epicka bitka v pake a epicka bitka na hrazde
Kto vie co by sa stalo keby si toho silaka nakoniec pretlacil :DD Inak dobry matros si si dal pred spanim hehehe
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
ten shyb s padesátkou byl parádní a fakt mě příjemně překvapilo, jak jsi to dotáhnul... credit Cmeni
ps: dávat si páku v hospodě, když nejsi armwrestler, není moc dobrý nápad... doufám, že Tvá noční příhoda bude mít menší následky, mě bolí levé předloktí už tak šest týdnů ;)
Vlk: díky ale vůbec nechápu, že to tak ztěžklo oproti původní padesátce, nakonec jsem byl za tohle fakt rád ale v půlce dráhy jsem tomu absolutně nevěřil
27.1. Středa - Nefunkčnák
Posilka
Shyby nadhmat
6x4 30 kg
Bench
5x60 kg
5x60 kg
5x70 kg
5x80 kg potud stopky
4x90 kg
2x100 kg
Přemístění
do 1x85 kg
-hodně failů
Kliky na bradlech
10/10/10/10
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jop...jak je člověk off, tak nemá cenu ani cvičit. Jsem pořád unavenej, není žádnej drive. Jsem takovej celej zatuhlej, zpomalenej, bez elánu, na sex ani pomyšlení...prostě všechno špatně.
Už se těšim na novej cyklus jako na smilování.
jop...jak je člověk off, tak nemá cenu ani cvičit. Jsem pořád unavenej, není žádnej drive. Jsem takovej celej zatuhlej, zpomalenej, bez elánu, na sex ani pomyšlení...prostě všechno špatně.
Už se těšim na novej cyklus jako na smilování.
hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
technika sice už špatná ale jsem hrozně rád, protože minulý týden jsem failnul 180 a dneska jsem se cítil mnohem hůř než minule, bolela mě totiž hrozně hlava i když vůbec nechápu proč K tomu jsem předtim dal pauzovaný dřepy do 1x120 kg, takže absolutně nechápu jak se mi to mohlo podařit
Paradoxně mi možná ten bolehlav pomohl, protože jsem díky tomu na nic nemohl myslet s čímž mám často problém, že se nedokážu soustředit pouze na cvičení a pořád neustále přemýšlím o nějakých kravinách. Ponaučení z toho pro mě je že o PRka se mám pokoušet pouze když mě bude bolet hlava
Pěkný. To soustředění vidím na přítelkyni, ona cvičí a není schopná se soustředit, po jednom cviku Ti je schopná říct, kdo má co na sobě, kdo s kým mluvil a kdo se blbě kouká :D Nechápu to
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Vobec to nevyzeralo zle, chrbat rozumne rovny z tohoto uhla (hlavne 180, pri 190 horny chrbat uz nebol uplne tiptop), aj ked podla mna ten zaciatocny setup ides do prilisneho drepu, ktory aj tak neni sanca udrzat ked potom zacnes tahat. Keby si chcel tak 200 das, tiez si ale radsej nechavam nejaku rezervu v prospech techniky. Za mna dobre 😊 Ostava doplnit vitamin b na oslavu prka :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
seeya: i když vim, že mi ten zadek vyjede nahoru, tak se mi to takhle paradoxně dobře rozjíždí. Ale dvě kila tam ještě zdaleka nejsou, ted to vidim zas na roční stagnaci, ještě když mě nabádáš, abych podlehl své největší slabině
Mravenec: Fitness centrum Kutná Hora...momentálně velice často (bohužel )
co máte všichni s tim zámkem? vůbec nic z toho nebolí, je to krásně příjemný, osa drží jak přilepená, jenom samé výhody, prostě nádhera
carabas: proč myslíš, že jsem to netočil z boku?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru