Mně se vždycky libí, jak si hezky postěžuješ, jak tě všechno bolí a všechno v prdeli. Pak jdeš stejně na další trénink, krásně to odmakáš a nakonec si zase postěžuješ masochisto
srdicko ty se schvalne odrovnavas abych nejezdila co?
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Tak zdravej, odpocatej a plnej sily a motivace jak nikdy v zivote, takze jsem si o den zkratil prikazane volno ()a sel to poradne rozbombardovat. Doufam, ze uz se mne ta za***na chripka nevrati, ale budu muset asi vic poslouchat sve telo a kdyz budu opravdu citit, ze trenink byt nema (viz ten posledni, i kdyz to byly jen ruce), tak na nej proste nepujdu (ovsem nic neslibuju*a08* )
24/2 ZADA
dotahy z podkolen
200kg x 5
210kg x 5
220kg x 5
230kg x 5
240kg x 3
210kg x 5
210kg x 5
-230kg tezky jak minule u posledniho opakovani epilepticky zachvat, 240 jsem davat nechtel, sundal jsem na 210, ale pak sem se jeste rozmyslel, ovsem to uz bylo hodne neprijemne hlavne ten divnej tlak co mi projel od bricha az do hlavy. Oproti 230 je to pocitove rozdil tak 40kg. Pak jsem ubral na 210 a i kdyz jsme daval celkem dlouhe pauzy, tak uz to bylo fakt kurva hard hlavne ta druha, jak byly spodni zada utaveny. Vsechno samozrejme bez haku, pasku , trhacek a podobnych pi*ovinek. Rozsah viz fotka, jelikoz sem dlouha vychrtla anorekticka cara, tak draha zacina tesne pod kolenama , kde zacinaji holene, coz je myslim idealni. Na klasicke mrtvoly si zatim netroufam, protoze ten ham porad neni dobrej , ale myslim, ze bych je stejne dal lip :P
stahovani kladky na hrudnik
45kg x 17
60kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
65kg x 10
70kg x 8
70kg x 9 + 40kg x 20
50kg x 15
DY rows podhmatem (hammer strength)
100kg x 10
120kg x 10
140kg x 10
160kg x 8
170kg x 6
180kg x 6
190kg x 6
200kg x 5
140kg x 15
-na tohle jsem se tesil nejvic, protoze zadny cvik mne ted nebere na zada tolik jako tohle. Dostal jsem se az ke 190 tak jsem se hecl a naprasil tam jeste 200kg , techniku nehledejte, protoze zadna nebyla :D, ale stejne to bralo jak hovado
stahovani provazu s napnutyma rukama
40kg x 20
50kg x 20
55kg x 15
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 10 + 40kg x 20
pritahy JR v klece
50kg x 10 (2x)
60kg x 8 (2x)
60kg x 8 (2x)
65kg x 8 (2x)
65kg x 10 (2x)
-nevim proc, ale 65ky mne v Mismasi prijdou lehci nez 60ky, ale mozna je to tim, ze maji o neco menci prumer a lepe se to s nema cvici
stahovani kladky podhmatem
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
-to uz jen takovy prokrveni na konec , co nejtechnicteji a s minimalnima pauzama
TIME: 1h 49 minut
VAHA 122,8kg
-fantasticky trenink, po dvnou dnech krasne odpocatej a fakt jsem si to uzil
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt únor 25, 2016 8:27 pm, celkově upraveno 2 krát
Dotahy začínající někde uprostřed kolene jsou podle mě píčovina. Tohle je tak ideální výška.
Jj ale nekteri lifteri to tak cvici, zreme to nejaky duvod mit bude
Mne jde o rozvoj zad a tohle bere uplne vyborne, lepe nez klasicke mrtvoly,ale silove bych rekl, ze na tom budu o neco malo lip u klasickych mrtvol diky silnejsim noham
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dotahy taky začínám těsně pod koleny a pocitově je to ok. Většinu lidí, které vidím dotahy cvičit, tak začínají pod koleny. I v některém videologu tady na ronnie to bylo.
Tak treba tohle by mi asi jako "kulturistovi" bylo k nicemu, v pwl to zrejme hlavni smysl ma ten, ze to pomuze uplne s tou horni fazi tahu
Ale tohle, coz se asi nejvice podova mym dotahum, to je podle me idealni
i kdyz tohle by bylo mozna jeste lepsi
Tak treba tohle by mi asi jako "kulturistovi" bylo k nicemu, v pwl to zrejme hlavni smysl ma ten, ze to pomuze uplne s tou horni fazi tahu
Pokud to závodník dostane do týhle fáze a neodejde mu úchop, tak už to téměř 100% skoro vždy dotáhne. Maximálně může posrat lock. Takže je tohle provedení zbytečný.
Taky nejsem fanoušek dotahů s pár cm drahou nad koleny, jsou podle mě celkem k ničemu. Maximálně jsou dobrý k přetížení CNS a na posílení úchopu. Napadá mě využití jen u pár procent lidí, co mají problém s touhle částí pohybu. Ale řek bych, že v tý úplně horní fázi je to jen minimum případů. U suma je to taky nesmysl, tam většinou, když to odlepíš, tak to i dotáhneš. Ed Coan je taky docela zavrhoval.
Pokud to závodník dostane do týhle fáze a neodejde mu úchop, tak už to téměř 100% skoro vždy dotáhne. Maximálně může posrat lock. Takže je tohle provedení zbytečný.
na závodech to při 3. pokusech často nevypadá, že je tahle fáze easy ;)
To jak sa dostalo moje video draperovi do logu :)
Ked uz piseme k dotahom. Mame dve varianty:
1,Ego boost to znamena ze nalozime co najviac, vacsinou tak 150% maxka a robime stym 5 cm pohym, okrem uchopu je to nanic.
2, Najdeme miesto kde sme najslabsi a zaceneme tahat z mrtveho bodu.
Vela ludi potiahne menej z mrtveho bodu ako odzeme pretoze ked ides odzeme tak to mozes rozbehnut a preletis tym miestom.
Ja dam z mrtveho bodu o 20kg menej ako odzeme.
Napr taky Boris Sheiko kvoli tomuto odporuca mrtvolu so stopku v mrtvom bode a to je dost masaker.
Vlk: 99% ludi co ma problem pri poslednych 10 cm je kvoli tomu ze zacnu tahat a ohnu spodny chrbat. A ked mas vystrete nohy,bedra lockoutnute ale ohnuty spodny chrbat tak je ten dotah skoro nemozny, lebo chrbat nieje stavany nato aby robil lockout, ten sa robi cez bedra, preto spodok chrbta musi byt rovno.
Na lockout sa pouziva najsilnejsia svalova skupina.
Dufam ze som to napisal zrozumitelne.
dotahy moc necvičim protože sem stou horní fází nikdy problémy neměl a taky mi nějak nejde do hlavy jaktože stim někdo má problém, celkově bych řekl že to ale bude u vyšších lidí s delšíma rukama co mívaj problém v dotahu, protože jim to jde snadno od země...
ja sem malej tak mam naprosto opačnej problem...co dostanu na kolena je moje jak tu kdosi psal...ale odlepit to a přervat spodek to je pro mě krize...pro přiklad s lehkyma gumama co pomahaj od spodu jenom sem zatahl 300 uplně sklidem...
maciak - jo presne tak ohnuty spodni zada a pak to nemožou zamknout...to vidiš jak se jim to tělo kroutí...právě často jsou to ti s delším trupem kroutej se u toho jak žižaly a nezamknou to.
Vlk: 99% ludi co ma problem pri poslednych 10 cm je kvoli tomu ze zacnu tahat a ohnu spodny chrbat. A ked mas vystrete nohy,bedra lockoutnute ale ohnuty spodny chrbat tak je ten dotah skoro nemozny, lebo chrbat nieje stavany nato aby robil lockout, ten sa robi cez bedra, preto spodok chrbta musi byt rovno.
Na lockout sa pouziva najsilnejsia svalova skupina.
Dufam ze som to napisal zrozumitelne.
Toto jsem se měl dovědět před pár lety
smile04 napsal:
ja sem malej tak mam naprosto opačnej problem...co dostanu na kolena je moje jak tu kdosi psal...ale odlepit to a přervat spodek to je pro mě krize...pro přiklad s lehkyma gumama co pomahaj od spodu jenom sem zatahl 300 uplně sklidem...
Já zas odlepím hodně, ale dotáhnu málo co :D
posílám moje rok a půl starý video, kde jsem se snažil o maximálku. Myslel jsem že mám špatný dotahy, jen jsem měl špatnou techniku. Jak píšeš, prdel vystřelila, nohy narovnaný, lockout nemožný.
Všimněte si že tady mám mrtvej bod skoro 10cm nad koleny.
a jsem zase chytřejší což odpovídá tomu, co jsem psal... 3. pokusy na soutěžích se často netahají čistě a pak to tak dopadá...
Dave1913 napsal:
Já zas odlepím hodně, ale dotáhnu málo co :D
fakt jsi nekecal... ten drajv odspoda je parádní... to Ti leckdo, včetně mě, může závidět
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru