar z guardu, nechcel to pustit, tak som mu zacal lamat zapastie a ruku uvolnil stale drzal az kym mu v lakti nepopukalo co som sam citil, bolo to nechutne, odklepal ale vyzeral ze je ok. Moc ma to nepotesilo lebo ten sweep co mi dal bol lacny, ale tak vyhra s tazsim superom submission do 1min.
Hned na to som letel na tribunu hore sa napit a ked som zisiel dole som s hrozou zistil ze zas cakaju namna, supera som vobec nevidel az kym som nevstupil na zinenku. Ked rozhodca ustupil zbadal som ho. Pohodicka, asi 120kilovy blackbelt (zrejme z juda), napodiv som sa hned neposral na zinenke, ale vedel som ze si musim sadnut velmi rychlo na rit  zacal mi pasovat, ale bolo citit ze na zemi nevie ani hovno, sweepol som ho dostal som sa nanho, vymixloval to do korytnacky liezol som mu na chrbat fakt bol som kusocek od skrtenia, ale on mi cez rameno nejak zachytil ruku, nevenoval som tomu pozornost, sustredil som sa na haky dolu, vtom zacal rotovat cely jak je a popraskalo mi pri lakti ta horna slacha alebo co to je, zakrical som a koniec... teraz tu sedim s opuhnutym laktom a ladujem, SKODA lebo mat video ako skrtim 120kiloveho judistu...  to by bola legenda co uz.
Poucenie? sutazit este viac, vykon na sutazi je asi 40% z vykonu na treningu. Na madarov nemam pekne spomienky ani z hungarian open, naviac teraz mam chyteny ten laket, mam pocit ze sa to lepsi, a podla toho co som cital mozno ze do 2tyzdnov by to mohlo byt ok. Videa inak nejake tusim su, ale podlamna budu onicom a ja sem chcem dat len nejake top videjko na blackbelt urovni  takze aspon fotka s partakmi na obranu preco oni maju medajle a ja ne... oni sli v zaciatocnikoch white belty, aspon mala utecha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|