Asi je to tym ze moje drepy sa spoliehaju vylucne na kvadricepsy a spodny chrbat. Nic ine sa v rozumnej miere nezapaja.
seeya napsal:
Mrtvola sumo:
Up to 2x10x170
asi to tím bude... tu mrtvolu máš fakt luxusní a tiše závidím, protože mě ty hi-reps rychle utaví a pak už jenom mezi sériema slintám na podlahu :D a to samozřejmě nemluvím o 170 na čince, to bych sumem odlepil tak jednou ;)
podla mojho odhadu, ked sa uvolnis trochu z toho drepovacieho kolotoca tak mrtvolu vytiahnes velmi rychlo. To sa neda porovnavat ked vsetko v pomere k drepom chodis doplnkovo. Ten zaklad zavidim skor ja.. Nehovoriac o tom ze sa ti pekne, postupne, dari lepit na seba jedno kilecko k druhemu. Co nevidiet budes v kategorii chlap! (100+) hehe Ja zotrvavam na dorastencovi
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
vyskoky na bednu:
serie po 5 up to +4 bumber 20 kotuce a zostupna pyramida
splh lano bez noh
muscle upy tyc:
po 2, posledna seria 5
hspu z deficitu medzi bednami:
po 1-2
neviem kolko koleciek som dal, vobec som to nepocital ale asi medzi 5-10
par intervalov na vesle koncept2 po ~150m tempo medzi 1:20-1:30
Uz som si potreboval trochu "zaskotacit", trening maximalne perfektny, sice som si odtrhol kozu na ruke pri asi miliontom splhu na lane ale aj tak mega ultra super. Perfektny trening, perfektne som pustil paru, skvele som prestriedal cinky, endorfinovy orgazmus :D
inak tolko klatitelnych samic tam chodi cvicit ze mam chut sa pridat na to skupinove krosfit cvicenie hned zajtra heh
Dnes v dungeone na mileticke s braskom, maju tam genialne jednorucky, krasne odstupnovane po 2kg az do 56
Jc na sikmej:
5x10
5x20
5x30
5x40
4x46 myslim ze plne zregenerovany by tych 5 slo
5x42
5x40
5x40
5x40
Board press:
Up to 1x130 uz som pomyslal na rolovanie ale nejak som to doklepal spat do stojanu haha
Pritahy podhmatom:
Up to 5x120 "kulturisticky"
Zhyby nadhmat:
3xbw
3xbw+20
4xbw+40
Strasne ale strasne rozbity core a ramena..no prakticky vsetko z toho mojho posledneho krosfitoveho uletu. Kvoli svalovici na brucho a medzirebrovych svalov sa nemozem smiat, plakat, nemozem..no nic proste :D Najviac ma zrasovalo to skakanie na bednu, odporuca 9 z 10 fyzioterapeutov.
V takomto rozpolozeni bolo fakt tazke nieco odcvicit ale nakoniec som dal aspon par netradicnych disciplin hehe
Nakoniec este taky mini challenge s braskom kto spravi viac zhybov so 40 na konci treningu
Inak doplnky uplna nula, idem si prave dat kopu hovadzieho, to je doplnok za vsetky drobne. A vecer pivko dve tak ako vcera pri pozerani tej nasej politickej komedie hehe
piaty!!! den na boli brucho a medzirebrove svaly z tych vyskokov na bednu, to snad neni normalne. Dnes som chcel hodit sample high reps co obcas robim. Vaha ok, ale... citil som ze to nieje ono, technicky slabota koli rozbitemu coru a v tej hrubej mikine to vyzera este debilnejsie co som si neuvedomil lebo mi bola cely cas zima z nejakeho dovodu.
Inak sranda ze druhu seriu jak som uz musel trochu oddychovat medzi poslednymi opakovaniami mi prisla technicky lepsia jak som sa vzdy k tomu opat zrovnal.
Njn, je to jak to je, niekedy natocim nieco s cim budem spokojny.
ramena odvarene, tricaky odvarene uplne.asi si dam bud par dni off alebo lahsi trenal (ktory ma absolutne nebude bavit).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru