|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
controll
|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
Na krase mu ale priroda moc nedala.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po březen 07, 2016 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Pro méně znalé jako jsem já.. dá se taková forma vůbec udělat naturálně? Každý ať si dělá co chce je mi to úplně putna, ale tak ze zvědavosti se ptám |
Ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:01 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | To že sype je bezesporu, někde posílal porovnávačku. Ale tak já mu to neberu, když se tak cítí líp :) na to musíš mít prostě koule no |
Tak myslim, ze to "citi se lip" tady neni az tak zcela na miste, jelikoz se bavime o zavodni kulturistice, se kterou on to myslim jak je videt naprosto vazne. Neco jineho by bylo, kdyby to by kluk, co si cvici jen tak pro radost a posila to tam horem dolem :-)
Turakam kdyz uz jsi tu zminil Kince, tak ten porad cvici , jen ma ted podstatne prijemnejsi starosti :) I tak je ale aktualne v priprave na MS WFF . On je takovs ticha mys, ktera se moc neprezentuje, ale na prkna vzdycky vyleze pripravenej na 110%
Btw Oravec skoncil kde? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
Tady je krásně vidět, jak se většina těchto "talentů" za pár let odkurví, protože nemají žádnej rozum. Zaplaťpánbůh, že tohle není případ Milana Šádka. Asi je dost podstatné i to okolí, které na mladého člověka působí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:03 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | Na krase mi ale priroda moc nedala. |
To mně mrzí. Nic si z toho nedělej, u chlapů jde o jiný věci. Jsi chlap, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | wondra napsal: | | To že sype je bezesporu, někde posílal porovnávačku. Ale tak já mu to neberu, když se tak cítí líp :) na to musíš mít prostě koule no |
Tak myslim, ze to "citi se lip" tady neni az tak zcela na miste, jelikoz se bavime o zavodni kulturistice, se kterou on to myslim jak je videt naprosto vazne. Neco jineho by bylo, kdyby to by kluk, co si cvici jen tak pro radost a posila to tam horem dolem :-)
Turakam kdyz uz jsi tu zminil Kince, tak ten porad cvici , jen ma ted podstatne prijemnejsi starosti :) I tak je ale aktualne v priprave na MS WFF . On je takovs ticha mys, ktera se moc neprezentuje, ale na prkna vzdycky vyleze pripravenej na 110%
Btw Oravec skoncil kde? |
Zrovna ten Kinc, ten se už několik let bohužel nezlepšuje, ba naopak
Oravec si prý odkurvil ledviny.
Naposledy upravil Pr!nc dne po březen 07, 2016 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Tady je krásně vidět, jak se většina těchto "talentů" za pár let odkurví, protože nemají žádnej rozum. Zaplaťpánbůh, že tohle není případ Milana Šádka. Asi je dost podstatné i to okolí, které na mladého člověka působí. |
Prosím tě. Ty máš nějaké přesné informace o zdravotním stavu jeho a Milana Šádka? že to srovnáváš? nebo usuzuješ z toho, že má velké svaly, že je na tom zdravotně špatně?
to všechno poznáš z fotky?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:11 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Jestli sype, nebo ne, to ví jen on sám |
Aj to, ci olo Ferrari podstupila nejaku plastiku, vie len ona sama
Je jasne, ze ten chalan je nadupany a nasypany. Opacny nazor by sa asi tazko hladal. |
Neznám ho a dokud nepřijde na fórum a nenapíše "sypu borci", tak si nemůžu dovolit o něm něco takového tvrdit, i když při pohledu na fotku svůj názor mám. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út březen 08, 2016 12:42 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Riku napsal: | Pro méně znalé jako jsem já.. dá se taková forma vůbec udělat naturálně? Každý ať si dělá co chce je mi to úplně putna, ale tak ze zvědavosti se ptám |
Ne. |
Ale dá ... Jde spíše o to množství hmoty v tomto veku. Ale forma se rozhodne taková naturalne udělat dá
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 08, 2016 2:29 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | AHOLA napsal: | | citace: | | Jestli sype, nebo ne, to ví jen on sám |
Aj to, ci olo Ferrari podstupila nejaku plastiku, vie len ona sama
Je jasne, ze ten chalan je nadupany a nasypany. Opacny nazor by sa asi tazko hladal. |
Neznám ho a dokud nepřijde na fórum a nenapíše "sypu borci", tak si nemůžu dovolit o něm něco takového tvrdit, i když při pohledu na fotku svůj názor mám. :) |
Tak ono aj profi kulturisti su mozno niektori naturalni ako ta ryza...kym nevyhlasia, ze sypu ako o 106
Inak ho nijak neposudzujem a uz vobec nie v porovnani s jeho konkurenciou, len som reagoval na tie dohady :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út březen 08, 2016 6:47 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Magumi napsal: | | Riku napsal: | Pro méně znalé jako jsem já.. dá se taková forma vůbec udělat naturálně? Každý ať si dělá co chce je mi to úplně putna, ale tak ze zvědavosti se ptám |
Ne. |
Ale dá ... Jde spíše o to množství hmoty v tomto veku. Ale forma se rozhodne taková naturalne udělat dá |
To s tebou budu naprosto nesouhlasit. Taková forma se nedá udělat ani po 20 letech dodržování jídelníčku a pravidelného cvičení bez zranění. Tělo není na takovou svalovinu stavěné. Nikdy takovou formu naturálně neuděláš ani ve 40 letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út březen 08, 2016 6:59 am Předmět: |
|
|
Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 08, 2016 7:49 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Nebudu se hádat, samozřejmě že záleží na jedinci ... Každopádně za svým názorem si stojím. |
Ses hodně naivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 08, 2016 8:25 am Předmět: |
|
|
Tak na fotkách pár měsíců zpět je kluk se svalovým rozvojem, který je dle mého názoru pro některé dosažitelný po letech tréninku. Zdůrazňuji pro některé a skoro pro nikoho v 18ti.
Za tři měsíce tam je ale tak obrovský progres, že nevěřím tomu, že by to člověk dal jen na hovězím. Větší objem svalové hmoty a neporovnatelná tvrdost. Nijak to neshazuji. Jeho věc. Každopádně je výborný a pokud si uhlídá "zdraví", tak může směle myslet na mistrovství světa juniorů.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|