Aktuální formy VIII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuální formy VIII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VIII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
controll

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na krase mu ale priroda moc nedala.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Pro méně znalé jako jsem já.. dá se taková forma vůbec udělat naturálně? Každý ať si dělá co chce je mi to úplně putna, ale tak ze zvědavosti se ptám

Ne.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
To že sype je bezesporu, někde posílal porovnávačku. Ale tak já mu to neberu, když se tak cítí líp :) na to musíš mít prostě koule no

Tak myslim, ze to "citi se lip" tady neni az tak zcela na miste, jelikoz se bavime o zavodni kulturistice, se kterou on to myslim jak je videt naprosto vazne. Neco jineho by bylo, kdyby to by kluk, co si cvici jen tak pro radost a posila to tam horem dolem :-)

Turakam kdyz uz jsi tu zminil Kince, tak ten porad cvici , jen ma ted podstatne prijemnejsi starosti :) I tak je ale aktualne v priprave na MS WFF . On je takovs ticha mys, ktera se moc neprezentuje, ale na prkna vzdycky vyleze pripravenej na 110%

Btw Oravec skoncil kde?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je krásně vidět, jak se většina těchto "talentů" za pár let odkurví, protože nemají žádnej rozum. Zaplaťpánbůh, že tohle není případ Milana Šádka. Asi je dost podstatné i to okolí, které na mladého člověka působí.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

controll napsal:
Na krase mi ale priroda moc nedala.

To mně mrzí. Nic si z toho nedělej, u chlapů jde o jiný věci. Jsi chlap, ne?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
wondra napsal:
To že sype je bezesporu, někde posílal porovnávačku. Ale tak já mu to neberu, když se tak cítí líp :) na to musíš mít prostě koule no

Tak myslim, ze to "citi se lip" tady neni az tak zcela na miste, jelikoz se bavime o zavodni kulturistice, se kterou on to myslim jak je videt naprosto vazne. Neco jineho by bylo, kdyby to by kluk, co si cvici jen tak pro radost a posila to tam horem dolem :-)

Turakam kdyz uz jsi tu zminil Kince, tak ten porad cvici , jen ma ted podstatne prijemnejsi starosti :) I tak je ale aktualne v priprave na MS WFF . On je takovs ticha mys, ktera se moc neprezentuje, ale na prkna vzdycky vyleze pripravenej na 110%

Btw Oravec skoncil kde?

Zrovna ten Kinc, ten se už několik let bohužel nezlepšuje, ba naopak
Oravec si prý odkurvil ledviny.

Naposledy upravil Pr!nc dne po březen 07, 2016 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Tady je krásně vidět, jak se většina těchto "talentů" za pár let odkurví, protože nemají žádnej rozum. Zaplaťpánbůh, že tohle není případ Milana Šádka. Asi je dost podstatné i to okolí, které na mladého člověka působí.

Prosím tě. Ty máš nějaké přesné informace o zdravotním stavu jeho a Milana Šádka? že to srovnáváš? nebo usuzuješ z toho, že má velké svaly, že je na tom zdravotně špatně?
to všechno poznáš z fotky?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2016 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
Jestli sype, nebo ne, to ví jen on sám

Aj to, ci olo Ferrari podstupila nejaku plastiku, vie len ona sama

Je jasne, ze ten chalan je nadupany a nasypany. Opacny nazor by sa asi tazko hladal.

Neznám ho a dokud nepřijde na fórum a nenapíše "sypu borci", tak si nemůžu dovolit o něm něco takového tvrdit, i když při pohledu na fotku svůj názor mám. :)
člověk

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Riku napsal:
Pro méně znalé jako jsem já.. dá se taková forma vůbec udělat naturálně? Každý ať si dělá co chce je mi to úplně putna, ale tak ze zvědavosti se ptám

Ne.

Ale dá ... Jde spíše o to množství hmoty v tomto veku. Ale forma se rozhodne taková naturalne udělat dá

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 2:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
AHOLA napsal:
citace:
Jestli sype, nebo ne, to ví jen on sám

Aj to, ci olo Ferrari podstupila nejaku plastiku, vie len ona sama

Je jasne, ze ten chalan je nadupany a nasypany. Opacny nazor by sa asi tazko hladal.

Neznám ho a dokud nepřijde na fórum a nenapíše "sypu borci", tak si nemůžu dovolit o něm něco takového tvrdit, i když při pohledu na fotku svůj názor mám. :)

Tak ono aj profi kulturisti su mozno niektori naturalni ako ta ryza...kym nevyhlasia, ze sypu ako o 106
Inak ho nijak neposudzujem a uz vobec nie v porovnani s jeho konkurenciou, len som reagoval na tie dohady :)
Dave1913

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Magumi napsal:
Riku napsal:

Ne.

Ale dá ... Jde spíše o to množství hmoty v tomto veku. Ale forma se rozhodne taková naturalne udělat dá

To s tebou budu naprosto nesouhlasit. Taková forma se nedá udělat ani po 20 letech dodržování jídelníčku a pravidelného cvičení bez zranění. Tělo není na takovou svalovinu stavěné. Nikdy takovou formu naturálně neuděláš ani ve 40 letech.
člověk

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím.

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím.

Ses hodně naivní.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na fotkách pár měsíců zpět je kluk se svalovým rozvojem, který je dle mého názoru pro některé dosažitelný po letech tréninku. Zdůrazňuji pro některé a skoro pro nikoho v 18ti.

Za tři měsíce tam je ale tak obrovský progres, že nevěřím tomu, že by to člověk dal jen na hovězím. Větší objem svalové hmoty a neporovnatelná tvrdost. Nijak to neshazuji. Jeho věc. Každopádně je výborný a pokud si uhlídá "zdraví", tak může směle myslet na mistrovství světa juniorů.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2016 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná, kdyby jsi byl negr, tak takhle budeš v 18 vypadat i naturálně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuální formy VIII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: