Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1114, 1115, 1116 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych pole dance na olympiádě hned uvítal, jen ne v tý nudný variantě, gymnastiky je tam dost

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak toto je ta normal varinata, ne ? Co dela nase Makuška.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Sak toto je ta normal varinata, ne ? Co dela nase Makuška.

Já to teda pochopil tak, že v tý sportovní variantě to nesmí být sexy a jsou tam slušně oblečený 
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judsone podle hodnocení paní redaktorky asi vlastně není žádná normální varianta pole dance.

Anastasia Sokolova je tanečnice Pole Dance Exotic - dost sexy verze pole dance. Tato verze ale není uznaná jako sport, není organizována pod hlavičkou žádného sportovního svazu ani federace a výsledky z těchto soutěží se nepočítají do celkového světového žebříčku ani díky výsledkům v těchto soutěžích nelze postoupit na MS.

Verze pole dance uznaná jako sport je Pole Art, Pole Sport a Pole Fitness. Ale ty jsou všechny na boso, s přísným pravidly na choreografii, kostým, účes i efekty, mají svoje kodexy i přísná pravidla a výsledky z nich se počítají do světového hodnocení. Na což např. v celé Austrálii zvysoka se*ou a jedou si tam svou soutěž Miss Pole Dance Australia, která je povinně na botech, povinně sexy a je nejoblíbenější a účastí nejprestižnější soutěží na světě - tam soutěží opravdu elitní z elitních.

A abych byla úplně přesná.....já zatím nedělám žádnou verzi.....

Teprve od letošního roku jsem v soutěžní přípravě na MČR v Pole Sport (tedy v té nudné verzi) na příští rok, ale občas si to proložím lekcemi Pole dance Exotic jen tak pro sebe, ze kterých sem vůbec videa nepřidávám, protože mě pak Diamond chodí nařknout, že si něco kompenzuju.
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
.... workouťák, kterého k pole sport přivedla jeho přítelkyně, tady sakra snad čtvrtou sezonu po sobě nemá na mistráku konkurenci!!!!!! To se mu ten mistrák pak vyhrává, když mu nenechá nikdo vyrůst konkurenci.

Takže jedinej chlap v ČR co tancuje u tyče? Tak to s náma není ještě až tak špatný.

I když nebožtík Šupčík by se asi divil.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinej není - na takové úrovni, aby se kvalifikovali na MČR máme tuším 4 nebo kolik, ale hodně jich znám, co pole sport dělají, ale nesoutěží. My jich máme plné lekce. Hlavně kluky ze street workoutu...ti nám chodí zabírat místa, ale my jim zase bereme sebevědomí.
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tak někdo si hraje na Helenku Vondráčkovou, jinej se plazí po tyči .... hlavně že je mír.
Hulkie

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi trochu leze na nervy. Trochu víc
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=397428&sId=&mId=
Cmeni

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nedělejte z komára velblouda, každej chlap hodinu denně čumí nahej do zrcadla a obdivuje svoje macatý (3 cm) hovado, takže to že si nějaká holka tančí soukromě u tyče a baví ji pozorovat svoje ladné křivky z ní nedělaj kurvu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukat se na pružný holky na tyči mi přijde mnohem normálnější, než koukat na svalnatý holky v plavkách na pódiu. A zdá se mi, že to má řada lidí zde spíše naopak. Což je jejich právo. Ale ať tedy neplivou na ty druhé. Svůj k svému.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Tohle mi trochu leze na nervy. Trochu víc
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=397428&sId=&mId=

To už známe moc dobře ze Švédska tohle Mě nejvíc fascinuje, jak jsou všechny instituce naprosto bezradné, když někdo nemá doklady. Nedávno jsem viděl nějaký krátký dokument taky z Německa, kde uprchlík vykradl obchod, protože mu nechutnalo jídlo v centru a 500 euro týdně mu prý nestačilo. Tak ho zavřeli a podle otisků prstů zjistili, že je registrovaný 2x a pokaždé pod jiným jménem. To je evidentně dneska ekvivalentem blue screenu ve Windows a tak to policajti sepsali a pustili ho...i se vším zbožím co ukradl.

Je vidět, co s civilizovaným státem udělá přebujelá byrokracie, neschopní politici, nesmyslné zákony a z toho plynoucí pasivita obyvatelstva. Na všechno je předpis, na všechno je formulář a když na něco předpis není, tak nebudeme radši nic dělat, protože to není naše starost a ještě by nás potom zažalovala nějaká nezisková organizace. A ona to vlastně není ani pasivita, jako spíš strach cokoliv udělat. Policajt se bojí praštit feťáka, aby to nemusel sepisovat, v UK policajti ani nenosí pistole boha jeho, na západ od nás se člověk bojí cokoliv říct, protože jakýkoliv neopatrný slovo co se dotkne nějaký levičácký špíny znamená přinejlepším okamžitý konec kariéry. Na lekcích sebeobrany (Krav Maga) v ČR se lektoři zaměřují částečně i na to, jak si připravit půdu na "nutnou sebeobranu", aby člověk nešel nakonec do krimu za to, že se bránil...tak je tohle normální?

Na jednu stranu jsem těm migrantům docela vděčnej, protože to je za poslední dobu jediná věc, co dokáže lidi aspoň trochu vytrhnout z letargie. Vlastně mi je líto, že ten proud asi přestane, jelikož to bude znamenat návrat do naši evropský bubliny a postupnej propad do hlubší a hlubší totality evropského sajuzu a celého toho absurdního dramatu, ve kterém žijeme.

Naposledy upravil Barbar Conan dne so březen 12, 2016 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Bombay

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mě taky děsí.
Švédi, němci, obrovské problémy co s drobnýma deliktama imigrantů. Nejsou doklady, pokud jsou, tak i plnoletí mají doklady na mladistvé, tak se to teda přehlíží, toleruje, propouští...a drzost přistěhovalců roste.
Já jsem maloměsto, takže pohoda, i taková Praha s tím nemá zkušenosti, ale když vidím ty přistěhovalecké čtvrti, ghetta, tak z toho nemám dobrý pocit. Kor když slyším, že tam ani policajti moc nejezdí, že se tam o to stará klidně nějaký výbor pro šaríu, kurva co to jako je?

EDIT: tak to je masakr s těma anglánama a černochem, bliju z toho
Bombay

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A at si teda taky postěžuju, tak mě do měsíce čekají letní gumy a na zimu zimáky. Ku*vadrát, zas peníze vyhozené.
ygg

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Další příklad toho, že něco mít se nevyplácí. Už zase.

http://zpravy.idnes.cz/novela-zakona-odpad-skladka-pokuta-dt1-/domaci.aspx?c=A160311_213117_domaci_ane
Bombay

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Další příklad toho, že něco mít se nevyplácí. Už zase.

http://zpravy.idnes.cz/novela-zakona-odpad-skladka-pokuta-dt1-/domaci.aspx?c=A160311_213117_domaci_ane

Majitel dvorečku 3*3 metry u baráku to asi nepocítí.
Já mám celkem dost pozemků, z toho dost metrů lesů a už ted se mi v lese začínají množit odpady, co tam někdo vyveze. Takže se můžu krom starosti o dřevo, kůrovce, erozi a podobné kokotiny těšit na další starosti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1114, 1115, 1116 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: