Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1101, 1102, 1103 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
controll

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy je asi výjimka, ale příjde mi, že byl normálnější zfetovanej než střízlivej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak já si myslím, že holky si znásilnění užívaly celkem pravidelně, první tipuju do 24 hodin od únosu.
Prostě i když souhlasím v tom, že některé země (viz. nedávno naše shoda s Indií) nemusí být tak nebezpečné, jak se uvádí, jsou místa, která bych být dívkou raději přeletěl letadlem, než přejel v buse chráněn jedním AK47 hlídačem. Howg

S tím souhlasím. Jenže když cestuješ třeba 6 měsíců, hlídáš si každou korunu. Spíš v nejlevnějších dormech, jíš v místních restauracích, klimatizovaný autobus jen když není jiná alternativa, ... . Vytáhnout třeba 8 000 Kč za letenku, když autobus vyjde třeba na dva tácy, je výrazný rozdíl.
Znáš to, všichni si říkáme "mě se to stát nemůže". Když nejedeme autobusem v Pákistánu, tak cvičíme zmrvenou technikou a říkáme si "zranění se stávají těm druhým" a techniku si opravíme, až nás něco bolí.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

controll napsal:
Tommy je asi výjimka, ale příjde mi, že byl normálnější zfetovanej než střízlivej.

Já nevím proč na toho Tommyho všichni tolik nasazují. Pokud mu jeho víra pomůže od toho aby bral drogy a žil jako slušný člověk, tak tu změnu vidím spíš pozitivní. Pokud příspěvky dává do svýho topicu, tak to tu snad nemusí nikomu vadit. Spíš se divím, že někteří se vyžívají v tom ho ztrapňovat.
Petey

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

on sa strapnuje sam, na to nas nepotrebuje a pomoze od fetu...sam napisal ze si sem tam lajnu da, co mu tiez nepomaha
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Že by za nimi zajel ministr a rozmlouval jim to? Varování MZV znamená, že člověk se musí chovat s jinou opatrností. Ony jely stráženým autobusem, takže ho asi tak neignorovaly.
Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí. Lidé mají jiné priority a koníčky a ne každý sdílí tvé koníčky a tvé obavy.
Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ...

No dyť ale jo.... holky cestují a jsou samostatné??? Tak co nás má co zajímat, že tyhle samostatné cestovatelky unesli a proč se za ně má platit skoro 150 mega z peněz daňových poplatníků??? Souhlasím s tebou ... byla to jejich priorita, jejich koníček a cesta bez obav... nedbaly doporučení.... o to míň mě pak zajímají jejich problémy na jejich cestě aneb kdo chce kam....

A sorry.... směšné je tvoje srovnání doporučení delegátů na dovolené se zneužíváním dětí. Když mi někdo doporučí něco nedělat, tak pokud půjdu a udělám to, jsem za to plně zodpovědná. A co jako, že něco říká nějaká statistika o zneužívání dětí??? Nechápu co to sem plantáš???
Na té cestě těch dvou blbých husiček se taky STATISTICKY nic takového nestává a strážené autobusy fungují skoro na 100%...... (i přes fakt, že doporučení dostaly holky jiný že?? ) Statisticky by se tedy těm holkám nemělo nic stát. A bylo jim to k čemu??? No k h**nu.
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky to může být tak, že tam jeli už s tím, že se tam nechají zajmout, pár měsíců tam jako budou někde zavřené a nakonec je pustí, protože česká vláda zaplatí a ony dostanou něco z výkupného (rozdělí se s teroristy), vůbec bych se tomu nedivil, klidně bych se tam na rok za Kč 5 000 000 pro mě nechal někde zavřít a čas od času bych natočil nějaké "domácí video" z domu teroristy...
vlastně je to super byznys, jenom najít nějakého toho teroristu, který by mě zajmul...
Mablung

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Mablung napsal:
Že by za nimi zajel ministr a rozmlouval jim to? Varování MZV znamená, že člověk se musí chovat s jinou opatrností. Ony jely stráženým autobusem, takže ho asi tak neignorovaly.
Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí. Lidé mají jiné priority a koníčky a ne každý sdílí tvé koníčky a tvé obavy.
Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ...

No dyť ale jo.... holky cestují a jsou samostatné??? Tak co nás má co zajímat, že tyhle samostatné cestovatelky unesli a proč se za ně má platit skoro 150 mega z peněz daňových poplatníků??? Souhlasím s tebou ... byla to jejich priorita, jejich koníček a cesta bez obav... nedbaly doporučení.... o to míň mě pak zajímají jejich problémy na jejich cestě aneb kdo chce kam....

A sorry.... směšné je tvoje srovnání doporučení delegátů na dovolené se zneužíváním dětí. Když mi někdo doporučí něco nedělat, tak pokud půjdu a udělám to, jsem za to plně zodpovědná. A co jako, že něco říká nějaká statistika o zneužívání dětí??? Nechápu co to sem plantáš???
Na té cestě těch dvou blbých husiček se taky STATISTICKY nic takového nestává a strážené autobusy fungují skoro na 100%...... (i přes fakt, že doporučení dostaly holky jiný že?? ) Statisticky by se tedy těm holkám nemělo nic stát. A bylo jim to k čemu??? No k h**nu.

Nemusí tě to zajímat. Může to být pro tebe stejná zpráva, jako že parašutistovi se neotevřel padák či že výpravu horolezců zasypala lavina.
Já vím že se opakuji, ale stát by podle mě neměl vyjednávat s únosci, tudíž by neměl platit. Fakt že zaplatí nejde za těma holkama, ale za politiky, kteří chtějí získávat politické body.

Když mi někdo řekne, abych něco nedělal, položím si otázku proč? Varování zvážím a případně se přizpůsobím. Varování před cestou do Pákistánu je vážné a oprávněné. Varování před animátory v Turecku je stejně vážné, jako varování učitelkám na Jadranu před žraloky.
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Nemusí tě to zajímat. Může to být pro tebe stejná zpráva, jako že parašutistovi se neotevřel padák či že výpravu horolezců zasypala lavina.
Já vím že se opakuji, ale stát by podle mě neměl vyjednávat s únosci, tudíž by neměl platit. Fakt že zaplatí nejde za těma holkama, ale za politiky, kteří chtějí získávat politické body.

Když mi někdo řekne, abych něco nedělal, položím si otázku proč? Varování zvážím a případně se přizpůsobím. Varování před cestou do Pákistánu je vážné a oprávněné. Varování před animátory v Turecku je stejně vážné, jako varování učitelkám na Jadranu před žraloky.

Srovnáváš nesrovnatelné.... jestliže výpravu horolezců zasype lavina (nebo aktuálně skupinu lyžařů v Alpách), bude pro mě osobně opět záležet na tom, jestli je někdo varoval nebo nevaroval (doporučil). Pokud jim nikdo kompetentní doporučení (varování) nedal, pak je to pro mě osobně nešťastná náhoda a jejich rodiny si zaslouží pomoc jak finanční, tak psychickou a veškerou dostupnou možnou a bude mě to zajímat popř. jim i pomůžu sama, pokud budu umět.
Pokud si ale např. sami vybrali trasu, před kterou byli varováni a přesto se rozhodli tama jet aniž by dbali doporučení, pak jsou to stejní debilové jako ty dvě trubky. V obou případech to je plně jejich zodpovědnost a tím to pro mě hasne a zajímat mě to nebude.

A to varování před animátory zas tak neoprávněné nebylo. Byli otravní i na půdě hotelu.... holt jiný kraj, jiný mrav.
Mablung

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

A to varování před animátory zas tak neoprávněné nebylo. Byli otravní i na půdě hotelu.... holt jiný kraj, jiný mrav.

Otravní, samozřejmě. A když si s nimi nějaká ženská vyrazí v noci na pláž, určitě nemůže očekávat, že je to kvůli tomu, aby jí dal kytičku a oba to dobře vědí. Nicméně, vražda je kapku někde jinde.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád jsou to ale naši spoluobčané. 150 milionů je hodně, ale za posledních 10 let jsem viděl v Čechách vyplýtvání (nebo rovnou rozkradení) mnohem vyšších finančních obnosů kvůli mnohem malichernějším věcem než jsou 2 lidské životy.
Grimley

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je právě ono :) Ono se to vždycky nějak omluví a pak se divíme, že jsme ve sračkách :) První chyba byla zaplatit za ně, druhá chyba byla to zveřejnit ... totální selhání kompetentních (vlastně nekompetentních) lidí ....

K tomu, že jsou ty holky slepice nemá ani cenu psát cokoliv navíc :)
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Pořád jsou to ale naši spoluobčané. 150 milionů je hodně, ale za posledních 10 let jsem viděl v Čechách vyplýtvání (nebo rovnou rozkradení) mnohem vyšších finančních obnosů kvůli mnohem malichernějším věcem než jsou 2 lidské životy.

V době, kdy rodiny obětí, které zemřely při výkonu povolání a kolikrát při záchraně životů (například hasiči) dostávají směšné odškodnění ve výši desítek, maximálně stovek tisíc, je vyplacení 150 milionů za dvě nezodpovědný slepice něco opravdu nepochopitelnýho. Že ty peníze jdou navíc teroristům a že ČR veřejně deklarovala, že čecháčci jsou super komodita k obchodování, tak to už je opravdu dokonalej průser.

Derek Poundstone
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:

Jo.... "nepřizpůsobiví italové" na sociálních dávkách a pracáku jsou prý taky naši spoluobčané a migranti prý brzy budou taky naši spoluobčané.... ale pro důchodce prachy nemáme, pro Klokánky prachy nemáme, zavíráme lázně resp. rušíme pobyty pro děti v lázních, těžce nemocný děti nemají nároky na asistenty, odpovídající léčbu nic (viz např. nemoc Motýlích křídel), na rodiny vojáků, kteří zahynuli v Afghánistánu se pořádají dobrovolné sbírky.... ale my budeme cpát 150 milionů za dvě totálně dementní holky únoscům - pardon za dvě SPOLUOBČANKY, z nichž z jedna je aktivistka a druhá se snaží vrátit zpátky k únoscům - pecka.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, s teroristy se nevyjednává, to je chyba a to ani nepopírám, ani neomlouvám. Jenže většinou se lidé zaměřují výhradně na ty peníze a to mi přijde trochu zvrácené. Furt je to jenom papír.
Odškodnění za vojáky, hasiče atd., kteří zemřeli při výkonu služby je dáno zákonným předpisem.
Makuška

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Ano, s teroristy se nevyjednává, to je chyba a to ani nepopírám, ani neomlouvám. Jenže většinou lidé mluví jen o těch penězích, to mi přijde trochu zvrácené. Furt je to jenom papír.
Odškodnění za vojáky, hasiče atd., kteří zemřeli při výkonu služby je dáno zákonným předpisem.

A zákonný předpis je co??? Taky jen papír a navíc ..... co to jako řeší, že je to dáno zákonným předpisem??? Za ty dvě krávy se 150 milionů mohlo vyhodit i bez zákonného předpisu, ale na odškodnění vojáků, hasičů, záchranářů aspol potřebujeme zákonný předpis??

TOHLE je zvrácený!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1101, 1102, 1103 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: