Hodnocení tréninku: Ode dneška chci jezdit s páskem. V pauze ho dávám na tři díry, v sérii na 4, ale ani v sériích ho nemám dopnutej na max. Ještě bych to nejspíš možná i o dvě stáhnul. Nicméně asi tak po půl hodině mě začala chytat křeč do střev, tak jsem ho musel sundat. Zítra to dám zase a jestli se mi to stane znova, tak holt asi budu muset cvičit bez něj a to, co jsem chtěl vyzkoušet nebudu moct no.
Hodnocení tréninku: Konečně mi přišli adidasky!!! Decarabas měl pravdu a ten rozdíl oproti obyčejným teniskám je kurevsky znatelnej. Né, žebyste díky nim dřepovali víc kilo, ale rozhodně vás pustěj mnohem víc dolů. Viz. video, kde bez toho aniž bych se na to zaměřoval nebo snažil, tak jedu automaticky mnohem hloubš než s teniskama. Dnes to bylo s páskem už v pohodě, ale na konci tréninku jsem se koukal, jestli mě to někde neodřelo a nic jsem neviděl. Až pak v koupelně jsem si všiml, že mám kurevsky do krve odřenej pravej bok, takže to ještě musím doladit a nebrat tak tvrdej pásek :D
Ještě sem dám fotku s Levronem z dnešního semináře :)
Lukáš Bača tam pak se mnou natáčel krátkej rozhovor, tak doufám, že ho nezveřejní a nakonec jsem tam pak ještě řekl jedno velmi sprosté slovo na moderátora celé akce, tak to doufám taky nezveřejní (nebo to alespoň vypípá )
Lukáš Bača tam pak se mnou natáčel krátkej rozhovor, tak doufám, že ho nezveřejní a nakonec jsem tam pak ještě řekl jedno velmi sprosté slovo na moderátora celé akce, tak to doufám taky nezveřejní (nebo to alespoň vypípá )
a co se Ti, prosím Tě, na moderátorovi nezdálo? nebo že bychom to viděli podobně
PS: Adidasky super, taky se na ně - konečně - chystám, už nějaké powerlifty nutně potřebuji, tak jsem rád, že je ten rozdíl poznat ;)
Šlo to asi tak stejně blbě jako minule, což je na druhou stranu docela dobře
Tlaky v MP decline
6x92.5kg
6x92.5kg
6x92.5kg
6x92.5kg
Horní protisměrky
15x25kg
15x27.5kg
Biceps
Horní kladka v leže
6x67.5kg
6x67.5kg
6x67.5kg
6x67.5kg
Scotovka s JČ
10x10kg
10x12kg
10x10kg
10x12kg
S VČ ve stoje
15x22.5kg
15x22.5kg
Triceps
Tlaky s JČ ve stoje
6x32kg
6x32kg
6x32kg
6x32kg
Stahování kladky
10x57.5kg
10x57.5kg
10x57.5kg
10x57.5kg
Hodnocení tréninku: Strašně dlouhej trénink, protože jsem na některý cviky musel čekat, než se uvolnili, takže se vším všudy se to blížilo ke dvoum hodinám. To se nesmí opakovat. Jinak to celkem šlo.
Hodnocení tréninku: Zase s manželkou, takže to trvalo sakra dlouho Se vším všudy něco málo přes hodinu a půl. Ale jinak to bylo celkem dobrý. Ze včerejška se mi pěkně zalily nohy, ale vršek jinak dobrej. Forma snad odpovídá tomu, kolik mi zbývá času. Při nejhorším přitvrdíme.
Video:
4.12.2015
99kg
5.3.2016
101kg
Sice na první fotce vypadám větší, ale je to především tím, že jsem to mnohem líp zapózoval a byl jsem líp napumpovanej. Nicméně formu si myslím, že mám možná i o něco lepší na druhé fotce a jsem o 2kg těžší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru