Bola to 13.seria mrtvol, kde som skusil 20opakovani. Problem bolo udychat to po 18 opakovani a tiez to napumpovanie + dostavila sa aj unava. Dakujem Vam borci za pochvalu 😊
Konecne po 3 tyzdnoch necitim bolest v stehnach (presnejsie bocne stehna). Aj pri samotnej chôdzi smerom do kopca strielala bolest do stehien. Neviem preco a co to zapricinilo. Ale dnes som sa mohol susutredit na techniku a samotne prevedenie a nie bolest. Postupne sa budem snazit pridavat a uvidime. Aj kvoli tomu som nepisal log lebo treningy neboli plnohodnotné. Zajtra vrsok.
BW: 92,8kg
Sloty: dakujem a sledujem pozorne tvoj log opat :)
Bench
2x10 100kg
9x6 130kg PR
JR sikma + cer.expander
3x12 32kg
Pritahy JR s oporou hrudnika
2x15 25kg
2x12 32kg
Military
5x50kg
5x60kg
3x5 70kg
15x50kg
Pritahy na TRX
3x15
Trici+zadne ramena
3xmax
Prijemna prva faza treningu. Poobede ma caka druha faza. Pomaly zacnem uberat kalorie asi. Nasledujuca sutaz bude o 13tyzdnov a planujem kategoriu do 90kg. Momentalna TH 92,9kg.
2.faza
Drepy
up to 1x200kg
Bench
up to 10x100kg
Mrtvola dynamika
5x2 160kg
No bohuzial opat len bolest stehien (bocne). Uz sa to natahuje vyse mesiaca. Ani deload nepomohol. Skusim drepy aj tahy vyradit (necham len SLDL) na 2 tyzdne a uvidime. Na treningu totalna nechut. Log zatial nebudem pisat pokial nebudem moct plnohodnotne zatazit nohu😑
Ahoj, mal som podobny problem na jesen. A bolo to sposobene kombinaciou tazkych drepov a mrtvol, nohy nestihali regenerovat az som sa dostal do takeho stavu ze som som nevedel vyslapat na 1. poschodie. Brutalna bolest na bokoch stehnach, ako keby ma niekto bil s palicou.
Jedine co pomohlo sa vykaslat na sumo a drepy. Mesiac off. Do toho masaze, mobilita, roller, sauna.
Trocha som otom guglil a malo to viac ludi pri tazkom sume, ale inu pricinu ako pretrenovanie som nenasiel. Mne to dojebalo cely cyklus, lebo som valil asi dva tyzdne cez bolest a skoncilo to tak ze som nepotiahol ani 260.
Maciak: presne ako popisujes ako napr. bezne pri schodoch. ja som to tlacil cez bolest 3-4 tyzdne a dufal, ze to prejde a potom uz aj vykon isiel rapidne dole. No zatial sa skusim zamerat na hamsy, vzpriamovace a brucho. Drepy a sumo vynecham na 2-3 tyzdne a uvidime. tajne som dufal, ze to nebude pretrenovanie. Do sutaze mam 12tyzdnov a teraz ak vynecham 2-4tyzdne plus tyzden deload pred sutazou. Vela casu na pripravu mi neostane. Jop a 13. a 14.maja bude sutaz v Ba dufam, ze sa pridas 😊
Jak neco boli a omezuje te to , tak je to spatny a treninky , i kdyz jine veci cvicit muzes, stejne stoji za prd
Mam to ted s ramenem a vzdycky me to totalne zkazi naladu
Zacatkem roku me na vic jak mesic vyradil natazeny hamstring a tesne predtim na 3 tydny vnejsi strana kvadricepsu
Tak snad bude brzo ok, protoze sledovat tve vykony je nesmirne motivujici
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru